Şimdi Ara

Vladimir ve Swain (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Vlad oyundaki en kolay champion. Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q başka bir numarası yok. Swainin snare tutturması biraz zor. Q sunu iyi atıcaksınki rakip iyi damage yesin (uzaklaşırsa q su vurmuyor) Ultisi manayı su gibi içiyor ilk levellarda o yüzden dikkatli kullanman gerek.

kolay vlad?
    ne güldüm ya vlad kolay dedi

vlad kolay ki

• quote:

Vlad oyundaki en kolay champion. Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q başka bir numarası yok. Swainin snare tutturması biraz zor. Q sunu iyi atıcaksınki rakip iyi damage yesin (uzaklaşırsa q su vurmuyor) Ultisi manayı su gibi içiyor ilk levellarda o yüzden dikkatli kullanman gerek.

komikmisin dostum sen oyundaki en kolay champ ne ya kafan iyi heralde ryze xinzhao gibi herolar duruoken en kolay champ vladmi tmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

quote:

quote:

ikiside kısa ömürlü champlar sıkıcılar

Birinde deli gibi HP + 2 saniye ölümsüzlük. Diğerinde düşmanların ortasında halay çektirebilecek bir ulti var.

halay çektiricek ulti bir ignite yada -%50 health regen veren skillere bakar katarina mf gibi

şunuda söyliyim vladın w skili ölümsüz değil bir ignite atılmışsa yada zamana göre damage vuran skiller mesela zehir ve fiddlenin draini kan havuzu olduğunda bozulmuyor

Dostum bunları bende biliyorum zaten dün başlamadım oyuna merak etme. Güzel bi genelleme yapıyoz şurda nedir bu kusur bulma sevdası.

kusur bulmuoyrum ölümsüz dediğiniz championu eleştiriyorum
    hem yorum atıyorsan eleştirilere açık olmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 6 Ekim 2011; 15:15:12 >

• Her iki heroda midde teror estirebilir. HP regenleri oldugu icin biraz sanslilar ama her ikiside brust damage yada DPS lere karsi zayiflar. Range veya kacis mekanizlari var. Sirasi ile once Swain sonrasinda Vlad alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemarsenal

quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

quote:

kolay vlad?
    ne güldüm ya vlad kolay dedi

vlad kolay ki

vlad kolay mı? güldürmeyin beni.Vlad sadece q'dan ibaret değildir.Sırf ultisi için bile oynanır. Ayrıca pool skilli de oyundaki en op skillerden biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Her iki heroda midde teror estirebilir. HP regenleri oldugu icin biraz sanslilar ama her ikiside brust damage yada DPS lere karsi zayiflar. Range veya kacis mekanizlari var. Sirasi ile once Swain sonrasinda Vlad alabilirsin.

hangi herolara karşı güçlü swain midde korkaması gereken biri yok sanırım mf yada tris dışında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birinde deli gibi HP + 2 saniye ölümsüzlük. Diğerinde düşmanların ortasında halay çektirebilecek bir ulti var.

halay çektiricek ulti bir ignite yada -%50 health regen veren skillere bakar katarina mf gibi

şunuda söyliyim vladın w skili ölümsüz değil bir ignite atılmışsa yada zamana göre damage vuran skiller mesela zehir ve fiddlenin draini kan havuzu olduğunda bozulmuyor

Dostum bunları bende biliyorum zaten dün başlamadım oyuna merak etme. Güzel bi genelleme yapıyoz şurda nedir bu kusur bulma sevdası.

Ok panpa büyük eleştirmensin pardon.

• quote:

Adam Q'dan başka numara yok dedi resmen Asıl senin lvlı sormak lazım. Vladimir teamfightlarda en etkili horalardan biri özellikle late game'de. Sen olayı E'yi stacklayıp Q ile dmg verme işinden ibaret biliyorsan yani Riot'a söyle 6300ü düşürsünler hadi

• Elom 1510 panpa. Bilmiyosan söyliyim ranked gameden geliyor bu elo zımbırtısı. 30 level olunca açılıyor. 4 champion banlıyosun ve sırayla pick yapıyorsun. Sonradan lazım olur. Ben etkisiz demedim bide okumayı öğren. EN KOLAY CHAMPION dememden ne anlıyosun en etkisiz mi? Evet Q Q Q Q Q Q derken orda bütün işinin farm olduğunu sonrasının gözü kapalı halledilebiliceğini söylüyorum. Vlad fanboyluk yapmana gerek yok. Anladık sadece onu oynıyabiliyorsun.

Ayrıca isteyen üzerine alınsın vlada kolay değil diyenlere söylüyorum. Hepiniz eziksiniz. Period.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok--- -- 6 Ekim 2011; 20:51:01 >
  • her ikisini de çıktıkları gün almıştım vlad çok çabuk sıktı beni dolayısıyla pek oynamadım pek bişey diyemem (bu seni de sıkar diye demiyorum) swain ise hala arada seçtiğim bir karakter çok fazla bir zorluğu yoktur fakat W için rakip hareketlerine göre harika bir zamanlama ister bunu başarırsan çok iyi mid kontrolu, olası gang için kaçış yada yakalama için flash ile birlikte çok yararlı olabilirsin.. maviler flat mana, sarılar mana reg./5 , morlar flat hp, kırmızılar da magic pen. şeklinde oynandığında gözle görülür rahatlıkla oynarsın
  • İki champ de var,swainle genellikle skorlarım 13-0-2 gibisinden olurken vlad ile 5-3-9 gibisinden oluyor.Swain daha iyi bence hele ki snare ile adamları yakalamak çok zevkli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ok panpa büyük eleştirmensin pardon.

