Şimdi Ara

Vidasız Kol Dayama Takabilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım corsa d. kol dayama yok. kol dayaması olan üst sınıf araçlara bindiğimde çok rahat ediyorum. kendi aracıma da takmak istiyorum ama illa vidayla falan delecek miyiz? Delmeden falan takılacak bir kol dayama var mıdır? Sonradan taktıran arkadaşlar nasıl memnunlar mı? Teşekkürler.

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • takılmaya takılıyor ancak en fazla 10 gün sonunda gıcır gıcır kafa ütülüyor. vidalı bir şey düşünmelisiniz.
  • Bu tarz ekipmanlar çok sağlıklı bir sonuç vermiyor, ucuz malzemeler olduğu için kolunuzu kol dayamaya koyduğunuzda ufak bir sarsıntıda kulak tırmalayan bir ses çıkartıyor, kullandığım için biliyorum. Ya servisten orjinal bir şey takmak lazım yada hiç takmamalı

Vidasız Kol Dayama Takabilir Miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ucuzlarindan almıştım, soğutmuyor ama soğuk tutuyor.

• Şu kol dayama denen bokyiyeni neden hala standart yapmazlar ki? Gerçi üreticilerde sorun yok ki, tekerleği bulan haşlama icadını bulduktan sonra karı kıza hava yapacağına, şimdi tekeri buldum buna şasi de eklenir, karoseri, koltuk falan derken koltuğun yanına da kol dayanası şekil olur be! demesi lazımdı. Ne güzel şimdi bu sayede ladada bile standart olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim' in arabasında(Nissan Juke) kol dayama olmdığı için, Hepsiburada.com dan aşağıdaki ürünü aldım. Biz çok memnun kaldık, ne ses nede başka bir şey, son derece de rahat, içerisinde küçük bir saklama bölümü de var, telefon vs. için.

Tabi bunda Juke' un orta konsol tasarımının da etkisi var çünkü takıldığı yer ile kolçak son derece uyumlu. O sebeple ses vs yapmıyor.

www.hepsiburada.com
    Omsa Nissan Juke 2010 Ve Sonrası Orjinal Tip Kol Dayama ( Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/omsa-nissan-juke-2010-ve-sonrasi-orjinal-tip-kol-dayama-kolcak-p-HBV000002RDB5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk altı için slim subwoofer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Corsa D var universal olan kol dayamalardan aldım 40TL olanlardan taktım gayet memnunum. Ses yapması oldukça normal fiyatına göre.
    Fakat delmek istemiyorsanız corsa d için hazırlanmış olan demir profilli olan model internette mevcut. Koltuk ayağına monte ediyorsunuz.
    www.hepsiburada.com
    AutoEN Opel Corsa D 2007-2014 Kol Dayama Kolçak Gri Delme Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/autoen-opel-corsa-d-2007-2014-kol-dayama-kolcak-siyah-delme-yok-p-HBV00000372D7

Bu ürün sadece koltuk ayağına monte edilen model. Kaliteli birşey almak istiyorsanız pahalı ürünlere bakmalısınız.

• Bu vidasız ürünler hiç kullanışlı değil. Eşimin i10'u için aldım. Kullanamadık. Hem sağlam oturmuyor hem de kullanışsız. Kapalı iken el frenini falan engelliyor. Sürekli açıp-kapatmaya da sağlam olmadığı için uygun değil. Kısaca tavsiye etmem.

Orijinalden alıntı: Jyz

Bende de Corsa D var universal olan kol dayamalardan aldım 40TL olanlardan taktım gayet memnunum. Ses yapması oldukça normal fiyatına göre.
    Fakat delmek istemiyorsanız corsa d için hazırlanmış olan demir profilli olan model internette mevcut. Koltuk ayağına monte ediyorsunuz.
    www.hepsiburada.com
    AutoEN Opel Corsa D 2007-2014 Kol Dayama Kolçak Gri Delme Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/autoen-opel-corsa-d-2007-2014-kol-dayama-kolcak-siyah-delme-yok-p-HBV00000372D7

Bu ürün sadece koltuk ayağına monte edilen model. Kaliteli birşey almak istiyorsanız pahalı ürünlere bakmalısınız.

Hocam siz hangisini aldınız? Vidalı ve delmeli olan mı sizinkisi? Eğer öyleyse montajı kendiniz mi yaptınız?

Bu ürünlerin linkini atabilir misiniz?

Bir de sizin corsa d kaç model ve hangi motor?

• Sonradan takılan kol dayanalar pek kullanışlı olmuyor.

Hiç tavsiye etmem parana yazik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • Niye vidasiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

www.hepsiburada.com
    Modacar Her Araca Uygun Bardaklıklı Sürgülü Kol Dayama Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/modacar-her-araca-uygun-bardaklikli-surgulu-kol-dayama-kolcagi-301046-p-OTM301046

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

babamda da Corsa D var, vidasız kolçak almış . Dün biraz sürdüm aracı , kolçağı da kullandım gayet güzel, hoşuma gitti. Babam da çok memnunmuş . Benim araca da vidasız bulsam alacağım.

Hocam tıngırdama sallanma vs. Var mı?

Nerden almış internetten mi?

• 1 hafta once universal olandan 40 liraya aldim 2006 fiestaya taktim. El freninin etrafindaki zimbirtiya soldan sagdan 2 vidayla tutturdum. Gayet saglam oldu. Konforlu oluyo arac kullanmak bu sekilde. Tıkırtı şıkırtı yok

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • Merak ettim vida atmadan nasıl sabitleyeceksin yapıştırma yı falan mı düşünüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staidmcgun -- 18 Temmuz 2017; 23:48:4 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.