arkadaslar kıslanın onunde topanıo herkes zaten asagı yukarı 4 gıbı herkes orda olur..hepbırlıkte kısmetse gırerız ıcerı..ılk gıden guzel bı yer bulsun otursun sole golgelık:)hepımız gelıyoruz zatenn..ok?
tertipler ankaradan çarşamba gecesi 12.00de kale seyahatle vizeye gidecek olan yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: forever1284
tertipler ankaradan çarşamba gecesi 12.00de kale seyahatle vizeye gidecek olan yokmu?
HOCAM SIMDI ARADIM KALEYI YER VERMIS FAKAT METRODAN VIP KOLTUK SU TV Lİ DVD Lİ :) 48 TL ORDAN VİZE 8 TL KARA VEREMEDIM.. BU KALENIN OTOBUSLERI DONANIMLIMI ACABA BILEN VARMI
tertip bende çarşamba gece 12 kale seyahatle gidiyorum. 20 nolu koltuk burak herkese şimdiden hayırlı teskereler.
ben de çarş gece 12 de kamil koçla istanbul a gidicem ilk.. ertesi gün öğlen vizeye geçicem..
arkadaşlar bende vize jandarma. istanbuldan gelicem forum üyeleri olarak orda buluşalım farkımız gösterelim hepimize hayırlı tezkereler
slm arkadaşlar ben istanbul kartaldan şevket ben de vize ye gidiorum.aslen kastamonuluyum tamnışmak isteyen varsa tanışalım..
şevket merhaba sezgin ben nerde oturuyorsun kartalda ?
slm devrelerim ben istanbul bayrampaşadan ismail..simdiden hepimize hayırlı tezkereler...yrn görüşmek üzere :D
arkadaşlar selam,
ben de yarın sabah istanbul beşiktaş'tan otobüsle vize'ye geliyorum. yalnız kışla önünde toplaşırsak adamlar ulan orda değil burda toplancaksınız diye içeri almasınlar bizi : ) bi de gardan inzibatlar toplamaz inşallah bizleri, ben o yüzden kaptana dicem bir iki dakka erken yerde bıraksın da şehri gezelim 1-2 saat.
can turgut.
BU GECE KALE SEYYEHAT ILE YOLCUYUZ... BENDE KALEDEN ALDIM BILETI
Arkadaşlar benimde vizeye çıktı.AYdından bu gece 00,30 da bineceğim herhal sabah 9-10 civarı istanbulda olurum.Oradanda vizeye geçerim.irtibata geçecek arkadaşlar eklesin face adresim erkan_karaca09@hotmail.com tel:0542 845 45 10
quote:
Orijinalden alıntı: Ekocan09
Arkadaşlar benimde vizeye çıktı.AYdından bu gece 00,30 da bineceğim herhal sabah 9-10 civarı istanbulda olurum.Oradanda vizeye geçerim.irtibata geçecek arkadaşlar eklesin face adresim erkan_karaca09@hotmail.com tel:0542 845 45 10
KARDES BENDE SENIN GIB COK TALEPTE BULUNDUM ARASALIM DIYE :) IPLEYEN OLMADI... BU SATIRLARIN KIYMETINI ORDA ANLARIZYA NEYSE :)
hızlı ankaralı face ve ya tel no varsa arayayım telestan kım kımmı arıyor bırazda ondan herhal
kartal topselvi de oturuyorum ben sen ?
yarın 12.30 13.00 civarı beşiktaştan yola çıkıcam bende hayırlısıyla. kapı önünde buluşuruz. görüşmek üzere.
Vize de hayat nasıl orada askerlik yapan arkadaşlar biraz bahsetseler..?
Adı ve Soyadı ÖZGÜN KÖSE Baba Adı ALİ Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VİZE JANDARMA KOMANDO TATBİKAT KONTROL MRK.K.LIĞI VİZE KIRKLARELİ Katılış Tarihi 12.12.2010
Arkadaşlar branşı kısmı herkestemi boş? Komando olabilme şansımız varmı orada?Yani eğitimini alabiliyormuyuz?(Bi arkadaş genelde uzun dönemleri yapıyorlar demiş ama isteğe bağlı bir durumda olabiliyormuyuz) Birde giderken yanımıza neler almalıyız?(Daha ilk günden tatile mi geldin diye karşılanmak hoş olmaz :D Ne fazla ne eksik götürelim) Bilgileri olanlar paylaşırsa şimdiden sağolsun. Herkese hayırlı teskereler
quote:
Orijinalden alıntı: okose84
Adı ve Soyadı ÖZGÜN KÖSE Baba Adı ALİ Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi VİZE JANDARMA KOMANDO TATBİKAT KONTROL MRK.K.LIĞI VİZE KIRKLARELİ Katılış Tarihi 12.12.2010
Arkadaşlar branşı kısmı herkestemi boş? Komando olabilme şansımız varmı orada?Yani eğitimini alabiliyormuyuz?(Bi arkadaş genelde uzun dönemleri yapıyorlar demiş ama isteğe bağlı bir durumda olabiliyormuyuz) Birde giderken yanımıza neler almalıyız?(Daha ilk günden tatile mi geldin diye karşılanmak hoş olmaz :D Ne fazla ne eksik götürelim) Bilgileri olanlar paylaşırsa şimdiden sağolsun. Herkese hayırlı teskereler
Evet tertip branş kısmı boş. Okudum bilgilere göre orda komandolar için hazırlanmış mağaralar varmış. Mağara eğitimi almak için 1 ay süreyle kendi birliklerinden gelip eğitim alıp gidiyolarmış. Yani bizim komando olmakla pek bir alakamız olmıcakmış. Tabi ne kadar doğru bu bilemem gidince görcez.