Şimdi Ara

Vize randevusu nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vize için başvurdum randevu verdiler, ona gideceğim de görüşme vs. yaşanıyor mu yoksa sadece belgeleri verip bırakıyor muyuz? Bir de Fotoda sakal yok, şimdi sakalı kesip mi gideyim yoksa farketmez mi?

• Geçen hafta Perşembe günü İspanya vizesi için aracı firmaya gidi evraklarımı teslim ettim. Hiç bir şey sormadılar. Evrakları teslim ettim, ödeme yapıp, parmak izi verdim ve kendileri de ayrıca fotoğraf çektiler o kadar...

(Pasaportu da yeni çıkarttırmıştım, aynı fotoyu verdim. Fotoğrafta sakal var, şu anda da sakal var, hiç bir şey söylemediler.
  • Muhtemelen aracı şirket ile başvurmuşsundur.Oradaki görevliler sadece belgelerini kontrol edip teslim alıyorlar.Bazen konsolosluk görevlisi de oluyor bir kere denk gelmişti.Hangi şehirlere gideceksin neler yapmayı düşünüyorsun gibi sorular sormuştu.Belgelerin tamsa zaten bir sıkıntı olmuyor.Sakal konusunda görüntünde aşırı bir değişiklik yoksa sıkıntı olmaz.
  • Fotoğrafa bakmazlar bile. Şu anki halinle farklı olabilir np. Ben VFS'den aldım İtalya vizesini. VFS zorlayan bir şirket ama %90 gibi de olumlu cevap geliyor. 2-3 kez geri çevirdiler beni ve arkadaşımı şunları da tamamlayın, bu da olsun gibi. Velhasıl belgeleri tamamlamaya ve istedikleri gibi yapmaya bak. Orada bir şey sormuyorlar, konsolosluğa gittiğinde birkaç cümle ile ne yapacaksın, nerelere gideceksin gibi sorular soruyorlar. O da abartılacak bir şey değil.
  • Hocam içeri giriyosunuz. Gorevli kadin siraniz gelince sizi konsolosun yanina aliyor. 1 konsolos 5 juri oluyor. Orada sana ingilizce sorular soruyorlar. Sonra gidecegin yerin gunluk konusma dili ile ilgili basit sorular soruyorlar. Daha sonra gideceginiz yerin kurulus tarihi hakkinda bilginizi ölçüyorlar ve bunlar ışıgında bölgenin cografik ve jeopolitik yorumlarını sizden istiyorlar. İklim ekonomi hakkinda da bir iki soru siruyorlar. Dogal afet vs . Bu kadar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Hocam içeri giriyosunuz. Gorevli kadin siraniz gelince sizi konsolosun yanina aliyor. 1 konsolos 5 juri oluyor. Orada sana ingilizce sorular soruyorlar. Sonra gidecegin yerin gunluk konusma dili ile ilgili basit sorular soruyorlar. Daha sonra gideceginiz yerin kurulus tarihi hakkinda bilginizi ölçüyorlar ve bunlar ışıgında bölgenin cografik ve jeopolitik yorumlarını sizden istiyorlar. İklim ekonomi hakkinda da bir iki soru siruyorlar. Dogal afet vs . Bu kadar .

Gerçek mi bu
  • Hangi ülke gidicen?Abd vizesi böyle

Edit:diğerlerin mülakat yok bildiğim kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 4 Şubat 2018; 20:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboducato

Hangi ülke gidicen?Abd vizesi böyle

Edit:diğerlerin mülakat yok bildiğim kadarı ile

almanya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.