Bildirim
[VİDEO] 'Prison Break' Dizisini Merak Edenler İçin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iyi özetlenmiş ama hepsi değil -
babalar şimdi prison break ın 1. sezon dvd seti çıtkı fakat bana 2.sezonun tümü lazım kaçırdım çünkü.
2.sezonun tamamı dvd olarak ne zmn çıkar bir bilgisi olan var mı
veya 2.sezonu tamamen altyazılarıyla beraber indirebilceğim bir site var mı ?
prisoncular yardım lütfen :) -
Altyazılar divxplanet bulabilirsin. Link istemek yassak ama rapid de herşey bulunuyor. -
Beyler daha önce lostun 3 sezonunu izledim. Yabancı yapım dizilerden takip ettiklerim var.İsmini çok duymama rağmen prison break ı izlemedim. bölümlerini indirebileceğimiz biryer varmı. Bide üstteki video da çalan müzik prison break a mı ait? Çoğu yerde kullanılıyor ve benimde çok hoşuma gidiyor.
Son olarak lost u aileme izletmek için bilgisayara divx player i indirdim. Fakat altyazı çevirmelerinde türkçe karakter olmadığı için yazılar tam çıkmıyor. Önerdiğiniz bir divx oynatıcısı varmı? -
Prison break izlenmez mi ya her bölümünde bir atraksiyon var harika yapmışlar.. -
müzik 2000 yılında yapılmış uyuşturucu bağımlısı bir grup gencin düştüğü amansız durumu anlatan requiem for a dream (bir rüyaya ağıt) adlı filmin müziği. maalesef her yerde çalıyor ve çaldıkça filmin son sahneleri aklıma geliyor kötü oluyorum. vlc player kullanıyorum ben çok ta iş görüyor. -
Hayatımda izlediğim en iyi dizilerden biri.Beni bu diziye bağlayan en önemli şeylerden bir tanesi de oyunculuk ve oyuncular. Karakterler çok iyi oturtulmuş bence. Mesela bir abi tam abi rolüne, bi mafya babası tam o role oturmuş....Karakter seçimlerden sonra senorya da çok çok iyi. Dizi hep çok çok heyecanlı bi sahnede bitiriliyor. Ama bu bizim Türkiye'deki gibi değil. Yani bir olay olur mesela o olay tam sonuçlancakken dizi biter, çoğumuzda anlarız dizinin biticeğini. Hatta "Aha şimd burda bitirirler diziyi" dediğimiz çok olmuştur. Ama Prison Break'te öyle değil. Mesela bi olay oluyor, ilerliyor, sonuca gelceği sırada hiç ama hiç beklenmedik bi noktadan çok farklı ve bütün bir hafta düşündürücü bir olayla bitiyor. Anlattığım bu iki şey diziye bağlanma nedenlerim. Bence herkes izlemeli...
-
2 gün kaldı 3.sezon un başlamasına -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eğer bir gün bana ihtiyaç duyarsanız size hiçbir şey öğretememişim demektir
- cipro diş için kullanılır mı
- müsekkin şurubu kullanıcı yorumları
- direksiyon sınavında komisyon yönlendiriyor mu
- metropolcard geçen marketler
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X