Şimdi Ara

VİVO X200 FE [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yaylalı. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
6
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Numaran gözüküyor, kapat veya blurla hocam, teşekkürler 😁 belki pixel 9 pro xl den gelebilirim, bataryası için , batarya ve kamera benim için önemli olan 😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ilk konuda wifi 6 diyor o yanlış , wifi 7 varmış, erdi Özdağ incelemesinde duydum,

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam sildim düzenlemeyle ugrasamadim şimdi :) Batarya konusu bu cihazda en son dusunecegin şey olsun. Ortalama kullanımım 1.5 gün ve 8-10 saat arası ekran süresi alıyorum. Kamera da fazlasıyla tatmin edici

Var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chevanton kullanıcısına yanıt

Üstad 6500 batarya ve küçük ekrana göre az degilmi o süreler. Bende s24 plus var 4900 batarya ve daha büyük ekran 8 saat ekran süresi aliyorum karmada .Bu telefon avrupada 5300 lük batarya ile gidiyor ve ağırlıklarına baktigimda da aynı. Bu Çinli üreticiler batarya konusunda bizi kardiriyor olabilir..

• Blade3444 B kullanıcısına yanıt

Hocam en son 1 gün 12 saatte 10 saat 45 dakika ekran açık süre aldım. Daha ne versin cihaz :) Ayrıca çift hat aktif olarak kullanıyorum. Minimum 8 saatten bahsettim zaten 8 saatin altına düşmüyor.

Hocam bildirimlerde gecikme gelmeme vs var mı veya banka uygulamalarında

Yok hocam öyle bir problemle karşılaşmadım. Sadece can sıkıcı bir mevzu var benim için. Her zaman yapmıyor ama arada sırada cevapsız çağrı geldiği zaman ikon üzerinde 1 yazıyor ya o gitmiyor. Ancak tüm cevapsız çağrıları silersem kayboluyor. Her zaman değil ama arada böyle yazılımsal bir saçmalığı var cihazın.

Cihazı araştırıyorum, kompakt ve batarya tarafı çok cezbetti ve kamera / selfie kısmı iyi, zaten x200 pro kavisli ekran, düz/ flat ekran gelse onu alacaktım, fe düz ekran , batarya iyi kamerada götürür ,

Yazılımda da anladığım, baya seri , sıkıntısı yok,

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum hocam, kurulumu yaparken veya format attıktan sonra ülke değiştirirsek belki açılabilir. Yada farklı ülke rom kurmak gerekebilir, hakim degilim vivo markasına o yüzden bişey diyemiyorum ama bazı vivo telefonlarda bu özellik varmış bizim telefonda da var ama arama kaydetme gibi işte bizim ülkemizde açık değil kullanıma. Bazen apk indilerek falan açılabiliyor böyle şeyler, bilgim yok telefonun konusu da hiç aktif değil başka vivo konularına yazıcam bakalım belki bilen çıkar. Çok güzel özellik, uygulama vs. uğraşmadan istediğin kartı NFC kaydet telefonla okut mis gibi.

Batarya çok iyi, yazılım oldukça seri takılma kasma olmadı aradığın herşeyi basit bir şekilde bulabiliyorsun sade ve akıcı, kamera oldukça tatmin edici, kasa kalitesi ve ses kalitesi çok iyi. Paket halinde bakarsak 40 seviyesine düşse mükemmel bir cihaz bence. Ben kulaklık hediyesi ile 50 ye almıştım ona rağmen şikayetçi değilim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Batarya çok iyi, yazılım oldukça seri takılma kasma olmadı aradığın herşeyi basit bir şekilde bulabiliyorsun sade ve akıcı, kamera oldukça tatmin edici, kasa kalitesi ve ses kalitesi çok iyi. Paket halinde bakarsak 40 seviyesine düşse mükemmel bir cihaz bence. Ben kulaklık hediyesi ile 50 ye almıştım ona rağmen şikayetçi değilim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor :)

Gece mesela %80 koydun sabah kaç düşüyor? wifi aktif bağlı tabi yedekleme vs bende pixe9 pro var %3-4 yiyor.

Yüzde 100 deyken akşam bırakıp sabah alırsam hiç düşmüyor. Diğer türlü maksimum yüzde 2 hocam. Beklemede cihaz şarj yemiyor. Sanki bir tık video izlerken çok düşüyor. Belki ben en çok o şekilde kullandığım için de öyle düşünüyor olabilirim.

çözünürlük en yüksekte mi kullanıyorsun? birde bu 120 hz adaptifte mi ?

Aynen bu şekilde kullanıyorum. Bu batarya ve ekran boyutunda da birşeyleri kismadan kullanalım ve hocam :)

Aklıma geldikçe soruyorum, private space denen bir alan var , sende de var mı ? ayrı google play market/fotograflar/kişiler vs ayrı bir hesap gizli şeklinde kullanılabiliyor pixelde , cihazında mevcut mu bu ?

• Vatanda tekrar 45 bine kulaklık hediyesi ile düşmüş. Üzerinde koruyucu uygulanmış gelir yazıyor. Ekran koruyucu almaya gerek var mı? Arkası cam olduğu için arkasına uygun koruyucu tavsiyeniz var mı?

• tr_09 kullanıcısına yanıt

Üzerinde gelen ekran koruyucu jelatin nano denilen türden, eğer böyle bişey alacaksan ekstra almana gerek yok bence. Tamperli cam alacaksan o başka, bu telefon için varmı bilmiyorum piyasada ama x200 pro miniye takacağın ekran koruyucu buna da uyar sanırım boyutları aynıydı, onda vardır belki tamperli cam. Kılıf çıkıyor kutudan telefonun, gayet kaliteli bir kılıf. Ben çok gerek görmedim piyasada olmadığı için de henüz üzerine düşmedim fazla, ama kaliteli bir ekran koruyucu bulursanız benle de paylaşın :). Dediğim gibi x200 pro mini ana konusuna ve o cihaz için yapılmış koruyuculara bakabilirsiniz belki birşeyler çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 9 Eylül 2025; 0:49:24 >

Private space bütün android telefonlar destekliyor aslında, temelde hepsi androidde yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak üzerine çalışıyor. Samsung bunu ekstra Knox çipi ile koruyor vs. bu cihazda da yoksa eğer yeni bir kullanıcı oluşturabilirsin farklı bir oturum hesabı kurarak. Uygulama gizleme, aynı uygulamayı klonlama var eğer bunlar işini görürse. Hem sistemden izole olup hem de kullanıcı değiştirmeden pratik şekilde shelter uygulamasıyla da private space yaratabilirsin.

• tr_09 kullanıcısına yanıt

Şöyle 40k Lara gelse, bende bir denemek istiyorum 😂

Boyut kompakt, batarya güzel, kamera da selfie ve bas-çek iyi, bunlar bana hitap ediyor, pixel 10 pro da yüksek geldi şu an , 9 pro xl tek aradığım şey batarya , 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 9 Eylül 2025; 1:9:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.