• Abi adam heroya kötü dememiş ki sadece kolay demiş siz hala ''Vlad çok etkili'' falan diyorsunuz :D Etkisiz diyen olmadı ki zaten :D Kolay değil zor hero diyorsanız da nedenini söyleyin biz de anlayalım neresinin zor olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orianna lux aniviam var eğleniyorum hepsiylede onlara biraz benzesin istiyorum , peki late de hangisi daha faydalı olur takıma
  • quote:

Elom 1510 panpa. Bilmiyosan söyliyim ranked gameden geliyor bu elo zımbırtısı. 30 level olunca açılıyor. 4 champion banlıyosun ve sırayla pick yapıyorsun. Sonradan lazım olur. Ben etkisiz demedim bide okumayı öğren. EN KOLAY CHAMPION dememden ne anlıyosun en etkisiz mi? Evet Q Q Q Q Q Q derken orda bütün işinin farm olduğunu sonrasının gözü kapalı halledilebiliceğini söylüyorum. Vlad fanboyluk yapmana gerek yok. Anladık sadece onu oynıyabiliyorsun.

Ayrıca isteyen üzerine alınsın vlada kolay değil diyenlere söylüyorum. Hepiniz eziksiniz. Period.

Tamam lvlı geç yaş kaç ? Konu benim hangi herolarla oynadığımsa accountun ismini vereyim gir bak bakalım kimlerle nasıl oynuyorum. Sanki oyundaki bütün heroları satın almışsında çerçeveletip duvarına asmışsın. Takımında ya da karşı takımda 2-3 kişinin kötü performansını görüpte buraya yazma. Yazdıklarınında arkasında dur gelen cevaplara göre de kıvırma

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Abi adam heroya kötü dememiş ki sadece kolay demiş siz hala ''Vlad çok etkili'' falan diyorsunuz :D Etkisiz diyen olmadı ki zaten :D Kolay değil zor hero diyorsanız da nedenini söyleyin biz de anlayalım neresinin zor olduğunu.

O arkadaş okumayı bilmiyor boşver. Şimdi kıvırdığımı falan söylüyor 2. bir alıntı yapamıycam.

Kıvırdığım yok. Hala en kolay champion diyorum ve PRO VLAD diye bir tabirin asla olamıycağını iddia ediyorum. Kardeşime versem o da oynar. Yaş 19 gel sana tost ısmarlıyım üniversitede. Gerçi çok pahalı ve kötü ama olsun.
  • quote:

quote:

Abi adam heroya kötü dememiş ki sadece kolay demiş siz hala ''Vlad çok etkili'' falan diyorsunuz :D Etkisiz diyen olmadı ki zaten :D Kolay değil zor hero diyorsanız da nedenini söyleyin biz de anlayalım neresinin zor olduğunu.

O arkadaş okumayı bilmiyor boşver. Şimdi kıvırdığımı falan söylüyor 2. bir alıntı yapamıycam.

Kıvırdığım yok. Hala en kolay champion diyorum ve PRO VLAD diye bir tabirin asla olamıycağını iddia ediyorum. Kardeşime versem o da oynar. Yaş 19 gel sana tost ısmarlıyım üniversitede. Gerçi çok pahalı ve kötü ama olsun.

Şimdi vlad bir anivia bir azreal değildir.Herkez oynayabilir.Ama iyi bir verimde oynayamaz.Mesela yukardaki arkadaşımız swainle iyi skor yaparken vladla yapamıyormuş.Demekki kolay bir champ değilmiş.Ve Pro vlad olamaz diye bir şey söz konusu olamaz.

• ikisi de çok iyi.vladın burst dmgi yok.tek başına girişemezsin.takımınla birlikte çok güçlü olursun ve latede teamfightlarda çok iyisin.swainin burstu var kime focuslanırsa onu indirir teamfightta çok iyi.vlad da öyle kolay gözüküyo ama nerde ne yapacağını bilmen gereken champlardan birisi.oyundaki tek zorluk skillshotlar falan değildir.oyun içinde nerde olcağını falan bilmelisin.vladda bu önemli.swain vladdan daha kolay bana kalırsa
  • quote:

quote:

Şimdi vlad bir anivia bir azreal değildir.Herkez oynayabilir.Ama iyi bir verimde oynayamaz.Mesela yukardaki arkadaşımız swainle iyi skor yaparken vladla yapamıyormuş.Demekki kolay bir champ değilmiş.Ve Pro vlad olamaz diye bir şey söz konusu olamaz.Pro vlad olamaz diyorsan örnek verelim : 10 kere vladla oynamış birisi ile 200 kere vlad oynamış 2 kişinin aynı olması gerekir.Ki bu neredeyse imkansiz.Tabi bu her karakter için geçerli.Bu yüzden bu oyunda her karakterin prosu olabileceğine inanıyorum.

• ikisi de çok iyi.vladın burst dmgi yok.tek başına girişemezsin.takımınla birlikte çok güçlü olursun ve latede teamfightlarda çok iyisin.swainin burstu var kime focuslanırsa onu indirir teamfightta çok iyi.vlad da öyle kolay gözüküyo ama nerde ne yapacağını bilmen gereken champlardan birisi.oyundaki tek zorluk skillshotlar falan değildir.oyun içinde nerde olcağını falan bilmelisin.vladda bu önemli.swain vladdan daha kolay bana kalırsa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.