17 tertip benim koltuk numaram hadi hayırlı olsun kader ağlarını ördü bak şimdiden
17i ben işaretledim alacaktım kapı ağzı diye almadım ya:D
Bende baktım tam kapı ağzı değil ama sınırda yani. Hayırlısı olsun tertip hakkımızda.
tertipler faceden de ekleyin Cihan Aktaş
quote:
Orijinalden alıntı: chnktş
tertipler faceden de ekleyin Cihan Aktaş
Msn den ekledim tertip face kullanmıyorum.
Ben, Don-atlet, içlik aldım. Bide pijama-eşofman tarzı birşey. Verilen izin kağıdında spor ayakkabınızı mutlaka getirin diyolardı. Bi tanede spor ayakkabı attım. Gerisi Kişisel Bakım işte. Gereken şeyleri orada verirler heralde.
Devrem yakana DonanımHaber yaz tanıyalım garajda :D
Beyler ben de Pazar akşamı oradayım.
Araştırdığım,duyduğum kadarıyla genelde iyi şeyler söyleniyor ama 335'den Kütahya'ya dağıtılan birini gördüm.
Soğuk bir yer olduğunu da biliyorum.
Orada görüşürüz.
GÜNCEL...
Bana da burası çıktı . Yarın sabah sabiha gökçen de olacam. bir gün dinlenip pazar günü birliğe geçeceğim. fakat anadolu yakasından nasıl oraya giderim bir bilen var mı arkadaşlar ?
belli ki counter- terorist tarzı bir askerlik geçecek :D
Vize ye düşenlere. Yonca veya Kale seyahat direkt vizeye gider. İstanbul esenler otogarından binip gidebilirsiniz. Soğuk bir yere gidiyorsunuz.. Bunu iyi bilin.. Birkaç kat üzerinize giyinin gidin.. Eğitimde de giydirirlerse üst üste içlik giyin.. Üşütmeyin.. Vize küçük bir yer, yolda düzgün yürüyen askeri severler...
Herkese teşekkürler tertiplerim görüşmek üzere
ben bisi sorabilirmiyım benim nisanlimda kırklarelı vızeye gittı kısa donem ıcın bugun teslım oldu cep kullanabılırmı hemen yoksa bu mumkun degılmı lutfen yardımcı olurmusunuz
bisi sormak istiyordum kırklarelı vizede internet varmı bılgınız varmı bu konu hakkında
quote:
Orijinalden alıntı: buttttt
bisi sormak istiyordum kırklarelı vizede internet varmı bılgınız varmı bu konu hakkında
internetten baglı birligin telefon numarasını kolayca bulabilirisniz. buldugunuz numarayı arayıp askerlik yapan sahsın ismini söylerseniz gereken yardımı yaparlar. kolay gelsin
İleriki dönemlerde buraya düşecekler olursa tek diyeceğim Vize Tatil Köyüne hoşgeldiniz =) İnşallah orada kalırsınız. Rahat bir askerlik sizi bekliyor. Ben kalamadım gerçi.
alısverıs yapamadan gıdecegım (tras bıcagı falan alıcam tabıde ) kantınde gereklı olan hersey varmıdır sıkıntı yasarmıyız orada
merhaba arkadaşlar. acemi birliği icin yarın aksam vizeye hareket etmeyi düşünüyorum.acaba en kolay nasıl, hangi firma ile gidilebilir bilgisi olan var mı ? bu arada izmir'den başka gidicek arkadaşlar mevcut mu ?
335 DİM HEY GİDİ.... YENİ GELENLER NASILDI ORLAR... 100 BAŞE UĞUR NARKUZ DURUYORMU HALEN