W

Yüzbaşı
04 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 93 (Bu ay: 0)
Gönderileri
B550 gaming edge anakartımın bios güncellemesini msi center uygulamasından yaparken siyah ekran verdi ve bios çöktü pili çıkardım ve cmos reset atmaya çalıştım sanırım fabrika ayarlarına sıfırladı ve 5600x işlemcimi tanımıyor hiçbir şekilde ekran gelmiyor usb bellek ile flash bios deniyorum fakat kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ne denediysem olmadı servise göndermek dışında ne yapabilirim
Corsair h100i elite capellix ve nzxt x53 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
5600x işlemcim odyssey oynarken sık sık %100 oluyor ve fps drop yiyorum genel olarak da işlemci kullanımı yüksek ayar düşürsem de yine aynı şekilde drop yiyorum çözüm bulamadım
Sistem
3060ti
16gb 3600mhz cl16 ram
750w gold psu
amazon global üzerinden 500gb m2 ssd almayı düşünüyorum 970 evo(plus değil) ve sn 750 arasında kaldım samsung 5 dolar daha uygun hangisi tercih edilmeli sizce
Monitör hariç 10bin tl bütçem var sistem toplamayı düşünüyorum r5 5600 ve 3060ti bekleyeceğim bu süreçte diğer parçaları almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz
10.06.2019 tarihinde gittigidiyor üzerinden mks79 mağazasından kumtel kh7011 elektrikli ocak sipariş verdim ertesi gün kargo geldi satıcı ilgili kargo hızlı falan dedim verdim onayı bugün ürünü denemek için kullandım soğumasını bekledim ve nemli bezle hafifçe silerken ocak üzerindeki boyanın döküldüğünü gördüm yetkili servisi aradım ürünün durumundan bahsettim bunun normal olmadığını ürünün kusurlu olduğunu söylediler gittigidiyor üzerinden iade süreci başlattım ardından satıcı beni aradı kullanılmış üründe iade olmadığını ürünün herhangi bir problemi olmadığını yüksek sıcaklığa çıktığı için ilk kullanımda bile boya dökülmesinin normal olduğunu söyledi kendisinin bilirkişi olduğunu da eklemeden edemedi aklı sıra inandıracak beni ürünün kusurlu olmadığına ben yine de iade etmek istediğimi söyledim kabul etmeyeceğini söyledi tüketici hakem heyetine başvuracağım dediğimde zarar görmüş ürünün iade kapsamından çıkacağını söyledi
Kısacası bu mağazadan alışveriş yapmayın sırf iade almamak için her türlü yalanı söylebilecek karakterde insanlar

Bu da ürünün ilk kullanımdan sonraki hali
Herkese merhabalar galaxy s5 telefonumu bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor bilgisayar görmüyor aygıt yöneticisinde de görünmüyor kabloda sorun yok aynı kabloyla başka telefonu bağlıyordum daha önce tüm driverlar yüklü ne denediysem yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
4 yıllık telefonum galaxy s3 bozulduğu için yeni telefon arayışlarına girdim ve aklımda iki model var z5 ve xz arasında kaldım z5 in tasarımı çok hoş xz nin tasarımı kaba gibi duruyor kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 782
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.074 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 550 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.