Şimdi Ara

VODAFONE BAZ İSTASYONU SAYISI 9.600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Network Proje Yönetim Bölüm Başkanı Timuçin Kutar, Türkiye genelinde şu anda yaklaşık 9 bin 600 baz istasyonuna sahip olduklarını hedeflerinin bu sayıyı 11 bine çıkarmak olduğunu anlattı. Vodafone olarak Avea ve Turkcelle ile bazı yerlerde baz istasyonu paylaşımı yaptıklarını belirten Kutar, en büyük sıkıntının halkın baz istasyonlarına yönelik yanlış kanıya sahip olmasından kaynaklandığını söyleyen Kutar, "Özellikle kira sözleşmesi biten istasyonlar için sağlık sorunları gündeme getirilerek ya yüksek kiralar isteniyor ya da istasyonlarımızı yakınlardaki diğer sahalara çekmemiz için zorlamalar yapılıyor. Bu durum elbette öncelikle abonelere sunulan servis kalitesi bakımından sorunlara yol açıyor. Yanısıra operatörler de bu anlamda ciddi mali kayıplar yaşıyor" diye konuştu.
    Kutar, sektörde birçok konuda yaşanan tartışmaların nedeninin GSM'in geleceğin sektörü olmasından kaynaklandığını söyledi. Kutar, "İletişim sektörü, genetik mühendisliği ve enerji gibi stratejik önem taşıyan ve global ekonominin şekillenmesine yön verecek sektörler arasında yer alıyor. Sektör rakamları da çok büyük. 2010 yılında 3 trilyon dolara ulaşması bekleniyor. Şu an Türkiye GSM sektöründe gündemde yoğun biçimde tartışılan numara taşınabilirliği, rekabetten söz edildiğinde ön plana çıkan en önemli başlık. Sektörün de en önemli rekabet başlığı" dedi.
    Numara taşınabilirliği olmadığı için operatör seçiminde özgürlük olmadığını belirten Kutar, bu durumun sektördeki rekabeti kısıtladığını kaydetti.

• vodafone kapsama alanında benim düşüncem
    avea kapsama alanından çok çok iyi
    turkcelle gittikçe başbaşa bir duruma geldiğini söyleyebilirim.
    ve 2007 ocak ayından beri en çok baz istasyonu kuran şirket
    rahatlıkla söylyebilirim.
    her geçen gün daha iyi oluyor.

denizli/honaz/karaçay kasabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 22 Temmuz 2008; 23:38:33 >
    Kaysılarını korumakta kararlı olan köylüler GSM operatörlerine savaş açtı

22.07.2008 09:35

Malatya'da köylüler kayısılarını çürüteni nihayet bulmuştu. Bir gün yine tarlada çalışan köylüler aniden kazmasını küreğini elinden bırakıp, tepeye doğru hiddetle koşmaya başladı. Hedef az ilerideki tarlaya baz istasyonu kurmaya gelen Vodafone ekibiydi. Köylüler tecrübeliydi çünkü daha önce de Turkcell'i buraya sokmamışlardı. Ekibe ilk ulaşan köylüler bağırmaya başladı: "Kayısılarımızı çürüttünüz." Ve kızgınlık içinde Vodafone teknik ekibini hastanelik etti. Baz istasyonundan geriye ise kırık dökük parçalar kaldı. Köylüler bununla da yetinmediler. Vodafone yönetimine bir mektup yazarak, "sakın bir daha gelmeyin" mesajını ilettiler...
    Geçtiğimiz günlerde Malatya'nın bir köyünde yaşanan bu olay, GSM sektörünün tek sorununun şebeke içi-şebeke dışı konuşma tarifeleri, ara bağlantı ücretleri veya numara taşınabilirliği olmadığını gösterdi. Referans gazetesinin haberine göre, bu sorun belki de diğerlerinden daha da vahim boyutlara ulaştı. Artık vatandaşla sadece görevini yapmaya çalışan teknik elemanlar karşı karşıya geliyor. Ne var ki baz istasyonu tartışması vatandaş-şirketler arasında cereyan etmiyor. Sektörün aktörleri arasında da bir baz kavgası sürüyor.

