Şimdi Ara

Viktor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben bu Viktor'u merak ediyorum.Almayı bayağı bir düşündüm ama ne turnuvalarda ne streamlarda göremiyorum.Neden bu karakter böyle tercih edilmiyor? Sizce neden? Alınmaya değmez bi karakter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dejavu ...
    Bazı arkadaşlara göre zor geliyor e siyle uğraşmak ama Youtubedan izleyebilirsin hotshootgg oynamıştır
    Eğer oynayabiliceğine inanıyorsan kesemiyeceğin mid yok

• E skilli kolay vuruyor bence yani hiç vuramazsan adam full can iken Q+W+E+R+Q atınca ölüyor.
  • Ya alsam mı bilmiyorum en kıl heroları bile oynarım aslında free olma olasılığı ne kadar?

• Free ye gelme olasiligi var mi gercekten bende almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WithPlesure

Ya alsam mı bilmiyorum en kıl heroları bile oynarım aslında free olma olasılığı ne kadar?

%37
  • quote:

Ya alsam mı bilmiyorum en kıl heroları bile oynarım aslında free olma olasılığı ne kadar?

Düşük çıktığından beri 2 kere geldi bilemedin 3 bence alınması gerekli kıl champleri severim demişsin death ray(e) skilli çok zevkli burst damagesi vardır hele ki invis shoot yaparsan
    Awsone Viktor dat Viktor op damage gibi şeyler yazarlar skilleri de çok optur pasifi de öyle(her ne kadar beğenmeyenler olsa da skillerini güçlendirmesi çok op
    Özet :
    Viktor = Victory
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gragas'sai metası bitti mi?
    10 yıl önce açıldı
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

E skilli kolay vuruyor bence yani hiç vuramazsan adam full can iken Q+W+E+R+Q atınca ölüyor.

o komboyu yapınca öldürmeyecek ap var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

E skilli kolay vuruyor bence yani hiç vuramazsan adam full can iken Q+W+E+R+Q atınca ölüyor.

o komboyu yapınca öldürmeyecek ap var mı ?

Hiç bir ekleme yapmadan sadece bunu yapacaksa Cassiopeia, Anivia ( Q skilli 2 kez atamaz cd fazla ) Akali, AP Cho, AP amumu, Galio, Karma, Karthus, Kassadin, Orianna Nidalee, Ap shaco, AP poppy, Vladimir, xerath, ziggs zyra. Tabii feedlenirlerse yaparlar.
  • Bende almayı düşünüyorum viktor biraz zor championlarla oynamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

%37

ÖLÇTÜN MÜ

• 5-6 Hafta önce free'ydi(belki daha fazla olmuştur) Hiç bekleme derim
  • Oyunun gizli OP herolarından bence.
  • Anaaa Viktor diye bi hero vardı.
  • Değişik ve hoş bir champ ultisi tflerde çok kullanışlı W si de güzel al al öğrendikten sonra seversin az kişide oynadığından çoğu kişi nasıl counterlayacağını bilmez.
  • Viktor 4 aydır beleş değil yav.Bu arada az tercih edilen herolardan zevk alıyorsan Xearth al bence viktordan daha zevkli kolay farm yapar ve hatrı sayılır bir stun ı var range'i sayesinde TF'lerde tam bir ap carry görevide görür.
  • 1-2 ay önce karşı takımda prosunu görünce hayran kalıp almıştım.Tek eksiği az kişinin oynuyor olması. E'yi smartcaste alınca dadundan yenmez. Ulti desen über bir teamfight ultisi. Viktor'un kendi itemleri de kullanışlı fakat sarı ve maviye ufak bir buff iyi gider.
    Ayrıca E skillinin bozukluğu var bazen geçtiği yeri göstermiyor karşı taraf %99 yiyor skilli. *şeytanismiley*
    1,5 senedir bu oyunu oynuyorum sadece 2 kez quadra atabildim teki viktor diğeri sorakayla (ad carrynin küfürü hala kulaklarımda^^) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 5 Ağustos 2012; 18:54:43 >
  • Viktor'dan daha az kullanılan bir champ varsa o da Xerath'tır. Kullanılmayan champları seviyorsan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Viktor'dan daha az kullanılan bir champ varsa o da Xerath'tır. Kullanılmayan champları seviyorsan alabilirsin.

Evet aynen öyle.Kullanılmamışları severim.Trundle ve Rumble gibi.

Ayrıca Xerath'ı da çok düşündüm. Fakat Viktor daha çok hoşuma gitti görünnüş ve özgünlük bakımından.

• Ah bir Viktor pro olsam....

Zaman yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.