Bildirim
ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba ,benimki az once elime gecti , cok detayli bakamadim ama gordugum kadari ile goze carpan bir olu pixel yok. dead pixel buddy programi ile baktim.
Aksama evde denemeler yapabilecegim. -
yaw şu monitör hakkında detaylı bir inceleme yapabilir misiniz? yabancı sitenin birisinde 10 üzerinden 6 almış. kötü mü, idare eder mi, güzel mi? -
Dostlar şu an elimde monitör,
detaylı inceleme yapıyorum resimleri de koyacağım, ama bence bu monitör değil TV olmuş resmen piano black kaplaması
harika, HDMI bağlantıda denedim en iyi sonucu 1920x1200 de veriyor.
Zaten bu tür cihazların en iyi sonucu daima native çözünürlükte kullanınca alınıyor.
Birazdan resimler geliyor.. -
Merak ettım ya testle nerde kaldı -
benimkilerde geldi ikisindede ölü yok ballıyız -
Geriiye ben kaldım p.tesi gelecekmiş firmadan arayıp bilgi verdiler
-
işte incelemem, önce resimler.
-
resimlerim cihazı ilk açış sırama göredir,
böyle koyuyorum ki ilk alıp açacak olanlar neyle karşılaşacağını bilsin,
öncelikle cihazı elle taşıyamayacağınızı bilin, şu ana kadar rastladığımız monitörlere hiç benzemiyor, resmen Televizyon.
-
Cihazın taşımak için 2 yanında kartona açılmış el delikleri var ama yalnız taşımak için ağır ve zaten aynı anda 2 el oralara ulaşmıyor(en azından benim ellerim)
Dediğim gibi kutuyu elle araçsız taşımaya falan kalkmayın (benim gibi) zira LCD yi sürüklemek zorunda kalırsınız, yazık cihaza, yani alacağınız yere hazırlıklı gidin..
-
Aslında ambalajları açmak ta çok zevkli ama emin olamıyorsunuz önce acaba açsam mı tozlanır mı, kirlenir mi falan diye..
ama açmadan da güzel görüntüsünü bırakmıyor mübarek..
-
Cihazın görüntüsü çok iri gibi mesela yanında benim emektar 32 inç toshiba var ama resim çekim açısı da etkili..
özellikle üçünü de bir arada almaya çalıştım..
-
işte resimler bitiyor
-
Fotolar için Teşekkürler Ellerine sağlık -
Evet son resimle birlikte başlıyorum,
Cihazın içinden topraklı güç kablosu, her iki ucu mini stereo jaklı ses kablosu, HDMI to DVI kablosu(aslında bu kablolar DVI tı HDMI aynı zamanda denemiştim),
Composit RCA ve ses kablosu birbirine yapışık 3 lü halde ve VGA kablosu çıktı..
Ayrıca eski viewsonic lere göre daha güzel baskılı kullanım kılavuzu, kullanma kılavuzunun pdf versiyonunun(baskılı olanda TR var ama pdf te yok), sürücülerinin olduğu cd çıktı.,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 1 Mart 2008; 11:37:41 >
-
Cihazın ilk olarak verdiği his bende, ne kadar büyük kullanabilir miyim acaba oldu,
Sonra bu cihazı sadece monitör olarak almanın hatalı olacağını ve eğer PS3 X-BOX HD-DVD veya BLU-RAY PLAYER Bağlayacaksam iyi seçim olduğunu düşündüm,
Bu rakama full HD hiçbirşey yok piyasada.
Cihaz şu ana kadar kullandığım VIEWSONIC monitörlerden çok daha kaliteli bir havaya sahip (17" 19" geniş ve 22" geniş modellerini kullandım)
Cihaz sadece panelin yatayla yaptığı açı üzerinde hareket ediyor sağa sola dönmüyor, ve eğer çok yakından bakıyorsanız(mesela benim gibi 50-60 cm gibi) panelin her tarafını aynı açı ile göremediğinizden,
kontrast ve görüntü kaybı yaşıyorsunuz, bence 1m den daha yakın izleme mesafesi düşünmeyin.
