Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.151
Cevap
111
Favori
279.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • altyazı bekleyenler
    https://www.dmax.com.tr/dizi/vikings

    buradan izleyebilirsiniz
  • bence sezon finalide iyi değildi 2.sezondan sonra keşke izlemeyi bıraksaydım

  • bjorn ölcek diye heyecandan elim ayağım her yerime girdi

  • Bölümün ilk yarısı güzeldi. Kuşatma-Savunma sahnesinde her iki açıdan da güzel yansıtılmış.

    Ama bunun ardından "Gizli tünel var burdan gelin kankiler" olayı girince birden yüzüm ekşidi. Ama alıştık böyle şeylere zaten. Sonuçta gerçekçi bir dizi değil bunu kabul ederek izlemek lazım.

    Bir sonraki sezonda artık "ben senin tarafındayım", "hayır vazgeçtim sana karşı savaşacağım", "ya da boşver gel dost olalım" muhabbetini bırakmaları lazım. Bu senaristler yeni ve özgün konu bulmakta cidden zorlanıyorlar.
  • O istilacı Viking ruhu kalmadı.Babaları İngiltereye Fransaya açıldı her yeri alma peşindeydi bunları ufacık Kattegat'ın peşinde 2 sezondur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • içeri girmeleri çok saçmaydı

    sonu güzeldi ragnarı görmek bölüm kötü olsa bile heyecanlandırıyor

    final sezonu konusu yine kardeş savaşı olmasın ama ivar gider bi ordu bulur gelir falan..
  • Sezon finali de hayal kırıklığı oldu benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19. bölüm çok iyiydi ama sezon finali çok kötüydü bence. savaşlarda o coşkuyu hiç alamadım
    hüzün de alamadım ne yazık ki


  • O ensondaki olaylar hiç gerçekleşmedimi bjorn bir an içerde kılıcını kaldırırken bir bakıyoruz dışarıda ölülerin arasında ben o an aslında hiç yaşanmadı, savaşı kaybetti derken ivarda at arabasına atlamış kaçıyor son dakikalar çok kafa karıştırıcıydı anlayan oldumu orayı
  • Başlarda iyi giderken bir anda her şeyi oldu bitti'ye getirmeleri sezon finalinin içine etmiş resmen. Bu kadar da basit olur mu ya?

    Ivar zekasıyla o kadar surlarını geliştirsin, strateji uygulasın ve saldırıyı püskürtsün ama bir kızın fikriyle saçma bir gizli kapıdan girilip koskoca Kattegat bir kaç dakikada kuşatılsın sanki Ivar'ın hiç ordusu yokmuş gibi.


    Daha kötü bir fikir akıllarına gelememiş mi senaristlerin acaba?

    Ayrıca şu Lagertha'yı da öldürüp diziden çıkarsınlar artık. Hep aynı boş diyaloglar aynı mimikler. Öyle boş boş dolanıyor dizide. Oyunculuğunu da beğenmemeye başladım zaten. Kısacık rolü olanlar bile kendisinden daha iyi rol yapıyor.




  • B*k gibi sezon finali oldu.

    ÖNEMLİ NOT: Yazımı okurken alttaki şarkıyla okumanız daha anlamlı olur.
    Sneak peek: Bu diziden bir cacık olmaz.


    Öncelikle bu sezon finali bize gösteriyor ki, 5.sezonun ilk kısmını boşa izlemişiz. Sen 10 bölüm hazırlık yap, Ivar ile Harald gelsin Kattegat'ı alsın, sonra alır almaz Bjorn'ü, Ubbe'yi, Lagertha'yı elden kaçırsın, bir kıza aşık olsun, kız Ivar'ı mahvetsin, tüm düşünme yeteneğini elinden alsın onu boş işlerle uğraşmaya sevk etsin, finalde de koskoca Ivar surların arkasına saklansın, şehri de kaçmak için kullanacağı yoldan kaybetsin. İner misin çıkar mısın. Hikaye Ragnar'dan sonra hiç oldu gitti, yazık ettiler. Bok gibi senaryo. Bunu Kurtlar Vadisi senaristleri de yazardı. Siz birçok ülkede izlenen bir film yapıyorsunuz, yazdığınız senaryo bu mu? Yazık cidden yazık.

