Şimdi Ara

Vize danismanligi firmaları neden artık kolay vize randevusu alamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki ortalik vize danismanlik firmasi kayniyor. Bu firmalar kendilerini ozel yazilim kullaniyoruz bu sayede vize randevusu hizlica aliyoruz diyorlar hatta randevu garantisi bile verenleri goruyoruz. Fakat bu vaatler ortada dolaşırken özellikle Yunanistan icin bu firmalar bile randevu bulamiyor (mu?)

Mart sonunda myvize firmasi ile anlasma sagladim (ilk Schengen basvurum olacagi icin dedim ki bir firma ile anlasayim) fakat aradan 2 ay gecti bir randevu bulamadilar. Genel olarak suan bu firmalardaki durum benzer sekilde mi acaba yoksa bu benim sansizligim mi? Son zamanlarda yunanistan icin firma ile anlasan var mi? Varsa randevu durumu nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Randevu için aracı firmalar ne derse desin inanmayın. Kendi randevunuzu kendiniz alın. Hergün sürekli kontrol edin. Aracı firmaların hiçbir ayrıcalığı yok. Aracı firmaların daha kolay randevu almalarının tek sebebi firmadaki birisinin sürekli randevu kontrol etmesidir. Başka yaptıkları bir şey yok. Ayrıca vize almanızı da garantileyemezler.

• cleanton kullanıcısına yanıt
    Yani mutlaka surekli kontrol eden biri vardir ama bizim gunde bir kac kez bile kontrol etmemiz yogun ulkelerde denk gelmeyebilir. Gecen cumaydi yanilmiyorsam bulgaristan saat oglen 12 de acildi tam o saatte girdim ve buna ragmen odeme kismina kadar geldim sectigim slot dolmus uyarisi aldim. Bir kac kez yeni tarih sectim 4. Secimde artik tarihte kalmamisti ve alamadan tükenmiş oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.