vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (19. sayfa)
-
-
İyi sayılır hocam.
-
Merhaba bir sorun değil. Bende de çok oluyor ama bir olumsuzluğunu görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Şubat 2023; 15:40:22 > -
İstanbul yada bursada oturan biri varsa 78.46.170.2 ve 192.201.61.82 adreslerine tracert atabilecek var mı? Faceit sunucuları
-
Türk Telekom VDSL İstanbul
-
Superonline fiber düşünüyorum ama yurtdışı pingleri ve kısıtlamalardan dolayı çekiniyorum bu problemler hala devam ediyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şuan aynı 35 ms mı alıyorsunuz ?
-
Devam ediyor uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süperonline FTTH Ankara
Cmd ping değerleri; 55ms
Oyunda aldığım ping değerleri; 32ms
-
Alttaki ekran goruntusu aldığınız oyun nedir? Bende de fiber süperonline eve kadar var ,konum ankara, valve 55ms alıyorum.
csgo
-
Cs go normal oyuna girip dust2 seçip oyuna giriyorum ortalama 70 75 ms oluyor. Sizin iyiymiş baya bf 2042 de 52 ms sabit. Fifa 50 60 arası
bende dust 2 giriyorum genelde pingim bu şekilde bazen 60 mslerde olabiliyor hangi sunuculara bağlanıyor bilemiyorum
-
Bu ping olayını çözemedim,TTNet 24 VDSL de dağ başında 9 ping alıyordum,Fiberde 19 ping alıyorum süperonlinede,iptal edil TTNet geçesim var.Bf5 de 65 MS alıyorum.
-
Eskişehir.
VodafoneNet FTTH. Çok fazla hop var.
-
Türk Telekom-Ankara CGNAT
-
Çok iyi hocam. Superonline altyapısı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hop çok fazla değil mi sizce de? Telekom altyapısı üstadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sorun teşkil etceğini düşünmüyorum hocam ping değeriniz gayet iyi superonline ftth kullanırken ping değerim 55 olduğunda seviniyordum çoğu zaman 65-70 civarındaydı (Eskişehirden) bakalım türk telekom ftth getirtebilirsem binaya 30 civarı alabileceğimi düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X