    Ragnar'ın yanında kimse yokken Ivar var dedik, sevdik, sonra zekasıyla savaş kazanmasını izledik, Ivar'ı yeni Ragnar yapacaklar dedik, adam resmen karı kız meselesi yüzünden kaybetti. Akıl mantık kabul etmez bunu.

    Unutmadan belirteyim bölümün tek güzel ve mantıklı sahnesi Ragnar'ın göründüğü sahneydi, gerisi çöp.

    Vikings'e çok sabrettim, hikayesini, atmosferini severdim. Ragnar'ın da hatrına bırakmadım. Ancak bunlar çizgiyi aştı. Zaten son sezonu olacakmış 6.sezon. İsabet olmuş. Gene Ivar-Bjorn savaşı izleriz, Rollo asker falan gönderir, Harald Ivar ile anlaşır. Tahmin ediliyor artık.

    Benim için Vikings çok önceden bitmesi gerekirken gecikmeli de olsa bitmiştir.

    Hoşçakalın DH Vikings ailesi. Başka dizilerde görüşmek üzere.

    Son olarak
    Ragnar'dan sonra
    dizi nasıl diyenlere bir şarkı bırakmak istiyorum. Bu diziden bir cacık olmaz güzel kardeşim, 30 bölüm izleyip gereksiz yere kendini yorma. Dizinin özeti şarkının ismi gibi. Şarkıyı dinlemen kafi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 1 Şubat 2019; 1:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazacağınız senaryoya sizin.... Saçma sapan


    Freydis, Björn'lerin olduğu yere gidiyor ama 1 kişi bile görmüyor. Bu da yetmiyor geçidi açıyor yine kimse görmüyor. Ivar'ın Freydis gittiğinde fark edememe ihtimali yok. Orada Ivar içiyor, eğleniyor falan diye yedirmeye çalıştılar ama olmadı yani. Berbat bir senaryo. Resmen tembellik. Bölümün en güzel yani 3x1 in başındaki sahneye gönderme yapmaları. Baya güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 2 Şubat 2019; 3:54:9 >
  • Bence de süresi dolayısıyla oldu bittiye gelen bir sezon finali oldu. Ama Vikings'in en iyi sezonlarında bile zaman atlaması yüzünden oldu bittiye gelen pek çok olay vardır. 5.sezon finaliyle 2.sezon finaline atıfta bulunulması müthiş olmuş.

  • Bölüm kötüydü ama en kötü sahne bence Björn'ün duvarlardan zıplaya hoplaya ablukadan cüneyt arkın gibi kaçması. Madem Björn'ü öldrütmeyecen neden böyle bir sahne yaratırsın, hadi tamam kaçsın istiyorsun diyelim bari mantık çerçevisinde yaz be kardeşim.
  • Sezonun geneline bakarsak iyi bir bölümdü lakin yukarıda'ki üyelerin yazdıkları mantık hataları hiç hoş olmamış izlerken bunları düşünmezseniz iyi olur tabi ne kadar düşünmesenizde o kapı muhabbeti çok göze batıyor, Gelecek sezon umarım kendi yollarını çizdiklerini görürüz karakterlerin.
  • Bi anda korkudan neredeyse altına edecek birisine Ragnar'dan büyük olduğunu söylemek Tm inandık. Gerçek kralın 10 saniye gözükmesi dışında kötü bölümdü.
  • Kapi acilmasi yerine ikinci savasi diger sezona birakmalari daha guzel olurdu. Ivar iyice delirirdi daha guzel olurdu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İvar normalde babasının ölümü ardından yapılan savaştan bir süre sonra yorka yerleşip orda kalan hayatını sürüyordu kayıtlara göre. Dizide çok farklı işlenmiş. Bunlar gerçeği tamamen yansıtmıyor demekki.

    Birde flokinin gördüğü haç neydi varmı bilgisi olan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    İsanın mezarını buldu tahminimce kutsal kase falan vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.