Şimdi Ara

villa kirası ile bir ömü boyu geçinilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oteller bölgesinde triplex villam yapılıyor 150 m karşısı 5 yıldızlı oteller çok canlı işlek değerli bir lokasyon. Villa da çok değerli olacak

Yani bir evim daha var kira mira derdim olmayacak.

Var mı kira ile geçinen eden çalışmak istemiyorum çünkü?

• Günlük kiraya versen eşek gibi takibiyle çalışırsın diğer türlü kira geçindirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • design.code kullanıcısına yanıt

airbnb ben de düşünüyorum da yasa değişti zorlaştı sayılır tüm kat maliklerinden izin alman gerekiyor vs.. fakat müstakil villalar da bu olmadığı için çok rahat yapılacak ve bu yüzden müstakil villaların değeri de çok artacak.

yani onu düşünüyorum ben de. bir arkadaşımın emlakçı arkadaşı da var, uzaktan arkadaşız çok samimi değiliz. onla da konuştuk da ayaküstü çok detaylı olmadı ama benim olduğum bölgede kısa veya aylık kiralar için iyi fiyatlar söyledi.

kısa dönem 6 ay peşin kiralarız falan dedi çok talep oluyo hele ki sizin orlar turist bölgesi yaz kış müşterisiz kalmaz dedi bakalım.

• unraveling kullanıcısına yanıt

Şu anda yasalara göre 3 aydan kısa kiraya ev verme imkanınız bulunmuyor ne yazık ki. İsterseniz izin alın almayın çok önemli değil. Şikayet geldiği zaman zabıta evinizi mühürleyebiliyor ancak turizm ruhsatı falan alırsanız izin veriliyor (çalışan olması lazım falan diye biliyorum.).

Sezonluk kira ile köşeyi dönme veya çalışmama hayali güzel olsa da evinizin boş kalma ihtimali olabilir özellikle yasanın kısa dönmeli kiralara izin vermemesi durumunda. Genel olarak izinlerin 15-20 gün arasında değiştiğini göz önüne alırsak 3 aylık toptan iyi paraya kiraya vermek çok mümkün olmama ihtimali olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.