Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.145
Cevap
107
Favori
289.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apoc

bu tür diziler benim de dikkatimi çekiyor şans tanıyacağım bu diziye pişman olurmu yum olmaz mıyım göreceğiz...

Alıntıları Göster
    Birazdan izlerim bende inşallah güzeldir.

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radagast The Brown

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Spartacus veya got tarzı beklemeyin, biraz daha ağır bir dizi rome gibi..

Rome gibi dediğin zaman heyecanlandım birden ? Rome bu dizilerden çok daha iyiydi. Gerçekten onun kadar iyi başlangıç yaptı mı? hemen izlemeli miyim ?

Rome gibi değil dizi.Spartacus gibi.Aksiyon bazında değil ama.Bunda da bir efsaneyi konu alıyor.Ragnar Lothbrok adlı bir reyizin macerasını anlatıyor.fakat Rome gibi entrikalar olacağını pek zannetmiyorum.Biraz ağır olduğu doğru ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

quote:

Orijinalden alıntı: Radagast The Brown

quote:

Spartacus veya got tarzı beklemeyin, biraz daha ağır bir dizi rome gibi..

Rome gibi dediğin zaman heyecanlandım birden ? Rome bu dizilerden çok daha iyiydi. Gerçekten onun kadar iyi başlangıç yaptı mı? hemen izlemeli miyim ?

Rome gibi değil dizi.Spartacus gibi.Aksiyon bazında değil ama.Bunda da bir efsaneyi konu alıyor.Ragnar Lothbrok adlı bir reyizin macerasını anlatıyor.fakat Rome gibi entrikalar olacağını pek zannetmiyorum.Biraz ağır olduğu doğru ama.

Alıntıları Göster
    İzlemeye başlayalım bakalım

ŞAMPİYON GALATASARAY

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

İzlemeye başlayalım bakalım

Alıntıları Göster
    Bence harika bir başlangıç yaptı,eğer yanlış anlamadıysam tarihsel Viking gelişimini koruyup efsanevi olayları konu alacak.Savaş alanındaki gezen siyah cüppeliyi mükemmel yansıtmışlar.Umarım ilerleyen bölümlerde batıyı fazla göstermeden sadece kendi kültürlerine yoğunlaşırlar.İleride izlenme yoğunluğa göre bütçe artışı yaaşadığında dizi yapımcı daha çok savaş çekimleri yapacaktır diye düşünüyorum.İlk bölümden gördüğümüz ceza töreni bunun kanıtı ve Vikinglerin kendi tarihinde zaten savaş var.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• Yeni bir diziye başlayasım var bir bakayım yarın,inşallah bu dizide patlamaz sonradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 4 Mart 2013; 23:30:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Yeni bir diziye başlayasım var bir bakayım yarın,inşallah bu dizide patlamaz sonradan
    Başlangıçta durgun geçti, ama fırtına öncesi sessizlik olduğunu düşünüyorum. Dizinin konusu Viking efsanesi Ragnar Lothbrok'un yaşamı üzerine. Bu nedenle savaş sahneleri görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İlerleyen bölümlerde biraz aksiyon katmalılar. Ağır işleyiş devam ederse bizim ülkede zor tutar ve bu konuya yazanların %70'i diziyi bırakır. Milletçe vurdulu kırdılı yapımları el üstünde tutuyoruz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Başlangıçta durgun geçti, ama fırtına öncesi sessizlik olduğunu düşünüyorum. Dizinin konusu Viking efsanesi Ragnar Lothbrok'un yaşamı üzerine. Bu nedenle savaş sahneleri görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İlerleyen bölümlerde biraz aksiyon katmalılar. Ağır işleyiş devam ederse bizim ülkede zor tutar ve bu konuya yazanların %70'i diziyi bırakır. Milletçe vurdulu kırdılı yapımları el üstünde tutuyoruz maalesef.

