Şimdi Ara

Dil dosyası düzenlemek için program önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, faststone capture programının dil dosyasını Türkçe olarak değiştirip pc'mde kullanmak istiyorum. Hangi dil düzenleyici program/lar önerirsiniz?

.fslang dosyası

• Tedayli bilgi verebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Detaylı bilgi daha nasıl veririm bilmiyorum ama bir program var yukarıda adını belirttim. Bu programı Türkçe ye çevirebilmek için yardım istiyorum.

• Programı Türkçeleştiren : Ramazan TAŞKÖMÜR

Program ve Dil Dosyaları için İletişime Geçebilirsiniz.

rtaskomur@gmail.com

Dil dosyası düzenlemek için program önerisi ?
  • Dil dosyası düzenlemek için program önerisi ?

= ' ingizce ' içindeki kısımlar. Caption ve İtem isimli başlıklardaki ingilizce kelimeleri silip yerine Türkçe yazmalısınız. Sayfadaki tüm yazıları kopyalayıp .txt belgesine yapıştırırsanız elinizde dil dosyası olur. Ama pratik olarak .FSLANG dosyasını türkçeleştiren bir program yok. Bunu ancak Visual Stüdyoda yapabilirsiniz. Yapay zekaya tamamını yaptırabilirsiniz ama yapay zeka bunun için sizden ücretli üyelik ister. Denedim çünkü. O da çok akıllı madem işine yarayacak o zaman ücretli üye ol diyor. Çok küçük bir kısmını yapıp verir. Yani arkadaşlar ne kadar köfte o kadar ekmek misali. Bu şekilde tüm ingilizce kısımlar türkçeye çevrildikten sonra program artık Türkçedir. Resourche Hacker programı kullanıyoruz. Ücretsiz bir yazılımdır.Günlerce emek verip türkçeleştirdiğim programı ortaya saçmam arkadaşlar. Herhalde anlıyorsunuz. Her şeyin bir bedeli var. İhtiyacım olduğu için değil. Emeğin değerinin anlaşılması için. Yada siz de uğraşın türkçleştirin böylece başka programlarıda türkçeleştirebilirsiniz. Sonra dilerseniz herkesle paylaşırsınız.

Buradan indir :

sitesine git :

Dil dosyası düzenlemek için program önerisi ?www.angusj.com
    Resource Hacker
    https://www.angusj.com/resourcehacker/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan_5868 -- 2 Ağustos 2025; 17:42:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.