Şimdi Ara

Vladimir'in ultisi Arındır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen maçta vlad'dan ulti yedikten sonra bastım tam kestim derken patladı ben arındır bozuyor sanıyodum bozmuyo mu bug mu oldu ?

• Zed malzahar vladimir ultisini arindir bozmaz, qss bozar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozmaz zaten, Civalı kuşak bozuyor ama
  • Only qss ( cinvali kusak)

• mikael de bozmuyor sanırım. emin olan varsa tasdikleyebilir mi lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turist_

mikael de bozmuyor sanırım. emin olan varsa tasdikleyebilir mi lütfen :)

tasdiked
  • cleanse malz zed ww vlad ultilerini de silmesi lazım bence buff lazım cleanse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiera

cleanse malz zed ww vlad ultilerini de silmesi lazım bence buff lazım cleanse

oldu baska derdınde varmı zaten apler ıcın zhonya adler ıcın qss var ne ıstıyosunuz daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok op olur, zed ww vlad oynanmaz.Bir spell'e karşılık rakibin ultisini etkisiz hale getirmek çok op.
  • işe yaramaz
  • Efendimiz sauron derki;

Ash mordor tag frodo baggins merra bag of cleanse.

Meali;

Seni dinleyip arındır bastım frodo yüzüğü atarken haberin olsun. Sende vladimirde bas tm?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wizard Bard

quote:

Çok op olur, zed ww vlad oynanmaz.Bir spell'e karşılık rakibin ultisini etkisiz hale getirmek çok op.

Cleanse 210 saniye cd ww zed ult max 80 (cdr saymıyorum bile ) bence sırf bi adamın ultisi için birinin summoner spell alması op. adam sonuçta ignite alıp lane i ezmeye oynayamıyor, yada heal barier almıyor, exhaust alıp seni tf de bitirmiyor. sen ultinle adamı cleanse almaya zorlamışsın zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wizard Bard

quote:

Cleanse 210 saniye cd ww zed ult max 80 (cdr saymıyorum bile ) bence sırf bi adamın ultisi için birinin summoner spell alması op. adam sonuçta ignite alıp lane i ezmeye oynayamıyor, yada heal barier almıyor, exhaust alıp seni tf de bitirmiyor. sen ultinle adamı cleanse almaya zorlamışsın zaten.

Zhonya veya qss de olcağı için cd sorun olmaz, biri cd'deyken diğerini basar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.