Şimdi Ara

VİVO X200 FE [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
8
Favori
7.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüzde 41 deyken batarya 8.30 saat ekran süresi çok iyi aynı gün yuzde 10 yada 20 deyken baktınız mı kaç saat ekran süresi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Blade3444

Yüzde 41 deyken batarya 8.30 saat ekran süresi çok iyi aynı gün yuzde 10 yada 20 deyken baktınız mı kaç saat ekran süresi var?

Bitmeye yakın 13 saat civarlarındaydı %5-10 arasıydı. Ama 8.30 saat %41 ekran süresi full kullanım, yani günlük kullanım gibi düşünme çünkü bekleme süresi yok. Mobil veride beklemede şarj yiyor bütün telefonlar çünkü, yine de 4 günde bir şarj etsen wifi ve 4.5g günlük sıradan kullanımda 8-9 saatten fazla ekran süresi alıyorsun. Bu iyi bir süre, çünkü 4 gün bekleme de var içinde. Yani daha iyi bir batarya görmedim ben hayatimda

• Selamlar, uzun zamandır aklımda olan bir model X200 FE. İsmindeki FE takısına rağmen Ufs 3.1 haricinde amiral segment sınıfında bir cihaz ve kompakt yapısıyla aşırı ilgimi çekiyor. Uzun süreli kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Özellikle Android tarafında İnstagram, WhatsApp gibi uygulamalarda yaşanan bildirimlerin geç düşmesi, uygulamaya girmeden bildirim gelmeme sorunu var mı? Mobil ve wifi çekim kalitesi nasıl? OriginOs globale gelecek deniliyor 1 yıldır, bununla ilgili bir bilgi var mı? Fiyatı 40 civarına indiğinde ( inmeyebilir ) almayı düşünüyorum.

bu arada kullanıcılar Çinde origin os olarak çıkan cihazların hem kamera hem performans olarak daha iyi olduğunu, funtouchos şikayetcilerdi, x300 serisiyle originos globale geliyormuş herhalde.

VİVO X200 FE [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: {GreenArrow}

Merhabalar herkese, bende cihazı 1 ay önce aldım. Fakat 1 aydır yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Telefonla dışarı da konuşurken rüzgarlı bir ortamda karşı tarafa sesim gitmiyor sürekli sesim kesiliyor, parazitlenme vb bir durum yaşıyorum. Vivo Destek ile görüşerek ağ ayarlarını sıfırlayın denildi. Yaptım ve 1 hafta çok rahat kullandım. Daha sonra tekrar aynı sorun baş göstermeye başladı. Sebebini bir türlü bilemiyorum. Özellikle yaşadığım yer itibariyle rüzgarlı bir alan ve dışarıda çalışıyorum bu durum telefonla konuşurken sorun yaratmaya başladı iyice. Sebebi nedir, bu durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır ? Hattım Türk Telekom acaba hat ile ilgili bir durum mu söz konusu ya da yapay zeka destekli gürültü engellemeden mi kaynaklı diye düşünmüyor değilim. Yorumu olan veya bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi akşamlar

tekrardan iyi akşamlar şu sorunla bu zamana kadar karşılaşan oldu mu ? özellikle rüzgarlı bir ortamda telefonla konuşurken sizin sesinizin karşı tarafa gitmeme gibi bir sorun ile karşılaştınız mı ? benim çok canımı sıkmaya başladı bu konu. Eğer başka yaşayan arkadaş varsa çözüm bulabildi mi yardımcı olmanızı temenni ediyorum

• Bataryası , tek elle kullanımı ve kamerası sebebiyle takip ettiğim bir cihazdı , dün vatanda 44 e görünce verdim sipariş. Bakalım neymiş ne değilmiş :)

Hayırlı olsun hocam, 44 hala yüksek benim için. Konuda çok aktiflik yok, kullananlar da sattı mı acaba dedirtti bu durum :) cihaz geldikten sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Normal kullanıcılar dükkan sahiplerinden bile yüksek koymuş. Değişik şeyler oluyor hep.

