< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VİVO X200 FE [ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar. Cihazla ilgili birkaç günlük beraberliğim oldukça güzel gidiyor :) Keşke 40.000 seviyesinde gelseydi de konuda daha çok arkadaşla fikir alışverişinde bulunabilseydik diye düşünmüyor değilim :) Cihazın özellikle bataryası beni benden aldı. Uzun zaman sonra ilk defa batarya yüzdesine bakmadan cihazla istediğim gibi uğraşıyorum. Kamerası ses kalitesi yazılım stabilitesi oldukça iyi. Kasa kalitesi muazzam, ergonomi elde tutuş hissi ekran kasa oranı mükemmel. Ön kamerası eh işte. Cihaza paket olarak bakarsak çok başarılı. Sanırım uzun bir süre değiştirmeyi düşünmeyeceğim cihazı buldum.
-
Arkadaşlar merhaba telefonu kullanan test eden varmı özellikle pil konusunu. Yurt dışı incelemelerde 6500 lük bir batarya performansı vermediği yaziyor . Turkiyede de henüz böyle bir inceleme görmedim. Burda halihazırda varsa kullanan test eden eksan süresiyle birlikte paylasirsa sevinirim. Teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar hocam. Cihazla ilgili dördüncü günüm dolu dolu kullanmaya özen gösteriyorum. Bu paylaştığım görsel henüz daha iki şarj ile aldığım ekran süreleri. Bir iki hafta sonra şarj döngüsü iyice oturmaya başlar. Açıkçası batarya kamera ses kompakt yapısı her yönüyle cihazdan çok memnunum. Bu aldığım ekran süresi wi-fi+ 4.5 GB karışık kullanimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada günlük 18-24 saatlik kullanımda çok rahat 10-11 saat ekran sureleri alır bu cihaz. Daha şimdiden böyleyse aşırı yoğun kullanımda bile kesinlikle kullanıcıyı üzmez o konuda içiniz rahat olabilir.
Cihaz süper, Vivo iyice kral oldu :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle hocam :) Fiyatından dolayı biraz geri çekilerek almış olsam da şu ana kadar beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Uzun zaman başka cihaza geçiş yapmam artık :)
-
Şöyle bir 5-10 bin arası fiyatlar geri çekilse S25 yerine tercih edilebilirdi. Bugün MediaMarkt'da biraz inceledim güzel cihaz. İncelemelerden gördüğüm kadarıyla iki önemli eksisi mevcut Fiyat ve Video çekimi sırasında Ois olmaması.
-
24 Ağustos da Osmaniye vatan dan aldım. Genel olarak güzel cihaz . Klavye küçük geldi biraz zorlanıyorum yazarken . Kamerası çok iyi . Batarya mükemmel. Bana göre tek sorun normal telefon görüşmesi yaparken ses kaydetmiyor. Bazen ses kaydetmem gerekiyor . Harici olarak küçük kibar kullanışlı bir cihaz . Hızı felan gayet iyi .12+12 ram 256 hafıza var. Ayrıca hafıza kartı desteği de yok . Aldıktan sonra öğrendim bu üzücü bir durum.
Selamlar. Ben de aranizdayim artık
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Toplasan 10 kişi yokuz sanırım ama olsun :)
-
Vatan 45 bine düşürüyor alınır mı
Alınabilir bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 50 ye almıştım kulaklık hediyesiyle. 45.000 oldukça güzel fiyat :)
-
Merhabalar herkese, bende cihazı 1 ay önce aldım. Fakat 1 aydır yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Telefonla dışarı da konuşurken rüzgarlı bir ortamda karşı tarafa sesim gitmiyor sürekli sesim kesiliyor, parazitlenme vb bir durum yaşıyorum. Vivo Destek ile görüşerek ağ ayarlarını sıfırlayın denildi. Yaptım ve 1 hafta çok rahat kullandım. Daha sonra tekrar aynı sorun baş göstermeye başladı. Sebebini bir türlü bilemiyorum. Özellikle yaşadığım yer itibariyle rüzgarlı bir alan ve dışarıda çalışıyorum bu durum telefonla konuşurken sorun yaratmaya başladı iyice. Sebebi nedir, bu durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır ? Hattım Türk Telekom acaba hat ile ilgili bir durum mu söz konusu ya da yapay zeka destekli gürültü engellemeden mi kaynaklı diye düşünmüyor değilim. Yorumu olan veya bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi akşamlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapay zekayı kapat dene , birde imkan varsa güzel bir kulaklık al bence hatta boynuna asılan şeklinde olursa telefon gelince kulaklığı hemen takarsın.
-
-
Çok iyiymiş
Tüm vivolarda var mı?
Hocam esim var mı cihazda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X