• s.volkan bunca tepkiye göre avea ile vodafone nin işi zor gözüküyor yeni istasyon kurmada ne dersin...
    geçen vodafoneciler sizin mahalleye baz kurmaya gelmiş sizin kahveden 50 kişi birlik olup kovalamış gariplerimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • web sitesinde de çok detaylı açıklamalar koymuşlar
    insanların görüşlerini değiştirebilmek için

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/cepTelBazIstasyonlariVeSaglik.php
  • sevgılı pırıreıs ben ızmırın konak ılcesınde oturuyom konak ılcesının nufusu 2 mılyondur ızmırın gobegıdır ve bu ılcede cekım gucu cok kotu vodafone aradım yetkılı bana bılgımız haberımız var dedı 30 adet baz ıstasyonu dıkeceklerını soyledı ne zaman bıter pekı dedım 1 yıla kalmaz full ceker dedı ızmırın gobegınde daha cekmıyor gerısını sen anla artık
  • bugun söyle etrafımda vodafonenin 2008 de farkettiğim yeni kurduğu istasyonlarını düşündüm de sadece benim hergün işe gidip geldiğim güzergahta 30 a yakın yeni istasyon saydım...vodafone gelmeden mevcut bazlarla telsimle nasıl iletişim kuruyormusum bir kez daha hayret ettim..
  • evet tek bır yansıtıcı kuruyorlar ama cok guclu yansıtıcı kurdukları tek bır yansıtıcıyla bırden fazla bolgeyı kapsama alanına alabılıyor turkcellden ıyı olacaktır bence vodafone o kesın ama cok ıslerı var daha turkcelı yakalamaları ıcın bır anda bır sey beklememek lazım

Orjinalden alıntı: s.volkan

Köylüler GSM şirketlerini kazma kürekle kovaladı
    Kaysılarını korumakta kararlı olan köylüler GSM operatörlerine savaş açtı

22.07.2008 09:35

Malatya'da köylüler kayısılarını çürüteni nihayet bulmuştu. Bir gün yine tarlada çalışan köylüler aniden kazmasını küreğini elinden bırakıp, tepeye doğru hiddetle koşmaya başladı. Hedef az ilerideki tarlaya baz istasyonu kurmaya gelen Vodafone ekibiydi. Köylüler tecrübeliydi çünkü daha önce de Turkcell'i buraya sokmamışlardı. Ekibe ilk ulaşan köylüler bağırmaya başladı: "Kayısılarımızı çürüttünüz." Ve kızgınlık içinde Vodafone teknik ekibini hastanelik etti. Baz istasyonundan geriye ise kırık dökük parçalar kaldı. Köylüler bununla da yetinmediler. Vodafone yönetimine bir mektup yazarak, "sakın bir daha gelmeyin" mesajını ilettiler...
    Geçtiğimiz günlerde Malatya'nın bir köyünde yaşanan bu olay, GSM sektörünün tek sorununun şebeke içi-şebeke dışı konuşma tarifeleri, ara bağlantı ücretleri veya numara taşınabilirliği olmadığını gösterdi. Referans gazetesinin haberine göre, bu sorun belki de diğerlerinden daha da vahim boyutlara ulaştı. Artık vatandaşla sadece görevini yapmaya çalışan teknik elemanlar karşı karşıya geliyor. Ne var ki baz istasyonu tartışması vatandaş-şirketler arasında cereyan etmiyor. Sektörün aktörleri arasında da bir baz kavgası sürüyor.

Bu milletede yaranılmaz ha.. Kimisi hattım çekmiyor der kimisi kayısım çürüyor.. Komple iletişimlerini kesmeleri lazım aslında o insan bozmalarının.. Adamları niye hastanelik ediyosunuz

• Baz gören masun köylü hey yavruum

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Kansere yol açtığı bi gerçek ama.

Sonunu düşünen kahraman olamaz

kim uyduruyor bunları? ona bakarsan kullandığın pc'nin yaydığı em girişim hiç zararlı değil dimi.

mustafavmms
  • quote:

Kim diyo

Resmi olmayan bilgiler
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.