Tuşları klasik VIEWSONIC dizaynı yani birbirini izleyen akış çizgisine oturtulmuş ve ön panel üzerinde yanda değil, yandaki tuşları çok az kullanılanlar değilse sevmem hiç.
Bağlantılar gayet iyi, ama acaba DVI-D olsa ve aynı anda hem HDMI ve hemde DVI-D kullanabilsek güzel olmazmıydı diye düşündüm,
Ben HDMI çıkışlı notebook umda denedim ve HDMI-HDMI kablo kulandım önce, burada çözünürlük ve ekran oranı ayarlamakta başarısız oldum,
sonra kendi DVI-HDMI kablosunu kullandım ve oldu, bunu çözemedim henüz benim kablomdan veye notebook un ekran kartı ayarını doğru yapamamış olmamdan kaynaklanabilir.
Daha önce yazdım galiba ama tekrarlama gereği hissediyorum en iyi sonuç ve görüntü kalitesi daima 1920 x 1200 de kullanınca alınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 1 Mart 2008; 10:57:14 >
-
cok güzel birşey bu yha . bunu alıp hem uyduyu bağlarım hemde pc yi.Bölece lcd tv derdinden kurtulmuş oluruz
ellerine sağlık Thai-Fun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TegRenD -- 1 Mart 2008; 10:57:17 > -
Güle güle kullanın, resimle riçin teşekkürler... Acaba ekranın en ve yüksekliğinin ölçülerini yazabilir misiniz ( Dış çerçeveyi değil de sadece ekranın içi yeterli )
32" LCD tvlerin ekranından en ve yükseklik olarak ne kadar küçük onu anlamak istiyorum. Bir de eğer mümkünse ve zahmet olmazsa 32" in de ekran boyutunu yazarsanız sevinirim...
Ben de HD film izlemek için almayı düşünüyorum ama LCD tv mi bunu mu alsam kararsızım. Acaba 720p filmleri gösterim kalitesi hangisinde daha başarılıdır. Kalieli HDready LCD tvlerin görüntü kalitesi ( çözünürlüğü kastetmiyorum, renk, doygunluk, izleme açısı, panel kalitesi v.s. ) Bu monitörden iyi midir? -
DEVAM:
Cihazın arkasında 6 adet vida yeri var duvara asmak için, duvarda çok şık duracağına da eminim.
Önemli bir özelliği PIP var, henüz denemedim ama VGA, HDMI, COMPONENT bağlantılar arasında sizin seçeceğiniz 2 tanesi ile çalışıyor.
Bu konuda menü içinde ayar var, bugün umarım birden çok kaynak bağlayıp deneyeceğim. -
Dostum,
720p için konuşacaksak arada büyük fark yok(benim 32" tv 720p)
ama 1080 için benim BLU-RAY player ı bağladım ve ilk anda İŞTE BU dedim..
quote:
Orjinalden alıntı: eros68
Güle güle kullanın, resimle riçin teşekkürler... Acaba ekranın en ve yüksekliğinin ölçülerini yazabilir misiniz ( Dış çerçeveyi değil de sadece ekranın içi yeterli )
32" LCD tvlerin ekranından en ve yükseklik olarak ne kadar küçük onu anlamak istiyorum. Bir de eğer mümkünse ve zahmet olmazsa 32" in de ekran boyutunu yazarsanız sevinirim...
Ben de HD film izlemek için almayı düşünüyorum ama LCD tv mi bunu mu alsam kararsızım. Acaba 720p filmleri gösterim kalitesi hangisinde daha başarılıdır. Kalieli HDready LCD tvlerin görüntü kalitesi ( çözünürlüğü kastetmiyorum, renk, doygunluk, izleme açısı, panel kalitesi v.s. ) Bu monitörden iyi midir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X