Şimdi Ara

Vize / Kırklareli 335. KD Jandarma Komando Tatbikat Komutanlığı Bilgi Paylaşımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
23.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErAy1905

quote:

Orijinalden alıntı: okose84

Adı ve Soyadı ÖZGÜN KÖSE
    Baba Adı ALİ
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi VİZE JANDARMA KOMANDO TATBİKAT KONTROL MRK.K.LIĞI
    VİZE KIRKLARELİ
    Katılış Tarihi 12.12.2010

Arkadaşlar branşı kısmı herkestemi boş?
    Komando olabilme şansımız varmı orada?Yani eğitimini alabiliyormuyuz?(Bi arkadaş genelde uzun dönemleri yapıyorlar demiş ama isteğe bağlı bir durumda olabiliyormuyuz)
    Birde giderken yanımıza neler almalıyız?(Daha ilk günden tatile mi geldin diye karşılanmak hoş olmaz :D Ne fazla ne eksik götürelim)
    Bilgileri olanlar paylaşırsa şimdiden sağolsun.
    Herkese hayırlı teskereler

Evet tertip branş kısmı boş. Okudum bilgilere göre orda komandolar için hazırlanmış mağaralar varmış. Mağara eğitimi almak için 1 ay süreyle kendi birliklerinden gelip eğitim alıp gidiyolarmış. Yani bizim komando olmakla pek bir alakamız olmıcakmış. Tabi ne kadar doğru bu bilemem gidince görcez.

Bende aynılarını duydum ayrıca oraya gelen komandolara karşı terörist kılığına girip tuzaklar falan kuruyormuşuz.Terörist olacaksam ben oynamıyom deme şansımız saklıdır inşallah :D .oraya kadar gittik bari komando eğitimi verseler.

• quote:

quote:

quote:

Adı ve Soyadı ÖZGÜN KÖSE
    Baba Adı ALİ
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    VİZE KIRKLARELİ

Komando olabilme şansımız varmı orada?Yani eğitimini alabiliyormuyuz?(Bi arkadaş genelde uzun dönemleri yapıyorlar demiş ama isteğe bağlı bir durumda olabiliyormuyuz)
    Birde giderken yanımıza neler almalıyız?(Daha ilk günden tatile mi geldin diye karşılanmak hoş olmaz :D Ne fazla ne eksik götürelim)

Evet tertip branş kısmı boş. Okudum bilgilere göre orda komandolar için hazırlanmış mağaralar varmış. Mağara eğitimi almak için 1 ay süreyle kendi birliklerinden gelip eğitim alıp gidiyolarmış. Yani bizim komando olmakla pek bir alakamız olmıcakmış. Tabi ne kadar doğru bu bilemem gidince görcez.

Bende aynılarını duydum ayrıca oraya gelen komandolara karşı terörist kılığına girip tuzaklar falan kuruyormuşuz.Terörist olacaksam ben oynamıyom deme şansımız saklıdır inşallah :D .oraya kadar gittik bari komando eğitimi verseler.

Tertip ben oynamıyorum deme şansımız olcağını zannetmiyorum. Hazır aralarındayken bizede bi kaç şey öğretirler heralde.

• Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :) Ben de Kırklareli il jandarma komutanlığına düştüm. Trabzon'dan Sabiha Gökçen'e bilet aldım. İstanbul'u bilmediğim için oradan Kırklareli'ne nasıl geçeceğime dair yol gösterecek birileri varsa çok memnun olurum
  • Arkadaşlar benim askerlikte Vize Kırklareli'ye çıktı.Ankara'da oturuyorum.Oraya nasıl gidebilirim.
  • Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun ben de Ankaradan gidicem cmrtsi akşam 23:15 te adım cihan msn: cihanaktas004@hotmail.com Vize 'ye gidecek arkadaşlar ekleyin tanışalım gitmeden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adı ve Soyadı ÖZGÜN KÖSE
    Baba Adı ALİ
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    VİZE KIRKLARELİ

Tertip ben oynamıyorum deme şansımız olcağını zannetmiyorum. Hazır aralarındayken bizede bi kaç şey öğretirler heralde.

:D inşallah oynatmazlar diyelim ozman.
    Gösteri bölüğü falan varmış heralde.Baktım birisi elleriyle tahtamı tuğlamı ne kırıyor.Döner tekmeyle etrafındakilerin elinde tuttuğu tahtaları kırıyor.Terörist olmaktan iyidir :D
    Soruyolar bana askerlik nereye düştü diye.Diyorum Vize Kırklareli Jandarma Komando fln filan.Hemen diyolar komandomu oldun.Valla bende bilmiyorum komandomu terörist mi olduğumu diyorum :D
    Şaka bi yana, bilgisi olan yokmu bu konuda?

• Ulen nasıl bir yere düştük hiç burada yapan biri yok yaa memlekette :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepeker

Arkadaşlar benim askerlikte Vize Kırklareli'ye çıktı.Ankara'da oturuyorum.Oraya nasıl gidebilirim.

İstanbula gidip ordan aktarmalı gidebilirsin ya da benim gibi kırklareline gidip ordan aktarmalı gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnktş

Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun ben de Ankaradan gidicem cmrtsi akşam 23:15 te adım cihan msn: cihanaktas004@hotmail.com Vize 'ye gidecek arkadaşlar ekleyin tanışalım gitmeden

Hayırlı olsun tertip hangi firma ?
  • Yok mu hiç dedelerden askerliğini burda yapan ? Dağıtım oluyo mu ?
    Bu arada alışveriş durumu nedir tertipler. Ben tamamladım sayılır.
  • Misafir arkadaşlar üye olun da gitmeden bi tanışıp kaynaşalım.
  • dagıtım kırklareli merkez.bursa kutahya çanakkale oluyormuş...en fazla 10 kışı kalır diyorlar vizede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

dagıtım kırklareli merkez.bursa kutahya çanakkale oluyormuş...en fazla 10 kışı kalır diyorlar vizede..

kalaydık orada bi yerde ne gerek var dağıtmaya :)
  • eray tertip ben ulusoy 23:15 arabasına aldım bileti direk kırklareli orda inzibatlar almazsa artık vizeye gelirim aktarmalı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendman

quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

dagıtım kırklareli merkez.bursa kutahya çanakkale oluyormuş...en fazla 10 kışı kalır diyorlar vizede..

kalaydık orada bi yerde ne gerek var dağıtmaya :)

Valla doğru diyon kardeş bence de gerek yok:D
  • quote:

eray tertip ben ulusoy 23:15 arabasına aldım bileti direk kırklareli orda inzibatlar almazsa artık vizeye gelirim aktarmalı:D

tertip koltuk numaranı söle du tahmin edeyim 13 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErAy1905 -- 10 Aralık 2010; 15:49:50 >
  • quote:

quote:

eray tertip ben ulusoy 23:15 arabasına aldım bileti direk kırklareli orda inzibatlar almazsa artık vizeye gelirim aktarmalı:D

tertip koltuk numaranı söle du tahmin edeyim 13 mü ?

sende mi yoksa:D

33 benim

• tertiplerim banada vize çıktı orada görüşürüz Allahın izniyle
  • 17 tertip benim koltuk numaram hadi hayırlı olsun kader ağlarını ördü bak şimdiden
  • quote:

17 tertip benim koltuk numaram hadi hayırlı olsun kader ağlarını ördü bak şimdiden

17i ben işaretledim alacaktım kapı ağzı diye almadım ya:D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.