Şimdi Ara

Win7 Cd'si Yapma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yaklaşık 1 ay önce biraz yavaşladı diye Win7'yi silip Xp kurdum,kurmaz olaydım..xp 2002 çok sorun oldu en basitinden fifa 13 açılmadı,o eksik bu eksik hatalar geldi..Tekrar Win7 kurmak istiyorum ama her seferinde usb'den format atmak zor geliyor..O yüzden tıpkı vista ve xp'de yaptığım gibi cd ye yazmak istiyorum..Lütfen biri cd'de gerekli olan dosyaların dowloadını versin..

EDİT : En son 1 yıl önce format cd'si yaptım sanırım "deamon tools" tarzında bir programla cd'ye yazıyorduk her neyse bu konuyada açıklık getirirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Indirdigin iso dosyasini aynen cd ye yazdır içersinde boot dosyaları olması gerekir daha sonra Nero ile aynen kopyala cd ye yazdır xp dede oyunlarda sorun oluyor demişsin sanırım yukledigin oyunlar direx 11 destekli xp de en fazla bu destek direx 9 a kadar vardır o yüzden o oyunları oynatmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 cd ye atılmaz DVD ye yazdırılır )) Windows 7 orijinal DVD olmadığı surece yazma hızı nedeniyle sorunlu bu yüzden kopya dvdleri okumuyor ve format daha zor oluyor bu yüzden herkez flash bellek ile format atıyor..Ama illa diyorsan ben DVD ile atacağım ozaman önerim power iso yada ultra iso programı ile yazdırma hızı dusuk olarak DVD ye yazdır cunku başka program veya yazdırma seçeneği yüksek olursa yine okumayacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Evet yaklaşık 1 ay önce biraz yavaşladı diye Win7'yi silip Xp kurdum,kurmaz olaydım..xp 2002 çok sorun oldu en basitinden fifa 13 açılmadı,o eksik bu eksik hatalar geldi..Tekrar Win7 kurmak istiyorum ama her seferinde usb'den format atmak zor geliyor..O yüzden tıpkı vista ve xp'de yaptığım gibi cd ye yazmak istiyorum..Lütfen biri cd'de gerekli olan dosyaların dowloadını versin..

EDİT : En son 1 yıl önce format cd'si yaptım sanırım "deamon tools" tarzında bir programla cd'ye yazıyorduk her neyse bu konuyada açıklık getirirseniz sevinirim..

Windows 7 / 8 USB \ DVD ye Yazdırma Anlatımı

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda windows 7 / 8 ' in isosunu göstereceksiniz 2.ekranda USB \ DVD'yi sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.

"Completed" olduğunda sağ üstteki çarpıya basıp kapatın ve normal bir şekilde formatınızı atın.

Not: Biostan 1.sıraya USB \ DVD almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

• aynen usb yi 2. turda çıkarmak gerekiyor )))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Evet yaklaşık 1 ay önce biraz yavaşladı diye Win7'yi silip Xp kurdum,kurmaz olaydım..xp 2002 çok sorun oldu en basitinden fifa 13 açılmadı,o eksik bu eksik hatalar geldi..Tekrar Win7 kurmak istiyorum ama her seferinde usb'den format atmak zor geliyor..O yüzden tıpkı vista ve xp'de yaptığım gibi cd ye yazmak istiyorum..Lütfen biri cd'de gerekli olan dosyaların dowloadını versin..

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda windows 7 / 8 ' in isosunu göstereceksiniz 2.ekranda USB \ DVD'yi sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.

"Completed" olduğunda sağ üstteki çarpıya basıp kapatın ve normal bir şekilde formatınızı atın.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

teşekkürler hocam gerekli olan yazı..

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

win 7 cd ye atılmaz DVD ye yazdırılır )) Windows 7 orijinal DVD olmadığı surece yazma hızı nedeniyle sorunlu bu yüzden kopya dvdleri okumuyor ve format daha zor oluyor bu yüzden herkez flash bellek ile format atıyor..Ama illa diyorsan ben DVD ile atacağım ozaman önerim power iso yada ultra iso programı ile yazdırma hızı dusuk olarak DVD ye yazdır cunku başka program veya yazdırma seçeneği yüksek olursa yine okumayacak....

Dvd'de olur farketmez..Ben win7 format dvdsi yapıp format atmıştım ultra iso programı ile atmıştım ve bilgisayar formatta atmıştı sorunsuz ama dvdyi kaybedince yeniden yapma gereği duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Dvd de takıyorum flash playerde takıyorum ama bu hatayı veriyor..
     Win7 Cd'si Yapma..

• Dostum pc yi güvenli modda ac orada islerini hallet bilgisayar acılısında usb den bas formatı.İnternet lazım olursa ag desteği ile güvenli mod sec....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Dostum pc yi güvenli modda ac orada islerini hallet bilgisayar acılısında usb den bas formatı.İnternet lazım olursa ag desteği ile güvenli mod sec....

tm orayıda hallettim şimdi tek eksik iso dosyası indirmek oldu sanırm..iindirdikten sonrada programla iso dosyasını seçicem sonra dvd yada usb hangisine yazmak istiyosam yazıcam öyle dimi..Birden eğer win7 32 bit iso dosyası linki varsa verirmisin ben googlede arattım ama sanırım doğrusunu bulamadm..
  • quote:

Dvd de takıyorum flash playerde takıyorum ama bu hatayı veriyor..
     Win7 Cd'si Yapma..

mastering API V2 dosyasını yükle internetten
  • onu hallettim şimdi win7 32 bit ultimate iso dosyası gerekiyor tabi türkçe..Nerden indirebilirim güvenilir olarak ?
  • Nasıl hallettin kardeşim.Ben o programı windows xp'de çalıştıramamıştım

Link veremiyorum kusura bakma ama googleye "Windows 7 Ultimate SP1 x64 Türkçe MSDN" şeklinde yazıp aratırsan bir çok site çıkar ondan indirebilirsin.Tabi turbobit premium varsa oradan indirebilirsin.Yoksa 2 gün sürüyor inmesi.Alternatif olarak torrentle çekmeyi deneyebilirsin fakat türkler torrent upload etmediğinden ingilizce olacak ve windows kurulduktan sonra wündows uptadeyi açıp türkçe dil güncelleştirmesini yüklemen gerekiyor ben öyle yapıyorum
    Ha unuttum o program olmazsa WintoFlash var usbye yazdırmak için önce usbye yazdırıp formatını atarsın daha sonra windows 7 platformuna geçince o programla dvdye yazma işini yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 24 Ağustos 2013; 22:10:09 >

• "Windows 7 Ultimate SP1 x64 Türkçe MSDN" yazıp o kadar inmesini bekledikten sonra bide yabancı dil çıkmasın..Türkçe dil olup olmadığını nasıl anlarız..Sorunu çözdüm derken dizüstü win7 ordan hallettm..Win7 hata vermiyo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.