|
Yüzde 41 deyken batarya 8.30 saat ekran süresi çok iyi aynı gün yuzde 10 yada 20 deyken baktınız mı kaç saat ekran süresi var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Yüzde 41 deyken batarya 8.30 saat ekran süresi çok iyi aynı gün yuzde 10 yada 20 deyken baktınız mı kaç saat ekran süresi var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bitmeye yakın 13 saat civarlarındaydı %5-10 arasıydı. Ama 8.30 saat %41 ekran süresi full kullanım, yani günlük kullanım gibi düşünme çünkü bekleme süresi yok. Mobil veride beklemede şarj yiyor bütün telefonlar çünkü, yine de 4 günde bir şarj etsen wifi ve 4.5g günlük sıradan kullanımda 8-9 saatten fazla ekran süresi alıyorsun. Bu iyi bir süre, çünkü 4 gün bekleme de var içinde. Yani daha iyi bir batarya görmedim ben hayatimda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
x200 fe benimde radarım, hatta vivox300 serisi için takasa kullanılabilirse almayı düşünüyorum ciddi ciddi. bu arada kullanıcılar Çinde origin os olarak çıkan cihazların hem kamera hem performans olarak daha iyi olduğunu, funtouchos şikayetcilerdi, x300 serisiyle originos globale geliyormuş herhalde. ![]() |
|
tekrardan iyi akşamlar şu sorunla bu zamana kadar karşılaşan oldu mu ? özellikle rüzgarlı bir ortamda telefonla konuşurken sizin sesinizin karşı tarafa gitmeme gibi bir sorun ile karşılaştınız mı ? benim çok canımı sıkmaya başladı bu konu. Eğer başka yaşayan arkadaş varsa çözüm bulabildi mi yardımcı olmanızı temenni ediyorum |
|
Hayırlı olsun hocam, 44 hala yüksek benim için. Konuda çok aktiflik yok, kullananlar da sattı mı acaba dedirtti bu durum :) cihaz geldikten sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Teşekkürler , 2 gündür kullanıyorum cihazı , henüz yalnızca 1 sefer şarj ettim. Şuan yüzde 40 şarjım var ve 6 saat ekran süresi verdi. Ancak mobil veri yok yalnızca wifi kullandım bu süreçte. Ele oturuşu ekranı malzeme kalitesi gayet güzel cihazın. Kamerasını çok beğendim. Samsung galaxy a52 den geçtim daha güncel bir cihazdan geçecekseniz aynı derece beğenir misiniz bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti, özellikle 10x zoomda çekilen fotografların netliği şaşırttı. Arayüze gelirsek , fena olmayan bir arayüzü var görsel olarak hoş ancak one ui da kullandığım özellikle goodlock ile yaptığım özelleştirmelerin bazılarını bu os da bulamadım. Kullandıkça alışılabilir akıcı sorunsuz bir deneyim yaşattı bana zamanla göreceğiz. Kendi arama mesajlama uygulaması vb yok. Google uygulamalarını kullanmışlar. Ekstra olarak yukarıda kızılötesi ile ilgili bir yorum vardı , akıllı uzaktan kumanda uygulaması var kızılötesi ile birçok cihazı ekleyip kontrol edebildim. Aklınıza takılan bir konu varsa yanıtlayanilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ayarlar -> erişilebilirlik altında ses yalıtımı isminde bir ayar var orayı biraz kurcalayabilirsiniz. Henüz rüzgarlı bir ortamda konuşma yapmadığım için yorum yapamacağım. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|