Şimdi Ara

Vista CD-key kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde bir tanıdığın bilgisayarına format attım bilgisayar crea marka ve orjinal crea dvd recovery var ondan güzelce format attım fakat vistayı etkinleştiremedim produce key bilgisayarın kasasında yazıyor giriyorum yanlış diyor napacaz? 30 gün sonra kapatacak bilgisayarı

• kapanacak. crea'yı ara yüzde 99 crea'nın cd'si sp1 içeriyor elindeki ürün anahtarı sp'siz cd'lerle uyumlu.
  • Crea yi aramanız bir yana Microsoft Türkiye'yi arayıp telefon ile etkinleştirme yapmanız daha garanti ve zaman kazancı olacaktır sizin için.

http://www.microsoft.com/turkiye/iletisim/default.mspx
  • product key yanlış diyor.zaten kabül etse ürün anahtarını etkinleştirmeyi tel ya da internet üzerinden yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 10 Ağustos 2010; 12:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

product key yanlış diyor.zaten kabül etse ürün anahtarını etkinleştirmeyi tel ya da internet üzerinden yapacak.

Ben birçok kez bu sorunla karşılaştım ama telefondan aktivasyon yapınca bir problem olmuyor bende biliyorum cd keyi giremediğini, agresif olmayalım bilgilere açık olalım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Ağustos 2010; 17:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

product key yanlış diyor.zaten kabül etse ürün anahtarını etkinleştirmeyi tel ya da internet üzerinden yapacak.
    Ben birçok kez bu sorunla karşılaştım ama telefondan aktivasyon yapınca bir problem oluyor bende biliyorum cd keyi giremediğini, agresif olmayalım bilgilere açık olalım !

hocam sen hangi sorundan bahsediyorsun. yukarda diyorsun ki "Microsoft Türkiye'yi arayıp telefon ile etkinleştirme yapmanız daha garanti " burda diyorsun ki telefondan aktivasyon yapınca bir problem oluyor. arkadaşın derdi açık ve net, elindeki cd service packli ürün anahtarı service packsiz dosyalarla uyumlu ya da tam tersi. Bu bilinen bir sorun bir çok marka vista sp1 zamanında bu aptallığı yaptı ve patladı. Ya ürün anahtarını yanlış yazıyor ya da cd'den dolayı sorun yaşıyor.

• 2. mesajda yanlış yazmışım düzelttim.

İlla tartışmaya çekecekseniz sizin bilmediğiniz birşeyi söyleyeyim servis o dvd ile kurulum yapıp o dvd ile verilen key i giriyor ! sp1 de key girişi değişti burda hemfikiriz ama sp1 yada sp2 vistalarda sp siz dvd ye sp1 yada sp2 li keyler uyuyor burda bir sorun yok ama casper vestel crea gibi markalarda 2. kurulumda bazen online aktivasyon sorun oluyor benim demek istediğim crea yı her ne kadar ararsa arasın sonuca varamayacak Microsofta yönlendirecek, microsoft türkiyeyi arayıp tel ile aktivasyon yapınca sorunu çözülecektir , anlaşılmayan birşey varmı yada hemfikirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Ağustos 2010; 17:21:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Çok acil lütfen invalid cd key
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam arkadasın sorunu ile senin dedigin durum farklı. internet üzerinden yapılan aktivasyonların belli bir süreç içerisinde belli bir limiti var. dolayısıyla ya internetten ya da aktivasyon hattından aktivasyonu zaten yapar, ama onun sıkıntısı ürün anahtarını kabül etmeme problemi. ürün anahtarı ile aktivasyon yaparken karşısna gelen numaralar farklı olduğu için her halükarda crea'yı arar dvd temini için. aktivasyonda teknik bir problem yaşasa dahi recovery sistemlerinin aktivasyon teknolojisi (tel ya da internet üzerinden yapılan aktivasyonu kastetmiyorum) farklıdır. elinde yer alan orijinal cd'leri bile kabül etmez. ms'in yapacagı tek şey ürün anahtarın doğru mu degil mi ona bakar. buna rağmen kurulumda ya da aktivasyonda o ürün anahtarını kabül etmiyorsa dvd'dendir.
  • tamam dostum sen haklısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.