Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yandaki ofisteki grafiker arkadaş almış şimdi gördüm gerçekten gayet güzeldi.
    sanki hp24" den iyi geldi bana
  • arkadaşlar, manyak bi şey bu.... şu anda geldi ağzım açık bakıyorum halen, parlaklık mükemmel... renkler inanılmaz canlı, eski Samsung 205BW'me göre (DVI'lı) çok çok daha büyük, bekledğimden çok daha büyük :)

Öncelikle idea alisveris'e burdan çok teşekkür ederim, oldukça ilgilendiler ve evime kadar aynı günde getirdiler sağolsunlar...

Ölü pixel çıkmadı... çok mutluyum :D Hemen size 20.1'' Samsung monitorle karşılaştırma olması için fotoraf da yolluyorum.

ViewSonic  FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Şubat 2008; 17:26:39 >
  • Rica ederiz, güle güle kullanın. Şu an ofiiste kullanmakta olduğumuz monitörümüz resimdeki eski monitörünüz. Gerçekten çok güzel duruyor. İstanbul stokları sınırlı olduğu için bir dahaki partiden kendimiz için de birer adet almayı düşünüyoruz. Özellikle WoW oynamak istediğini söyleyen çalışanlarımız ve tanıdıklarımız için resimleri eklerseniz heyecanınızı paylaşmış oluruz :)
  • oray;
    Bende bu monitörü almayı planlıyorumda kafama bi iki şey takıldı.Bu monitörün ekranı hp gibi parlak ekran mı yoksa mat ekranmı.Gecen carefour da dolaşırken bu serinin 22' monitörüne rastladım o paralktı.Paralk olması tercihimde.Birde göründüğü üzre monitör bayaaaaa bi büyük.Sen kullanırken göz açısan bi rahatsızlık oluşturdu mu?

cevaplarsan cok makbule gecer.He bide oyunlardan filmlerden felen bir kaç fotoğraf eklersen güzel olur
  • valla WOW'da inanılmaz tatmin edici hale geliyor :) Filmler cabası, fotoraf çekmeye çalıştım fakat çok tatmin edici olmadı, yani gördüğünü çekmiyor aslında ^^ Bi kaç fotoraf eklerim,

Parlak ekran dediğiniz nedir tam anlamadım
  • Hani Hp Monitörlerin ekranı normal lcd ekranlarınkisi gibi mat değil ya.Bu monitörün ekranıda Hp monitörler gibi mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TegRenD -- 28 Şubat 2008; 18:38:15 >
  • koydugu resimden de belli, parlak ekran degil bu monitor
  • şu laptoplardaki gibi olan parlaktıktan bahsediyorsanız değil, o parlaklık dediğiniz şey ışığı yansıttığı için güneşte falan kullanımı engelliyor diye biliyorum yani pek de faydalı bi şey değil :)
  • Bu monitörü gidip alabileceğim kadıkoyde veya anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı?
  • Gidip almak bir yana, genel olarak alabileceğimiz bir yer var mı acaba?? Sabah baktığımda birkaç firmada stok görüyordum ancak şu an da "Yok" ibaresiyle karşılaşıyorum... 1100 liralık bir cihazı bu hızla tüketiyor olmamız şaşırtıcı...

ideaweb
    Yeni stokların ne zaman elinize ulaşacağı konusunda bilgi verebilir misiniz?
  • Forumda, ilk partiden yalnızca iki kişi faydalanabildi maalesef. Çok ilginç biz ilk olarak müşterilerimize yetiştirmek için kendimiz için almadık fakat F/P ürünü olduğu için kısa sürede tükendi. BenQ 24FP'de olduğu gibi. Yeni partinin kesin ya da yaklaşık tarihini ilk fırsatta duyuracağız.
  • valla ben ilan verildiği an aldım :) onu bilir söylerim... biliyordum az geldiğini Türkiye'ye :)

Artık diğer postaya size de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Şubat 2008; 23:03:59 >
  • Bu kadar büyük class2 tip panelde hiç ölü pixel çıkmaması müthiş bir kısmet olur.
  • valla bende çıkmadı, forumda alan başka arkadaşlar da var, onlarda da çıktığını zannetmiyorum... sen bence birazcık abartıyorsun :) Class2 vs :P
  • Hocam canavarın gelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kulanmanı dilerim

bakalım benimkide gelecek en geç cumartesi dediler
    kargo yolu gözlüyorum

ölü piksel için nasıl test ettin monitorü ?

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firaz

Hocam canavarın gelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kulanmanı dilerim

bakalım benimkide gelecek en geç cumartesi dediler
    kargo yolu gözlüyorum

ölü piksel için nasıl test ettin monitorü ?

Saygılar...

test programı kullanmadım ama ölü piksel yok yani tek tek köşeden tırnağa ekranın rengini değiştirerek baktım, en azından benim gözüme bi şey çarpmadı, varsa da yok ortada yani :P varsa da sağlık olsun benim gözüme görünmediği sürece :)
    Galiba 12 tane gelmiş Türkiye'ye, hepsi de bitmiş :) İyi ki sen de bi tane kapmışsın :)

DVI'dan bağlayabiliyorsun... Çift Monitorde denedim sorunsuz çalışıyor :)
    Gerçekten Devasa... Film izledim, anlatamam görmen lazım... yan yana fotorafı var yukarıda eski monitorümle :) Başta alışamadım ama bi saat sonra alıştım artık küçük gelmeye başladı yok mu daha büyüğü bunun? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Şubat 2008; 23:44:19 >

• Benimkide bugun gelecek bir aksilik cikmaz ise , olu pixel konusunda bende endiseliyim. Insallah sorun olmaz.
  • Bende dayanamayıp 2 adet aldım bu gün ulaşır.stokları erittik
  • hayırlı olsun!
    stokların neden tükendiği anlaşıldı :)
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Bende dayanamayıp 2 adet aldım bu gün ulaşır.stokları erittik
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Bende dayanamayıp 2 adet aldım bu gün ulaşır.stokları erittik

ne adamsın be hehe :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.