Şimdi Ara

Viktor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

E skilli kolay vuruyor bence yani hiç vuramazsan adam full can iken Q+W+E+R+Q atınca ölüyor.

o komboyu yapınca öldürmeyecek ap var mı ?

Hiç bir ekleme yapmadan sadece bunu yapacaksa Cassiopeia, Anivia ( Q skilli 2 kez atamaz cd fazla ) Akali, AP Cho, AP amumu, Galio, Karma, Karthus, Kassadin, Orianna Nidalee, Ap shaco, AP poppy, Vladimir, xerath, ziggs zyra. Tabii feedlenirlerse yaparlar.

işsizlik

• Pek görülmüyor çünkü çok zor. Bende daha önce böyle bi konu açmıştım zyra mı viktor mu diye viktor alma zor kullanamazsan pişman olabilirsin dediler bende viktor aldım çokta memnunum özellikle rankedda morganayı banlamazlarsa ve karşı takım alırsa direk alıyorum viktoru adama zor anlar yaşatıyorum
  • Bu hafta viktor free olacak duyum aldim kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viktor iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lppryhoon

Bu hafta viktor free olacak duyum aldim kesin

Bende duyum aldım diana freeymiş bu hafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok hantal bir hero. adamı yakalaman zor kaçmanda aynı şekilde zor

Q skill i adama vurup sana kalkan olarak geri dönene kadar çoktan ölmüş oluyosun.
    W skill i yani stun ı 2 saat stun edene kadar adam yine seni öldürmüş oluyor ama yolları kapatırken etkili bu skill
    E si baya iyi damage vuruyo ama adamın kaçma olasılığı var
    Ulti side saçma bir şey ilk çıkarttığında çok damage vuruyo tf nin ortasında falan ama sonra hiç bir işe yaramıyor kontrolde edemiyosun

ve çok zevksiz bir hero hiç bir eğlencesi yok ben aldım pişmanım sakın alma.
  • edit: yanlış konuya mesajı atmışım şikayet edince silinsin bu mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 6 Ağustos 2012; 1:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

çok hantal bir hero. adamı yakalaman zor kaçmanda aynı şekilde zor

Q skill i adama vurup sana kalkan olarak geri dönene kadar çoktan ölmüş oluyosun.
    W skill i yani stun ı 2 saat stun edene kadar adam yine seni öldürmüş oluyor ama yolları kapatırken etkili bu skill
    Ulti side saçma bir şey ilk çıkarttığında çok damage vuruyo tf nin ortasında falan ama sonra hiç bir işe yaramıyor kontrolde edemiyosun

Katılmıyorum ve viktoru alacak arkadaşları bu kadar kötü yönde etkilemeyin bence. Q skillinin damagesi gayet iyi ve verdiği shield de damagenin %40 ı kadar. Bu miktar bence gayet yeterli ve hız olarakta attığın gibi geri dönüyor, bufflanmıştı Q skillinin kalkanın gelme hızı. W skilli için tf lerde bence çok hoş bir skill, ayrıca dar alanlarda yollara koyabilirsiniz, fakat midde adamla kapışırken pek bir etkisi olmadığıda bir gerçek. E skilline alıştığınız taktirde tutturmak çokta zor değil, ayrıca farm içinde çok iyi bir skill, 9 level olduğunuzda ve biraz kasmışsanız direk waveyi temizleyebiliyorsunuz.(önden gelen minionların az canı kalıyor onlarda yanarak ölüyor) Damageside gerçekten çok iyi bu skillin tabi. Pasifimizi E skillinin %30 damage artışı için kullanıyoruz. Saçma dediğiniz ulti bıraktığınız yere aoe hayvan kadar damage vurmakla kalmıyor, silence ediyor(kısa sürse bile caitlyn ulti,kata ulti gibi şeyleri bozmaya yetiyor) Ayrıca bulutu tekrar R ye basarak birine hedef aldırırsanız 7 saniye boyunca onada güzelce damage vuruyor. Zevk konusunda gayette zevkli ve pişman değilim aldığıma. Herkese öneririm. Şuan adı duyulmamış, çok oynanmayan ap carrylerden biri. High eloda birileri kafayı bu heroya taksında o zaman moda olur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

çok hantal bir hero. adamı yakalaman zor kaçmanda aynı şekilde zor

Katılmıyorum ve viktoru alacak arkadaşları bu kadar kötü yönde etkilemeyin bence. Q skillinin damagesi gayet iyi ve verdiği shield de damagenin %40 ı kadar. Bu miktar bence gayet yeterli ve hız olarakta attığın gibi geri dönüyor, bufflanmıştı Q skillinin kalkanın gelme hızı. W skilli için tf lerde bence çok hoş bir skill, ayrıca dar alanlarda yollara koyabilirsiniz, fakat midde adamla kapışırken pek bir etkisi olmadığıda bir gerçek. E skilline alıştığınız taktirde tutturmak çokta zor değil, ayrıca farm içinde çok iyi bir skill, 9 level olduğunuzda ve biraz kasmışsanız direk waveyi temizleyebiliyorsunuz.(önden gelen minionların az canı kalıyor onlarda yanarak ölüyor) Damageside gerçekten çok iyi bu skillin tabi. Pasifimizi E skillinin %30 damage artışı için kullanıyoruz. Saçma dediğiniz ulti bıraktığınız yere aoe hayvan kadar damage vurmakla kalmıyor, silence ediyor(kısa sürse bile caitlyn ulti,kata ulti gibi şeyleri bozmaya yetiyor) Ayrıca bulutu tekrar R ye basarak birine hedef aldırırsanız 7 saniye boyunca onada güzelce damage vuruyor. Zevk konusunda gayette zevkli ve pişman değilim aldığıma. Herkese öneririm. Şuan adı duyulmamış, çok oynanmayan ap carrylerden biri. High eloda birileri kafayı bu heroya taksında o zaman moda olur belki.

q su zaten az damage vuruyo demedim çok yavaş vurup geri dönüyo buff landıysa bilemicem
    w si zaten belirttim yolları kapatırken etkili olduğunu ama lane de bir işe yaramıyor
    e sinin yine çok damage vurduğunu belirttim
    ulti yi kastederken çok yavaş ilerliyor adam kaçıp gidiyor ulti damage vurana kadar sadece ilk ortaya çıkarttığında iyi bir damage vuruyor

• Viktor iyidir alıştıktan sonra kolay kolay lane kaybetmezsin.
  • Google'dan buldum konuyu, bu hafta Viktor free, shinku arkadaşların dediklerine kesinlikle katılmıyorum. Q'yu geliştiren itemden yapıyorum genellikle müthiş oluyor. Son oyunda artık 4 kişi gank yapmaya başladılar kesmek için. Müthiş bir şampiyon 6300 olsun hemen alıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.