Şimdi Ara

Vladimir ve Swain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler vlad ve swaini oynuyormusunuz 2sdide nerflendi son durumları ne oynanabilirlikleri vlad çok kötü diyen var iyi diyen var swain hala op diyen var çöp diyen var sizin görüşleriniz ne 2 heronun durumları ne enrften sonra siz hangisni tercih edersiniz neden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Swain yetenek, Vlad sabır gerektirir. Ayrıca summoner levelın 20 den aşağıysa şimdilik 450-1350 arası şampiyonları tamamla. Zorlanabilirsin bunlarla. -Vladı beyin ve el kordinasyonu olan her insan evladı oynar o ayrı.-
  • yok 28 lvlım zaten 2sinide düşünüyorum vladla nerften önce eğlenirdim baya ama swaini deneme fırsatım hiç olmadı çok kararsızım
  • 2side OP her oyun kazanıyorum,kaybetmeyi unuttum.

http://www.youtube.com/watch?v=eTMCiDs5B8k
  • vladda kasamassan comboyu yaptıktan sonra ölmen an meselesi olabilir ama swainde ultisi sayesinde rahatlıkla gankin ortasına atlayabilirsin.
  • Swain al swain iyidir. Vlad çok kolay yani boşver onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Swain al swain iyidir. Vlad çok kolay yani boşver onu.

Ve swain genelde pek olmuyor oyunlarda bunu da + olarak sayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • swain vladdan daha olay değilmi? ulti açıp geziyorsunuz diye biliyorum tam olarak böyle diğil tamamda vladdın ultisi 5 sn sonra etki ediyor mesela
  • Vlad oyundaki en kolay champion. Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q başka bir numarası yok. Swainin snare tutturması biraz zor. Q sunu iyi atıcaksınki rakip iyi damage yesin (uzaklaşırsa q su vurmuyor) Ultisi manayı su gibi içiyor ilk levellarda o yüzden dikkatli kullanman gerek.
  • ikiside kısa ömürlü champlar sıkıcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Vlad oyundaki en kolay champion. Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q başka bir numarası yok. Swainin snare tutturması biraz zor. Q sunu iyi atıcaksınki rakip iyi damage yesin (uzaklaşırsa q su vurmuyor) Ultisi manayı su gibi içiyor ilk levellarda o yüzden dikkatli kullanman gerek.

kolay vlad?
    ne güldüm ya vlad kolay dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

ikiside kısa ömürlü champlar sıkıcılar

Birinde deli gibi HP + 2 saniye ölümsüzlük. Diğerinde düşmanların ortasında halay çektirebilecek bir ulti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

Birinde deli gibi HP + 2 saniye ölümsüzlük. Diğerinde düşmanların ortasında halay çektirebilecek bir ulti var.

kısa ömürlüden kastı eğlenceli değil, bi süre sonra sıkılıp bırakıyosundu. Ama tanımlaman harikulade

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

quote:

kısa ömürlüden kastı eğlenceli değil, bi süre sonra sıkılıp bırakıyosundu. Ama tanımlaman harikulade

Vladimir sıkarda. Swain bence o kadarda sıkıcı değil ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: hankk

swain vladdan daha olay değilmi? ulti açıp geziyorsunuz diye biliyorum tam olarak böyle diğil tamamda vladdın ultisi 5 sn sonra etki ediyor mesela

Ult acip gezmiyorsun :D gezersen pat diye mana biter hic bi ise yaramazsin.18 level + blue varken gez tabi , niye gezmeyesin.
  • quote:

quote:

halay çektiricek ulti bir ignite yada -%50 health regen veren skillere bakar katarina mf gibi

şunuda söyliyim vladın w skili ölümsüz değil bir ignite atılmışsa yada zamana göre damage vuran skiller mesela zehir ve fiddlenin draini kan havuzu olduğunda bozulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 6 Ekim 2011; 7:51:35 >

• quote:

quote:

quote:

halay çektiricek ulti bir ignite yada -%50 health regen veren skillere bakar katarina mf gibi

şunuda söyliyim vladın w skili ölümsüz değil bir ignite atılmışsa yada zamana göre damage vuran skiller mesela zehir ve fiddlenin draini kan havuzu olduğunda bozulmuyor

Dostum bunları bende biliyorum zaten dün başlamadım oyuna merak etme. Güzel bi genelleme yapıyoz şurda nedir bu kusur bulma sevdası.

• Vladmirmi kolay champ skilshot a dayalı olmayan en zor champlardan biridir.İlk levellerde çok etkisizdir.iyi kasamazsan late de pek bir şey bekleme.Bir akali gibi başta kasamasada sonradan kendini rahat toplayabilcek bir champ değil.Vladı normal bir şekilde herkez oynar.Sonuç olarak spam yapıyorsun.Ama verimli bir şekilde oynamak için champla zaman geçirmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

Vladmirmi kolay champ skilshot a dayalı olmayan en zor champlardan biridir.İlk levellerde çok etkisizdir.iyi kasamazsan late de pek bir şey bekleme.Bir akali gibi başta kasamasada sonradan kendini rahat toplayabilcek bir champ değil.Vladı normal bir şekilde herkez oynar.Sonuç olarak spam yapıyorsun.Ama verimli bir şekilde oynamak için champla zaman geçirmen gerekir.

9 a kadar kule altı sonra saldım çayıra mevlam kayıra. Bu mu zorluk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

Vladmirmi kolay champ skilshot a dayalı olmayan en zor champlardan biridir.İlk levellerde çok etkisizdir.iyi kasamazsan late de pek bir şey bekleme.Bir akali gibi başta kasamasada sonradan kendini rahat toplayabilcek bir champ değil.Vladı normal bir şekilde herkez oynar.Sonuç olarak spam yapıyorsun.Ama verimli bir şekilde oynamak için champla zaman geçirmen gerekir.

9 a kadar kule altı sonra saldım çayıra mevlam kayıra. Bu mu zorluk?

Sen Transfusion u ne sandın ölümsüzlükmü ? 9 levelde 80-90 civarında can çekiyor.Ayrıca herkez rahat oynayabilir dedim.Verimli bir şekilde oynayamaz dedim.Sen böyle dediğine göre herkez çok iyi kullanır diyorsun yani ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.