Şimdi Ara

Virüsü Bahane edip fiyat arttiran tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç gündür çok görüyorum ve duyuyorum virüsü bahane edip zaten şişik fiyatlara dahda ekleme yapiyorlar

• Valla böyle bir ortamda ne notere giderim nede başkalarının arabasının orasini burasını ellerim, kendi araciminin bakım zamanı geldi,soktum aküyü,çektim brandayi..zaten evde çalışıyordum. Piyasa değeri 100 bin olan aracıma 150 binde verseler çıkıp satmam şu an ..biz canımızın derdindeyiz millet ne nerdinde..
  • www.sahibinden.com
    İkinci El Otomobil, Motosiklet Modelleri ve Diğer Vasıta İlanları - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/vasita?query_text_mf=korona&query_text=korona
  • Millet canının derdinde bunlar araba derdinde. Allah akıl fikir versin.
  • Valla böyle bir ortamda ne notere giderim nede başkalarının arabasının orasini burasını ellerim, kendi araciminin bakım zamanı geldi,soktum aküyü,çektim brandayi..zaten evde çalışıyordum. Piyasa değeri 100 bin olan aracıma 150 binde verseler çıkıp satmam şu an ..biz canımızın derdindeyiz millet ne nerdinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bi satarsım ki hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 18 Mart 2020; 21:31:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herif 1999 model Palio'ya coronadan korur yazmış, ulan onun içinde her şey vardır be. 1918 ispanyol gribi bile cikar onun koltuklarindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Herif 1999 model Palio'ya coronadan korur yazmış, ulan onun içinde her şey vardır be. 1918 ispanyol gribi bile cikar onun koltuklarindan.
    Ahahaha hocam ya 😂😂😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yoksay
  • Asıl corona nedeniyle fiyatlar düşecek!Ne artması

• Virüs nedeniyle fiyatlar %40 artacak

• Bir hafta önce aracımı almamış olsaydım şimdi aynı arabayı almak için evimden çıkmazdım. Bu zamanda araba alıcam diyen adam ya alsatçıdır ya da salaktır. İhtiyacı olan bu süreçte kurumsal bir firmadan araba kiralar yine kendisini riske atmaz.

• Gazoz kapağı kurundaki artıştan dolayı otomobil fiyatları artıyor da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa serbesttir isteyen istediği fiyatı yazar işine gelen alır işine gelen almaz bunu kabul edemiyorsunuz.

arabanız olsa siz de aynı paraları yazardınız

• Sokağa çıkma yasağı gelebilir, o zaman al-satci tayfa ya MTV 2 taksidi de kaçar, inşallah arabalar da ellerinde patlar...

• Sahibinden Virüssüz Karantinasiz Çok Temiz
    Aracimizda McAfee Antivirus vardir.
    Aracimizda Vakumlu kapilar ile içeride havasiz ortam sağlanmaktadır.
    Aracimizin Polen filtresi Karbonlu Virüssüz filtre ile değişmiştir.
    Aracımızın Içi dışı dezenfekte edilmiştir.
    Sahibine şimdiden hayirli olsun, uzun ömürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Mart 2020; 19:37:5 >
  • Yedek parça gelmeyince arz talep bozulur ve fiyatlar düşer.

• Virüs nedeniyle fiyatlar biraz daha artar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an piyasalar kötü. Herkes kan ağlıyor, kolonya firmaları hariç:)
    Bazı otomobil firmaları araç üretimine ara verdi. Nisa’n ayında ülkemize giriş yapması beklenen sıfır araçların geliş
    süresi uzayacak gibi. Bu durum ikinci el satışı yapanlara gün doğurdu fakat insanlar bu kötü piyasa şartlarında araba alır mı soru işareti? Benim param olsa dahi bu ortamda ikinci el falan almam. Tam bir ekonomik kaos söz konusu.

• İçinde hapşurulmadı bile!

Direksiyonu ve vites topuzu sadece lateks eldivenle kullanılmıştır.

Aracın ekspertiz raporu ve sahibinin koronavirüs testi mevcuttur. İstediğiniz ekspertize ve doktora gidilebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.