Ben adam gibi işlensinde gerisi boş diyen %30 luk kesimdenim umarım yurtdışında dizi reytingleri olumlu sonuçlar getirir ve dizi bütçeye kavuşup iyi bir yapım olarak dizi dünyasında yerini alır.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Yeni bir diziye başlayasım var bir bakayım yarın,inşallah bu dizide patlamaz sonradan
    bende beğendim ama 10 bölüm olması kötü olmuş

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

İzleyenler dizi nasıl ilk bölüm olarak ??

Alıntıları Göster
    Jenerikteki muhteşem şarkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

bende beğendim ama 10 bölüm olması kötü olmuş

Alıntıları Göster
    Bittikten sonra başlarız, 10 bölümmüş zaten.

Orijinalden alıntı: 1AcayipAdam

Bittikten sonra başlarız, 10 bölümmüş zaten.

Alıntıları Göster
    Savaş sahneleri olacaksa kullanacakları müzikler de çok önemli olacak. keşke amon amarth'ın sololarından serpiştirseler

Orijinalden alıntı: Oroborus

Savaş sahneleri olacaksa kullanacakları müzikler de çok önemli olacak. keşke amon amarth'ın sololarından serpiştirseler

Alıntıları Göster
    hemen izlemeye başlıyorum ama umarım Camelot gibi olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hirotaro

9,5 / 10 verdim ilk bolume . Kusursuza yakindi . Ama 10 bolum nedir yahu
    Bu çok iyi oldu, vikingler hep ilgimi çekmiştir..
    hiç öyle game of thrones, spartacus felan izeleyen biri değilim, ama bunu izlerim kesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Bu çok iyi oldu, vikingler hep ilgimi çekmiştir..
    hiç öyle game of thrones, spartacus felan izeleyen biri değilim, ama bunu izlerim kesin..

Alıntıları Göster
    İzleyelim bakalım.

Orijinalden alıntı: DMUKKS

İzleyelim bakalım.

Alıntıları Göster
    dün gece izledim, efsane bir dizi olmaya aday, kesinlikle tavsiye edilir, pişman olmazsınız

Walking Dead'den sonra izleyceğim sadece bir şeyi merak ediyorum, belgesel tarzında mı? Yoksa spartacus tarzında mı?

Alıntıları Göster
    Spartacus'a rakip mi geliyor..

Orijinalden alıntı: ice truck killer

dün gece izledim, efsane bir dizi olmaya aday, kesinlikle tavsiye edilir, pişman olmazsınız

Alıntıları Göster
    İlk bölümü beğendim kesinlik ile izlemeye devam ediceğim,

Atmosferi gerçeğe yakın bir şekilde yansıtmışlar.Drama ağırlıklı bir dizi ama işin içinde mistizm rüzgarları da mevcut.Çekimlerin yapıldığı mekanlar harika.Belgeselden çıkmış gibi güzel&gerçek ama film tadında bir atmosferide yaratmayı başarmışlar,nasıl desem bu alan da biraz daha Braveheart'a (Cesur Yürek) benziyor diyebilirim.(Mekanlar/Atmosfer/kostümler).Çekirdek kadro da diziye yakışmamış diyebileceğim bir oyuncu yok.

Kurgu ve hikaye anlatımı da olabildiğince basit/efektif.Dizi ilerledikce karakterlerin derinliğinin artacağı belli.Kısaca: İyi bir başlangıç yaptığını düşündüğüm güzel bir dizi olmasını umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Spartacus'a rakip mi geliyor..

Alıntıları Göster
    Sezon açılışı bölümü toplamda 8.3 milyon izleyici ile rekor kırmış.

İlk bölümün kamera arkasına aşağıdan göz atılabilir.
    Sonlara doğru ilerleyen bölümlerden bazı sahneler de var. Beklediğim üzere hareketlilik gelecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Sezon açılışı bölümü toplamda 8.3 milyon izleyici ile rekor kırmış.

İlk bölümün kamera arkasına aşağıdan göz atılabilir.
    Sonlara doğru ilerleyen bölümlerden bazı sahneler de var. Beklediğim üzere hareketlilik gelecek gibi.

Alıntıları Göster
    Merak ettim bakalım izleyeyim, editlerim izledikten sonra

Revenge solves everything.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.