Şimdi Ara

Videoya konuşma balonu eklemek için program tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında istediğim şeyi başlıkta yeterince anlattım ama bir kez daha yazayım. Çekmiş olduğumuz kısa filme düşünce balonu eklemek istiyoruz ancak bunu çok profesyonel olmayan hangi programla yapabiliriz bilmiyoruz. Bu konuda en azından program ismi önerisi alırsam gerisini karıştırarak halledebileceğime inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 14 Temmuz 2011; 17:06:36 >

• Sana profesyonel After effects, profesyonel olmayanda AVS video Editor tarzında programlar önerebilirim. Yapman gereken düşünce balonunu hangi saniye aralıklarında eklemek. Aslında Windows Movie makerdada yapılabilir ama kare kare uğraşmak gerekir ki tavsiye etmem.
  • Ben de kendi kendime After Effects programıyla hallettim.

Çok teşekkür ederim ilgin için, sağol.
  • arkadaşlar biliyorum konu biraz eski ama hem after effects hemde avs video editor var ama bir türlü videoya konuşma balonu eklemeyi yapamadım bu konuda bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okdemir

Sana profesyonel After effects, profesyonel olmayanda AVS video Editor tarzında programlar önerebilirim. Yapman gereken düşünce balonunu hangi saniye aralıklarında eklemek. Aslında Windows Movie makerdada yapılabilir ama kare kare uğraşmak gerekir ki tavsiye etmem.

Fatih bey merhaba. Elimde 2 gb lık 1080P 60 fps kesme yapıştırma işleri + müzik eklenmiş video mp4 formatlı kayıt var.

Benim için kalite önemli Bu bahsettiğiniz programlar acaba kaliteyi bozmadan konuşma balonları ekliyor değil mi ? Yani kişilerin üstüne milisaniyelik kısımlara konuşmaları eklemem lazım fakat kaliteyi bozarmı diye merak ettim. Çok teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.