Şimdi Ara

Vize / Kırklareli 335. KD Jandarma Komando Tatbikat Komutanlığı Bilgi Paylaşımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
23.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes birbirini msne eklicegine ayrı ayrı telefon alısverisi olcagına baska bi cozum bulalım forumcular orda birbirini bulabilsin? varmı cozumu olan??? :)
  • arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.ben de ankara dan gideceğim.ismim faik...öğle saatlerinde esenler otogarında buluşmak üzere...şimdiden devrelerime hayırlı tezkereler...
  • bana uyar adım sezgin nizamiyenin önünde buluşuruz
  • Nizamiyenin Önünde buluşalım o zaman herkes topluluk olsun orada bır yerde.gelen otursun :) 4 buçuğa kadar herkes gelsin. uyarmı? tel no ısteyen pm atabilir.

ben sakaryadan geleceğim.ordan istanbuldan biner gelirim.
  • o zmn sorsun herkes birbirine forumdan mı diye :)) forumla alakası olmayanda ne diyosun diye eblek eblek bakar artık
  • hahahahahaha :)))) mekan bilende yok orda sölesek :)
  • son iki günümüz artık.. vizede görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendustri -- 10 Ağustos 2010; 13:23:51 >
  • ok herkes dediğimiz gb ilk gidenler orda otursun dediğim gb kel yeşil gözlü birini görürseniz o benimdir :)
  • mavi bere takacağız anlaşılan. :)

şu ankaralı kardeşlerim bir mesaj atsınlar bana ben bileti aldım kırklareli merkezde ineceğim muhtemelen
  • rosecroix:D tamam kardeşim ben bakacam sana .
  • zonguldaktan varmı vize'ye gidecek olan
  • Devrelerim ben Onur AKGÜL Bence de kışlaya girmeden buluşmakta fayda var. Ama saat konusunda anlaşmamız lazım. 16.30 çok geç değil mi ki??
  • gec degil beylerr
    5 e kadar kapının onunde olmamız yeterlıı..
  • slm tertipler bende vizeliym taaa k.maraştan gidecem bakalım yer nasıl merak ettim kaç kişiilik acaba umarım küçük bir yerdir!!
  • neden dışında buluşuyoruz ki içeri girince buluşma imkanımız olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1912

merhaba arkadaşlar.
    öncelikle herkese hayırlı teskereler.
    benimde vize/kırklareli jandarma KONTROL MRK.K.LIĞI çıktı.
    izmirden gidicem bende.
    izmirden gidecek arkadaşlarla mail/telefon gibi bilgileri paslaşabilirsek özelden hem önceden tanışmış oluruz hemde uygun olursa beraber yola çıkarız.

face mcahity@hotmail.com tertib
  • Merhaba arkadaşlar, öğlen istanbul otogardaydım. istanbuldan vize ye gidecek olan arkadaşlar için söylüyorum:
    Perşembe günü sabah 6.30 dan akşam 22 ye kadar her yarım saatte bir Kale firmasından otobüs kalkıyor. yani ordaki görevli öyle söyledi. Yolculuk 2 buçuk saat sürüyormuş ve bilet fiyatı da 17 TL. ben saat 10 için yer ayırttım. Bilginize.
    Vizede görüşürüz.
  • Bütün bilgileri aldım arkadaşlar.Duyduğuma göre rahat bir askerlik yapacağız.Gideceğimiz yer adı gibi komando tatbikat yeri.Bizimle hiçbir alakası yok.Doğuda komando görevini yapan askerler , kış vakti buraya geliyorlarmış.1 ay eğitim görüp geri gidiyorlarmış asıl yerlerine.Gelmelerinin sebebi mağara eğitimiymiş.Gideceğimiz yerde komandolar için minyatür mağaralar yapılmış.Doğuda çoktur mağara bilirsiniz.Bizim için acemilik döneminde silah eğitimi bile yokmuş doğru dürüst galiba.Zor bir askerlik geçirmeyeceğiz galiba.Şimdiden söylemekte fayda var.Çünkü aramızda bazıları biraz endişeliydi bu konuda.Onların içi rahat olsun diye yazıyorum.Yine de bana güvenmeyin bunlar duyumdur.
  • ARİF ÖZER

Bende Ankaradan....Beraber bot bağlarız artık
  • Arkadaşlar ben derim ki teslim olma saatini 14:00-15:00 geçirmeyin. Girer girmez hemen uygun kıyafet bulma, üst baş değiştirme koşuşturmasına giriliyor ve evrak kayıt işleri, fotoğraf vs.. onlarla uğraşılıyor + yatakhaneler + dolaplar belirleniyor. Eğer çok geç kalırsın belki uygun bot,kamufulaj (asla küçüğü değil büyüğü kalır) , istemediğiniz yatak, dolap vs. ile karşılaşabilirsiniz. Sonra değiştirilir, ayarlanır densede imkan olmuyor.

Ben 319 KD Piyade olarak Erzurum/Palandöken de yapmıştım. Konu başlığını açmamın nedeni ise eniştem de sizlerle birlikte olacak ve ortam hakkında gitmeden birazda olsa bilgi sahibi olabilmekti. Şu ana kadar olumsuz bir yorumla karşılaşmadık.

Bir arkadaş da simkart+ telefon olayından bahsetmişler. Benim yaptığım ve sorun yaşamadığım şekli izah edeyim;

Basit bir telefon(kamerasız) + simkartınızı yanınızda götürün. Size telefonu, kimliği vs. yanında olan var mı diye soracaklar. O zman telefonunuzu teslim edin ama simkartınızı cüzdana vs. görülmeyecek bir yere saklayın. Yemin töreninde emanet ettiğiniz eşyaları alıp çarşı iznini ya da evci olarak çıkabilirsiniz ve telefonunuzu dışarıya bir tanıdığa ya da bir askeri emanetçiye(askeri malzeme satan yerler bu işi yapıyor) bırakın ve kışlaya öyle gidin. Usta birliğinde her haftasonu izne çıktığınız da sabahtan telf. alıp akşama kadar kullanıp kışlaya giderken yine teslim ederek kullanabilirsiniz.

Merak ettiğiniz ya da muallakda olduğunuz konular varsa elimden geldiğince, bilgim doğrultusunda cevaplayabilirim.. Rahat olun, herkes nasıl bitirp geliyorsa sizde halledersiniz, kara kara ne yapacağını düşünen varsa takmasın kafasına neler bitmiyorki :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.