Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de aldım bi tane... bakalım nasıl çıkacak...
  • fiyatı uygun 28" ve özelliklerine göre alanlara hayırlı olsn diyelim
  • Dikkatimi çeken noktalardan birisi nokta aralığının çok yüksek olması;bunu görüntü netliği konusunda bir dezavantaj olarak görüyorum.28'' çok fazla büyük bir monitör için ,bence bir monitör en fazla 24'' olabilir.Tv ve oyun amaçlı kullanılabilir.Oyun için ise ona göre ekran kartı yok oda bi mesele ama güzel gelişmeler bunlar.
  • - 28'' olmasının verdiği dezavantajla nokta aralığı 0.308 bence, ve (inşallah) rahatsız etmeyecek derece de bir aralık olduğunu düşünüyorum.
    - Evet Büyük gerçekten :) Fakat kullanım amacına bağlı, Word Excel, Internet kullanacaksan büyük... Oyun Film PS3 Video Kamera Vs çok seyrediyorsan, oynuyorsan vs mükemmel bir monitor...
    - Viewsonic kaliteli bir marka
    - Genel Görüş Fiyat/Perf Açısından +
    - Alternatifi yok, 30'' 2500 küsür çözünürlük Apple monitor 3750$ (Pek alternatif sayılmaz aslında :P)
    - 2007 08. ay ilk üretim, yani yeni bir teknoloji diyebiliriz
    - Büyüklüğüne göre Response Time çok iyi

Tabi bunların yanında eksileri vardır, onu da gelince görücez bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

ürün trye girmiş hadi hayırlısı alammak için kendimi zor tutuyorum..

ben aldım abi dayanamadım :) isteyen beklesin 1-2 gün sonra yorumları yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 27 Şubat 2008; 15:25:25 >
  • bu monitor u herhalde desktopta kullanmayacaksiniz?
    yani alan konsol baglamak icin alıyordur herhalde sonucta?
    böyle masabasında günlük aktiviteler icin cok büyük degil mi?
    baya uzaktan bakmak gerekir gibime geliyor.
  • Allah günahlarımızı afetsin bende aldım :)
    Hayırlı olsun şimdiden
    quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: firaz

Allah günahlarımızı afetsin bende aldım :)
    Hayırlı olsun şimdiden
    quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

sana da hayırlı olsun, artık birbirimizle sorunları paylaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 27 Şubat 2008; 16:31:26 >

•  ViewSonic  FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA

Güzel bi karşılaştırma gibi geldi sanki dış görünüş olarak, her ne kadar bizim monitor arkada dursa da Aynı Karşılaştırmayı ben de yapabilirim...

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824116084&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=50&SelectedRating=-1&PurchaseMark=&VideoOnlyMark=False&Page=

Burda da satın alan kişilerin görüşleri mevcut, belki sizin yaşayabileceğiniz sorun veya monitor'ü 1. elden alanların fikirleri almanızı etkileyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 27 Şubat 2008; 17:29:55 >

• İnşallah sorun yaşamayız ...
    samsung 957 mb monitörüm var emaktar inşallah bunuda onun kadar uzun süre kulanırım ....
  • alanlara hayırlı olsun diğelim bende dayanamıyorum ama dayanmam lazım :)
  • Doğrusu bu fiyata bu monitör çok iyi.
    alıcam alıcammm, HD-DVD bağlıycam, BLU-RAY bağlıycam bakalım nası olcak FULL HD..
  • yha bnm 2 sorum var hdcp nedir ve dvi cıkıslı her karttan hdmi lı monitöre baglantı olurmu[dönüstürücüyle]
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhangates

yha bnm 2 sorum var hdcp nedir ve dvi cıkıslı her karttan hdmi lı monitöre baglantı olurmu[dönüstürücüyle]

yaz google'a what is HDCP diye...

http://www.digitalconnection.com/FAQ/HDTV_12.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Doğrusu bu fiyata bu monitör çok iyi.
    alıcam alıcammm, HD-DVD bağlıycam, BLU-RAY bağlıycam bakalım nası olcak FULL HD..

Vallahi okuduğum kadarıyla zaten Full HD için artık tek kaynak Blu-Ray olacak. Zaten uzuuuuuunca bir süre dünyada, çooooooook uzuuuuuuuuuunca bir süre de Türkiyede 1080p yayın olmayacağı kesin.

TV'lerde bile 1080P'nin avantajını hissedebilmen için 40 inç üstü gerekli deniyor. Hatta 50 ve üstü.
    Bu yüzden TV alırken 1080p almanın bile çok büyük avantajı olmadığını eskiden yüzümü ekşiterek baktığım 1366 x 768 in çok iyi bir çözünürlük olacağına ikna oldum. Zaten Pioneer'in Panasonic ve Sony'nin 1366x768'leri var dünyanın en iyi ilk 10 TV'sinde (benim güvendiğim kaynaklara göre).

Yani kısacası 24 inçte 1080p zannediyorum çok şey farketmeyecektir 720p'ye göre. Ama çok yakndan seyirde ne olur farkeder mi bilemiyorum onu.

• Merhaba,
    Ölü piksel garantisi hakkında bir bilgi var mı?

Bursa'da şu an görerek alabileceğim bir firma görünmüyor.. 1000 lira verip internetten alınacak bir cihazda 3-5 ölü pikselle karşılaşmak pek hoş olmaz sanırım.
  • Maalesef Ölü Piksel Garantisi yok. Şu ana kadar hiçbir VS marka monitörde şikayetle karşılaşmadık fakat küçk bir ihtimal ile bu riske karşı garantisi mevcut değil üretici ve distribitör firmanın.
  • peki diyelim ölü piksel çıktı, ben de buna göre üründen memnun kalmadım ve yasal hakkım olan geri iadeye göre monitor'ü geri teslim edebilir miyim?

quote:

4822 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Şubat 2008; 13:26:57 >
  • Evet, elbette. Yasalar çerçevesinde böyle bir hakkınız var. İade işlemi ölü pikselden ziyade vazgeçme (cayma) hakkı için geçerli ve belirli hususlar çerçevesinde. Bunu gözönünde bulundurmakta fayda var. Aksi takdirde kimi markalar ÖPG ile ürünlerinin reklam ve pazarlamasını yapamazlardı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.