Şimdi Ara

Vizeleri Görünce Öss'ye Çalışmayı Özledim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 05.25 aralıksız 1 haftadır ekonomi çalışıyorum. Bu gece hiç uyumadım sabah 9'da vize. var. Össye bile bu kadar çalışmazdık ya.

Keşke tekrar test çözsek 220 sayfadan 3 soru beklemekten daha iyidir kesinlikle.

Ekonomi baya çalıştım ama saat 14.00'da da tarih vizesi var. Tarih ilk vizede neler gelir? Üstten aldım tarih dersini ama hiçbir şey anlamadım kitaba çalışmayın boşuna ezberlerseniz geçemezsiniz dedi. Bende hiç bakmadım bari 2 saat de ona bakayım.

• Benimde bu cuma mikro ekonomiden sınavım var.Daha okumam+özetlemem+anlamam+aklımda yer edindirmem=adımdan iyi bilmem gereken 285 sayfa var
  • Bneimde haftaya p.tesi aynı gün micro ikt. giriş(1.sınıf) + ekonometri I (3.sınıf) sınavlarım var...
    Ardından salı - çarşamba günü KOBİ ve Uluslarası iktisat sınavları var...

Daha zeerre bakmadım, derslere bile girmedim... Allah kerim, bakacaz artık...

Ayrıca Ege iktisatta olup "micro ikt giriş" alan var mı ?? Not bulamadım da...
  • İktisat çok güzel geçti. 3 sayfa yazdım 40 dk'da ama zaman yetmedi daha da yazardım.

Tarih sınavda sadece istediği tarihlermiş. Başka cevap yok adını ilk defa duyduğum 4 tane savaş sordu. Sadece tarihini yazınız. Ulan anlat desen yazarız bişeyler ama bir tek tarihiyle 25 puan mı istenir ya.
  • valla benımde vızeler var ama öss yı hıc ozlemıyorum
  • can egrisi sag olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdisarikaya -- 12 Kasım 2007; 17:38:00 >
  • öss daha beterdi bea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

arz talebi özlemişim
  • sözel derslere zor diyorsanız siz birde sayısal mühendislik derslerine bakın derim..
  • bu daha başlangıç...finallerde konular birekecek o zaman napcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 13 Kasım 2007; 1:35:48 >
  • Ya bizim o kadar çok sıkmıolar ama yine kazık ya
  • Zor demedim zaten ekonomi içim.

3 sayfa yazdım son soruyu yetiştiremeden zaman bitti eğer 5 dk daha zamanım olsa 90-100 arası bir şey beklerdim.

Tarihte saçmalık yani tarihi ezberletip sormaları.

Ayrıca ben bizim okulun çok kolay olduğunu düşüyorum sorulan soruları görünce boşuna çalışmışım dedim. Özel üni.'de burslu okuyorum. Bugün millet sınavdan sonra peşimdeydi.
  • Sen anlaşılan lisansdasın birde yuksek yap bakalım nasıl oluyor.
  • benim vizeler bitti rahatladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

sözel derslere zor diyorsanız siz birde sayısal mühendislik derslerine bakın derim..

Zorluk göreceli kavram.
  • 2 hafta her gun bir sınav geceleri sabahlar olduk birde bunlar vize finaller tum kitaptan olacagız ki ozaman yandık.saat 2'de sınavım var manisa yolunu tutsam iyi olur hadi bye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ı
    ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

arz talebi özlemişim

keynes i de özledin mi?
  • Adamın marjinal asabını bozmayın ulayn

Kafayı yedim marjinal marjinal
  • üniversite yıllarım aklıma geldi.eminimki okul bitince vizeleri bile özlersiniz benim gibi.iktisata bende hep çokk çalışırdım.ama ben yüksek notum 35 di.tabi ortalama 20.yinede güzeldi herşey.şimdi memur olduk.herşey ot gibi...
  • öss daha kolaydı daha rahattı tabi de stresi çok daha yoğundu ne olcan nereye gircen 298457824789 bilinmeyenli bir denklem gibiydi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.