Şimdi Ara

Vladimir ve Swain (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: abstractih

ikisi de çok iyi.vladın burst dmgi yok.tek başına girişemezsin.takımınla birlikte çok güçlü olursun ve latede teamfightlarda çok iyisin.swainin burstu var kime focuslanırsa onu indirir teamfightta çok iyi.vlad da öyle kolay gözüküyo ama nerde ne yapacağını bilmen gereken champlardan birisi.oyundaki tek zorluk skillshotlar falan değildir.oyun içinde nerde olcağını falan bilmelisin.vladda bu önemli.swain vladdan daha kolay bana kalırsa

Vladimir aslında daha kolaydır Swain'den ama bazı arkadaşlar sağ olsun çocuk oyuncağı etti Vladimiri resmen. Yok 5 yaşındaki çocukmuş felan hikaye bunlar oynamayan bilemez. Şuursuzca havuzu farmda kullanırsan direk beleş kill olursun dikkat edilmesi gereken püf noktaları var. Swain'in de ayrıntıları var ve ayrıca yetenek ve pratik gerektiren bir hero

• Vlad da swain de kolay değildir.Ve bana kalırsa vlad daha zordur normal casterlara benzemez.Vlad alan nadir olduğu gibi iyi oynayan daha da nadir o yüzden birçok kimse vladı q'dan ibaret sanıyor.Oysa ki oyundaki en güçlü ultiye sahiptir, en iyi kaçış skillerinden birine sahiptir ama kimse bunları bilemiyor ne yazık ki.
    Bu haliyle bile iyi oynayana gayet op bir championdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Abi adam heroya kötü dememiş ki sadece kolay demiş siz hala ''Vlad çok etkili'' falan diyorsunuz :D Etkisiz diyen olmadı ki zaten :D Kolay değil zor hero diyorsanız da nedenini söyleyin biz de anlayalım neresinin zor olduğunu.

O arkadaş okumayı bilmiyor boşver. Şimdi kıvırdığımı falan söylüyor 2. bir alıntı yapamıycam.

Kıvırdığım yok. Hala en kolay champion diyorum ve PRO VLAD diye bir tabirin asla olamıycağını iddia ediyorum. Kardeşime versem o da oynar. Yaş 19 gel sana tost ısmarlıyım üniversitede. Gerçi çok pahalı ve kötü ama olsun.

Şimdi vlad bir anivia bir azreal değildir.Herkez oynayabilir.Ama iyi bir verimde oynayamaz.Mesela yukardaki arkadaşımız swainle iyi skor yaparken vladla yapamıyormuş.Demekki kolay bir champ değilmiş.Ve Pro vlad olamaz diye bir şey söz konusu olamaz.

Swain ile vladın oynanış tarzı biraz farklı. Swain snare tutturup bombalıyo skilleri. Vladın öyle bir şansı yok. E stackleyip rakibe E atabilirsin ya da Q ile harasslarsın. Oldukça kolay bunu yapması. İyi bir verimden kastın ne? Vladın diğer championlara göre dikkat gerektiren HİÇBİR yanı yok (pool sağolsun). Yani swain tristanadan biraz uzak durmaya bakmalı tristanada ona E atmaya çalışmalı bir teamfight sırasında örneğin ya da ignite sahipleri ignite atmalı. Vlad ignite atılabilir ama vlad bundan pek etkilenmez. Ulti + pool ile otlar içinde initiate yapabilirsin hem takımına vision sağlarsın çok rahat olur. Vladın broken skilli (önceden daha beterdi şimdi düzeltiyolar yavaştan) pool. Kimse q dan ya da damageinden şikayetçi olmamalı. Rangeinide düşürdüler ideal bir champion oldu. W su aktif olduğunda %80 daha az damage alabilir ama vurulabilir mesela. Ayrıca o süre zarfında CC lere karşı shield gelir morgananınki gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Abi adam heroya kötü dememiş ki sadece kolay demiş siz hala ''Vlad çok etkili'' falan diyorsunuz :D Etkisiz diyen olmadı ki zaten :D Kolay değil zor hero diyorsanız da nedenini söyleyin biz de anlayalım neresinin zor olduğunu.

