Şimdi Ara

Video test || 2009 Mitsubishi Lancer 1.8 Intense CVT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 9 Haziran 2017; 13:21:54 >

• güzel test

arabanın dışını biraz daha çekseydiniz daha iyi olurdu kanımca.

hayırlı günler.
  • Mutsubishi'nin en iyi arabasi.. Alincaksada 1.8 Cvt alinmali

Lakin internette cok satilik yok olanlarda 200 bini devirmis nerdeyse. Millet aldinmi birakmiyo bu arabayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

güzel test

arabanın dışını biraz daha çekseydiniz daha iyi olurdu kanımca.

hayırlı günler.

bol yağmurlu bir günde ancak bu kadar oldu :)
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Mitssubishi'nin her aracı için hemen hemen aynı durumlar söz konusu oldu. hep ikinci eller kıymete bindi.
  • lancer'ın evo'ya en yakın modeli bu.. çok çok güzel bir test oldu
  • mitsubishi, motorunun sesinin ayrı bir çekiciliği var. sesi dinlemeye geldim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarım dışında pek çekici bir yanı yok piyasası nedir bilmiyorum şuan ama bence cruze bu araçtan çok çok daha üstün.Bana biraz kalitesizlik hissettirdi iç mekanin bukadar gürültü alması.

• Bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor ya buna hastayım . Adam cruze'u övmüş. Cruze degil Astra j den dahi çok daha iyi bir araç . Nerden biliyorum iki aracıda sırayla satın aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor ya buna hastayım . Adam cruze'u övmüş. Cruze degil Astra j den dahi çok daha iyi bir araç . Nerden biliyorum iki aracıda sırayla satın aldım.

Yav he he videodaki tangir Tungur seslerden belli oluyor

• Öyle aman aman abartılacak bir araç değil.Ancak yılların lancer ına yazık etti mitsubishi.Güncel tutamadığı için rakipleri ile rekabet edemedi.Haliyle de üretimi durdurma kararı aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

Bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor ya buna hastayım . Adam cruze'u övmüş. Cruze degil Astra j den dahi çok daha iyi bir araç . Nerden biliyorum iki aracıda sırayla satın aldım.

tangır tungur sesler telefonun sabit durmamasından, ve sağanak yağıştan dolayı arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

quote:

tangır tungur sesler telefonun sabit durmamasından, ve sağanak yağıştan dolayı arkadaşım.

adam cruze ile lanceri kıyaslıyor cruze çok çok çok üstün diyor.

daha açıklama yapmana gerek yok bence. bırak o öyle bilsin.

hayırlı günler.

• Bir çok aracı alıp uzun süre test eden bir arkadaş var. Bloğununun adresi http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/
    Bu arkadaş kullandığı araçlar arasında Lancer 1.8'i özellikle över. Kullandığım araçlar arasında Lancer 1.8 yalıtımıyla ve sessizliğiyle öne çıktı diyor. Blogda test edilen diğer araçlara bakarsanız yalıtım anlamında Lancer 1.8 çok üstün bir araç olduğunu anlarsınız.
  • http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/chevrolet/cruze-4-door-sedan/2015

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2015

cruze da güzel araba eyvallah ama lancer kadar değil;

çarpışma testlerinde lancer cruze dan daha başarılı,

motoru cruze gibi müsrüf değil; üstelik kimsenin beğenmediği tam otomatik şanzımanla bile.

donanımıda hemen hemen aynı sayılır.

cruze hangi ülkede imal ediliyor bilmiyorum ama lancer japonya imalatı bir de.

hayırlı günler.

• Lancer Cruze'dan iyiymiş birde Astra J'den iyiymiş işe bak sen

Neresi iyiymiş Lancer'ın Cruze'dan anlatında bilelim.Lancer'ın heryeri sert plastik içine oturduğunuzda kalite hissi çok zayıf.Sorunsuz ve performanslı Motoru ve İyi yol tutuşundan başka espirisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 10 Haziran 2017; 19:40:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Biz de gidiyoruz sağanak da ama bukadar ses almıyor araba

@tasshelhoff 1.6 LPGli ve atmosferik arabanın 1.8 lancer den fazla yaktığını mi iddia ediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen1200 -- 10 Haziran 2017; 14:22:26 >

• kalite= yumuşak plastik. bumudur yani?

yumuşak plastiklerini okşamak mıncıklamak isteyen japon arabası almasın zaten.

yıllar geçtikçe sanayide , tamirciler de aracınızın sorunlarını düzeltmeye çalışırken mıncıklarsınız yumuşak plastikleri..

japon üretim mantığı budur. görüneni idare edecek kadar kaliteli yaparlar( o sert plastik dediklerinizde de 10-20 sene sonrada ne bir çizik ne bir çatlak vardır ne bir ses yapar o ayrı mesele); asıl kalite görünmeyendedir.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Haziran 2017; 14:27:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@tasshelhoff 1.6 LPGli ve atmosferik arabanın 1.8 lancer den fazla yaktığını mi iddia ediyorsun?

geldi bir emoji kullanmadan düşüncelerini ifade edemeyen daha;

ya bu genç nesil için bu kadar zor mu emoji kullanmadan bir şey yazmak?

zaten yazdığınız komikse insanlar güler. sonuna emoji filan koymanıza gerek kalmaz;

neyse;

ben 1.5 lancerden bahsediyorum elbette; bu lancer özel bir lancer zaten;

1.5-1.6 lancere lpg taksan cruze dan az yakar o kesin.

büyük ihtimal buna lpg takılıyorsa bu da cruze dan az yakar.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Haziran 2017; 14:27:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ızgaraya mıknatıslı tutacak ile sağanak yağmurda ses kaydı al inceleyelim. cama yakın olan bir yerden bahsediyorum. O seslerin hiç biri o kadar abartılacak kadar sürücüye yansımıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.