Şimdi Ara

Video Boyutlandırma İçin Program Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. elimde 1280x960 çözünürlükte videolar var!.. ben bu videoları 1280x720 yapmak istiyorum. bir kaç tane program denedim ama pek işe yaramadı. video'yu boyutlandırırken 960'ı 720 yapayım derken, kırpmak yerine üstten alttan basıp video'yu bozuyorlar... bir kaç tanede gelişmiş program kullandım ama onlarda da açıkçası çok çok uzun sürüyor.. 220 tane video'yu onlarla çevirmeye ömrüm yetmez.. benim sizden ricam! MkvMerge GUI tarzı çok basit ama işini layığıyla yapabilecek (varsayılan ses ve görüntü kalitesini bozmadan), video'yu istediğim boyutta kırpabilecek bir program :/ sadece 720p yapsın yeter. başka bir şey istemiyorum :D

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin METE -- 1 Temmuz 2013; 1:25:53 >

• Video kalitesini bozmadan onu yapman hele ki hızlı ve basit bir programla yapman oldukça zor bana kalırsa premier pro candır.
  • Hesher kullanıcısına yanıt
    aslında şaka gibi ama MkvMerge GUI işimi gördü :)

Biçime Özgü Seçenekler (Format Specific Options) > Görüntü Genişlik/Yükseklik (Display Width/Height) ayarını 1280x720
    Biçime Özgü Seçenekler (Format Specific Options) > Kırpma (Cropping) ayarına da "(960 - 720) / 2 = 120" 0,120,0,120 (sol, yukarı, sağ, aşağı) yapınca!

hem çok çok hızlı, hemde kalitede herhangi bir değişiklik yapmadan çevirme işlemini harika bir şekilde yaptı...
    bende yeni öğrendim :)

ilgilendiğin için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin METE -- 1 Temmuz 2013; 23:16:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.