O arkadaş okumayı bilmiyor boşver. Şimdi kıvırdığımı falan söylüyor 2. bir alıntı yapamıycam.

Kıvırdığım yok. Hala en kolay champion diyorum ve PRO VLAD diye bir tabirin asla olamıycağını iddia ediyorum. Kardeşime versem o da oynar. Yaş 19 gel sana tost ısmarlıyım üniversitede. Gerçi çok pahalı ve kötü ama olsun.

Şimdi vlad bir anivia bir azreal değildir.Herkez oynayabilir.Ama iyi bir verimde oynayamaz.Mesela yukardaki arkadaşımız swainle iyi skor yaparken vladla yapamıyormuş.Demekki kolay bir champ değilmiş.Ve Pro vlad olamaz diye bir şey söz konusu olamaz.

Swain ile vladın oynanış tarzı biraz farklı. Swain snare tutturup bombalıyo skilleri. Vladın öyle bir şansı yok. E stackleyip rakibe E atabilirsin ya da Q ile harasslarsın. Oldukça kolay bunu yapması. İyi bir verimden kastın ne? Vladın diğer championlara göre dikkat gerektiren HİÇBİR yanı yok (pool sağolsun). Yani swain tristanadan biraz uzak durmaya bakmalı tristanada ona E atmaya çalışmalı bir teamfight sırasında örneğin ya da ignite sahipleri ignite atmalı. Vlad ignite atılabilir ama vlad bundan pek etkilenmez. Ulti + pool ile otlar içinde initiate yapabilirsin hem takımına vision sağlarsın çok rahat olur. Vladın broken skilli (önceden daha beterdi şimdi düzeltiyolar yavaştan) pool. Kimse q dan ya da damageinden şikayetçi olmamalı. Rangeinide düşürdüler ideal bir champion oldu. W su aktif olduğunda %80 daha az damage alabilir ama vurulabilir mesela. Ayrıca o süre zarfında CC lere karşı shield gelir morgananınki gibi.

vlad hakkındaki bilgin neden düzgün skor yapamadığının en büyük kanıtı olmuş

• Vlad çok oynadım ben. Sırf tipinden oynadım. Pek iyi oynamadım çünkü uğraşılcak bir yanı yok. Yani bir kennen ya da anivia çok daha ilgimi çekiyor. Vlad gibi sadece q ya basıcağım championları oynamayı sevmem. Vladın tipi güzel mesela ondan oynadım yani. Yoksa gayet sıkıcı bir champion. Şu anda hiçbir accountta aktif olarak oynamıyorum nasıl vladla düzgün skor yapamadığımı çıkardıysan artık. Accountımı geri alıyımda bi oynarız birlikte.
  • Ragnarok East te isen eklermisin.Vlad nasıl oynuyorsun merak ettim. :D Kolay champ oldugu için zor olmayacagını duşündüm.
  • Maalesef westteyim. Ranked statlarım %64 win ratioydu vladimirle. 20 25 maç atmışımdır heralde. Şimdi bilmiyorum düşmüş olabilir sattığım adam unranked olmuş yani 1500den.
  • swain her türlü daha iyidir.Vlad şu anda useless pick,alana küfredeler.
  • oyundaki en op ulti de vladın ama unutmayın
  • Vlad'ı bir ben beceremiyorum heralde? Q Q Q tamam da nereye kadar yani. Bence çok kolay gibi görünen ama baya zor bi hero. Şahsen üst düzey oynamayı bir türlü beceremedim.
  • Swainin snare i hayat kurtarir,can alir.Snare,2 tane slow ve guzel bir dotu var.Ultisi nerflense de teamfightta kullanisli olabiliyor bazen.Takima cok daha yararlidir ve cok da zevklidir.Vladi ticket ile geri verdim ve o parayla swain aldim gayet memnunum.Swain ile 30 assistten asagi mac bitmez Vladda early de kasamazsan late de anca kontenjan kaplarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 8 Ekim 2011; 14:36:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.