Teşekkürler , 2 gündür kullanıyorum cihazı , henüz yalnızca 1 sefer şarj ettim. Şuan yüzde 40 şarjım var ve 6 saat ekran süresi verdi. Ancak mobil veri yok yalnızca wifi kullandım bu süreçte. Ele oturuşu ekranı malzeme kalitesi gayet güzel cihazın. Kamerasını çok beğendim. Samsung galaxy a52 den geçtim daha güncel bir cihazdan geçecekseniz aynı derece beğenir misiniz bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti, özellikle 10x zoomda çekilen fotografların netliği şaşırttı. Arayüze gelirsek , fena olmayan bir arayüzü var görsel olarak hoş ancak one ui da kullandığım özellikle goodlock ile yaptığım özelleştirmelerin bazılarını bu os da bulamadım. Kullandıkça alışılabilir akıcı sorunsuz bir deneyim yaşattı bana zamanla göreceğiz. Kendi arama mesajlama uygulaması vb yok. Google uygulamalarını kullanmışlar. Ekstra olarak yukarıda kızılötesi ile ilgili bir yorum vardı , akıllı uzaktan kumanda uygulaması var kızılötesi ile birçok cihazı ekleyip kontrol edebildim. Aklınıza takılan bir konu varsa yanıtlayanilirim.

• frht5382 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ilk izlenim olarak gayet makul durumlar. Biraz zaman verip bildirim konusunu takip etmekte fayda var. Şu an Honor 400 kullanıyorum ve bazı uygulamalarda bildirim düşmeme sorunu oluyor. Daha önce X200 Pro kullandım arayüzüne alışkınım ve çok sade, yavan bir arayüz. Özelleştirme olarak geri kalıyor maalesef. One UI tek başına işletim sistemi oldu artık, ne ararsanız hatta aramayacağınız şeyler bile mevcut :) Kamera tarafında Zeiss iş birliği ile netlik ve doğallık yapay zekaya rağmen çok güzel korunuyor. Ben X200 Pro'yu boyutundan dolayı uzun süre kullananadım, 1 hafta sonra elden çıkarmıştım. Bilgiler için tekrardan teşekkür ederim, 10 gün sonra detaylı yorum isteyebilirim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ayarlar -> erişilebilirlik altında ses yalıtımı isminde bir ayar var orayı biraz kurcalayabilirsiniz. Henüz rüzgarlı bir ortamda konuşma yapmadığım için yorum yapamacağım.

VİVO X200 FE [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yok mu güncellemeleri yapan hiç? Telefonu güncellemiyorum aldığımdan beri. Ne olur ne olmaz diye, bir yandan da bilirsiniz güncelleme isteği tetikliyor insanı belli bir zaman sonra. Belki daha da iyi olacak:)..

VİVO X200 FE [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: Yokizm Sivasov

Vivo’nun attığı mail;

VİVO X200 FE [ANA KONU]

Görseldeki cihazların fiyatlarını 10K indirseler peynir ekmek gibi satarlar ama yüksek kar peşinde koşuyorlar. V60 fiyatına S25, Xiaomi 14 alınıyor. 10K daha koyunca Magic 7 Pro var, 35 bine Honor 400 Pro var. Bilemiyorum yani hocam :)

Fiyatları yüksek olsada X200 Pro ülkedeki en iyi kamera paketine sahip cihazlardan birisi ve geçen Mediamarkt 59 bine sattı. Denk getirirseniz ve düşünen varsa kamerası için alınır.

20x ve 10x muhteşem detaylar.

VİVO X200 FE [ANA KONU]

VİVO X200 FE [ANA KONU]

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    X300 Pro’yu bekliyorum ben de, seneye güzel bir amiral gemisi ile değişim yapmak istiyorum, İOS dan geleceğim :)

VİVO X200 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 26 Eylül 2025; 13:36:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Bu güzel bir haber :)

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.