Şimdi Ara

Vize / Kırklareli 335. KD Jandarma Komando Tatbikat Komutanlığı Bilgi Paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
23.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler aksam 5 e kadar teslım olucaz.ne kadar gec gıdersek ıyı..ben ıst da vakıt gecırıcem acıkcası bırazz..cogumuzda ıst aktarmalı gıdıcez sanırım..
  • ben de Ankara'dan geliyorum... İsmim Selçuk.. Çarşamba gece otobüsle veya Perşembe sabah uçakla gidicem..

msn im : asy1984@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitcagrı

beyler aksam 5 e kadar teslım olucaz.ne kadar gec gıdersek ıyı..ben ıst da vakıt gecırıcem acıkcası bırazz..cogumuzda ıst aktarmalı gıdıcez sanırım..

büyük ihtimal ben sabah en geç 6-7 gibi istanbulda olcam.. dediğin gibi biraz vakit geçircem.. öğlen de 11-12 gibi de otobuse binip gidicem.. İstanbuldan Kale ve Yonca firmaları yarım saatte bir otobus kaldırıyomuş sanırım..
  • evet bende ole duydum..135 km mıs ıst vıze arası..yaklasık 1bucuk saat fılan surer sanırımm..beyler bence nızamıyenın kapıının yakınında toplanalım..5 e 10 kala gırıs yapalımmm::)o arada ordada tanısırız hemde gırebıldıgımız kadar gec gırerız..
  • slm beyler kısmetse bende vizede jandarmayım istanbuldan geliyorum lüleburgazmı daha yakındır yoksa kırklareli merkezmi daha yakındır bilgi verirseniz sevinirim.
  • aynı mesafede kardeş.. 1 km fark var aralarında.. istanbul dan da o dediğim firmalar 2.5 saat sürüyomuş.. sanırım istanbul dan çıkana kadar baya zaman yiyor.. yoksa 145 km ye 2.5 saat çok..
  • MERHABA ARKADASLAR :

BENDE VİZE JANDARMAYIM KISA DONEM

OZELDEN CEPLESELIM TANISALIM ORDA BULALIM BIRBIRIMIZI...

BEN ANKARADAN GELIYORUM
  • ben cep telefonu götürmicem.. :)) tahminen öğle vakitlerinde vize otobusleri civarında bulabilirsiniz.. sırtında bi tane çanta, kafası 4 numara olan bir kişi görürseniz o benim.. :))
  • aynen beyler cep telefonu ve hattı götürmeyin hatları kırıyorlarmış usta birliğinde getirtirsiniz hatlarınızı ben biletimi aldım metro nakliyat lüleburgaz perşembe saat 10 istanbul dudulludan çıkacam kısmetse saat 13:00 gb lüleburgazdayım vizeyede 30dk bir araba varmış ben bu yolu tercih ettim inşallah Allah izin ederse orda grş yeşil gözlü kel birini görürseniz ta kendisi benim adım sezgim. :):):)
  • Enes DERE , Sakaryadanım, kocaelinde çalışıyorum..

Kırklareli- Vize ye düştüm bende sizler gibi güzel bir yer diyorlar. inşallah orda kalırız. bu arada irtibata geçelim diyorsanız bir saat belirtelim otogarda öle buluşalım öle gidelim.

Mail , Facebook = Leonnais@gmail.com

Msn: enesemredere@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosecroix

aynen beyler cep telefonu ve hattı götürmeyin hatları kırıyorlarmış usta birliğinde getirtirsiniz hatlarınızı ben biletimi aldım metro nakliyat lüleburgaz perşembe saat 10 istanbul dudulludan çıkacam kısmetse saat 13:00 gb lüleburgazdayım vizeyede 30dk bir araba varmış ben bu yolu tercih ettim inşallah Allah izin ederse orda grş yeşil gözlü kel birini görürseniz ta kendisi benim adım sezgim. :):):)

kardeş neden ist dan lüleburgaz a gidiyosun?? ist dan vize ye yarım saatte bir otobus var zaten. mesela ben ankara dan ist a gidip.. oradan vize ye geçicem..
  • ya esenlere gitmem baya uzun sürüyor ve otobüsleri iyi değil dediler o yüzden metroyla gidiyorum hem gezmiş olurum :)
  • Telefon hattı konusunda ciddimisiniz?
  • balıkesirde abim askerlik yaptı orda hattı bulduklarında kırıyorlarmış kontürlü ankesörlü telefon kartı alın yanınıza o daha iyi olur
  • Birşey olmaz öyle hat kırma falan olayı yok. Hiç duymadım öyle birşey , telefon desenız okeyde . hat işi herkes alıp gidiyor sonucta.
  • benim kardeşim de kırklarelinde yaptı ama farklı bir birlikte.. cep telefonu yüzünden 16 gün sivil cezaevinde hapis yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asy06 -- 10 Ağustos 2010; 13:00:07 >
  • inşallah yoktur ben acemilikte almıyacam yemin töreninden sonra evdekilere sölerim getirirler :)
  • tertiplerim bende geliyorum istanbuldan ben kendi aracımla gelicem orada görüşmek üzere kırarsalarda hattı sonra yedek hat çıkarırız şansımızı bi deneyelim....
  • adamına göre değişir herşey bence..
  • Arkadaşlar, bi arkadaşımızın dediği gibi nizamiyrnin önünde 4:50 de buluşalım... bu arada adım Muhammed Emin Kumral ... Tanışalım, beraber girelim nizamiyeye ... Askerlik bu ne olacağı belli olmaz. Birbirimize sahip çıkarız en azından ... Vize'de görüşmek üzere ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.