Şimdi Ara

Vodafone'a gectim guncel fatura tutari 30 lira fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta hattimi vodafone a tasidim. Tarifem red m. Ailede vodafonelu varsa 50 lira. Bende babamin numarayi verdim. Dün hattım acıldı vodafone hesabimdan guncel tutarimin 79 lira oldugunu gordum. Fatura kesildigi tarihte anlasilan fiyata duser mi yoksa subedeki cocuk mu bir hata yaptı. Benim yaptigim kampanyadan yararlanan arkadaslardada boyle mi gozukuyor ?
    Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hfatih15 H kullanıcısına yanıt
    Evet komple fiyat görünüyor ay boyu ama fatura indirimli geliyor. Zaten aile tanımlaması numaranız Vodafone olduktan sonra yapılıyor. 1 hafta sonra siz yine de müşteri hizmetlerini arayarak aile indiriminin tanımlanıp tanimlanmadigini teyit alın. Ama dediğim gibi tanımlanmış olsa da o fiyat tarifenin tamamını kapsayacak şekilde görünecek hep.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Evet komple fiyat görünüyor ay boyu ama fatura indirimli geliyor. Zaten aile tanımlaması numaranız Vodafone olduktan sonra yapılıyor. 1 hafta sonra siz yine de müşteri hizmetlerini arayarak aile indiriminin tanımlanıp tanimlanmadigini teyit alın. Ama dediğim gibi tanımlanmış olsa da o fiyat tarifenin tamamını kapsayacak şekilde görünecek hep.

Tesekkur ederim cevabiniz icin

• Ek olarak ben de şunu söyleyeyim hocam red m paketini bitirmeden o ekstra 1gb(15 tl olan) interneti alma.aldığın zaman yeni paketten yiyor eskisini de kullandırtmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizotipall -- 8 Ağustos 2016; 23:13:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirimler fatura kesiminde uygulaniyor.
    Guncel.bakiye yaniltiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.