Şimdi Ara

Vidalı plaka ve LED ampul muayene'den geçiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin aklına takıldığı sorulardan biri bileninde bilmeyenin de birşey yazmasıyla ortalık çorbaya dönüyor.
    Vida plakada şart köşelerde olması (en dipte olmasına gerek yok rakamlardan biraz uzak olsa yeter)
    LED ampul de hafif kusur yazıyor. Şimdi çıktım muayeneden

Vidalı plakası olnçan arkadaşlar eğer harflere yakınsa vidayı çıkartıp deliğe beyaz silikon çekersenizde geçiyor.

Edit:TÜVTÜRK plaka yönetmeliği;
    www.tuvturk.com.tr
    Plaka Yönetmeliği Hakkında
    https://www.tuvturk.com.tr/plaka-yonetmeligi-hakkinda.aspx?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 23 Nisan 2019; 9:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led plaka ampulleri evet geçiyor.Lakin vida olayı muayeneki görevlinin insifiyatına bağlı biraz.Son yazdığınız cümlenin aksine silikonla kapattığım halde geçirmediler.
  • benim plakada harflerden uzak ama mavi tr yazan mavi bölgeli alan içerisinde kaldığından yetkili servis geçmez dedi
  • Acaba far filmi muayeneden geciyor mu bilgisi olan var mi? Stoplarda film var

• Mertolozzi kullanıcısına yanıt
    Çok karartılmamışsa geçer. Özellikle sinyallere bakıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah.
    Aslında forumda böyle bilgi veren sorun çözen konular olması lazım ama evlilik ve yemek programı gibi kavgaya dönüp gidiyor her konu

• Led ile xenon dediğimiz ampüllerin farkı nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalın olarak yazılmış plakalar da gecermi ?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Xenon farlar gaz deşarjı ampullerdir. Yüksek voltaj ile balast ile çalışıyor. Tabi geçmeme sebebi bu değil ışığın oransız yayılmasından dolayı güzel aydınlatma yapamamsından dolayı
    (Xenon'un muayeneden geçmesi için mercek kullanılması gerekiyor diye biliyorum)

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    App plakalar geçmiyor hocam ayrıca trafik çevirmesinde cezada yazarlar.

• Fikir vermesi için paylaşayım dedim :)

• iCrush kullanıcısına yanıt
    Vidalı plaka ve LED ampul muayene'den geçiyor.,bu plaka geçmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

benim plakada harflerden uzak ama mavi tr yazan mavi bölgeli alan içerisinde kaldığından yetkili servis geçmez dedi
    Benim aracımda da aynı şekilde,beyaz kısma silokonu sıkmak yeter mavi kısım için aynı renkte boya alıp silikondan sonra o boyayı sürmeyi düşünüyorum,daha 2 ay var son güne kadar ötleler sonra bi telaşla yaparım bu işi.Mavinin tonu aynı olunca sorun olmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 22 Nisan 2019; 21:8:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Xenon farlar gaz deşarjı ampullerdir. Yüksek voltaj ile balast ile çalışıyor. Tabi geçmeme sebebi bu değil ışığın oransız yayılmasından dolayı güzel aydınlatma yapamamsından dolayı
    (Xenon'un muayeneden geçmesi için mercek kullanılması gerekiyor diye biliyorum)
    Aracımda uzunlar ve gündüz farları aynı ampülde H15. Ben internette tam ismi led xenon şimşek etkili yazan ampüllerden almayı düşünüyorum bu hangi grupta acaba? Farlarım merceksiz gündüz farlarında karşıdakini rahatsız edecekse almam uygun olmaz.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Halojen ampul gibi cam tüpte olan Xenon ampul oluyor hocam bayağı tuzlu oluyor.
    Satıcılar xenon diyor ama yalan cob ledler yoldan çok etrafı aydınlatıyor ve çok rahatsız ediyor.
    Hatta Instagram vb. Yerlerde cob LED satıcıları diğer led'ler vs. Bizim sattığımız LED diyerek gösteriyorlar ama diğer led'ler yolu aydınlatıyor diğerleri havayı aydınlatıyor bundan dolayı kamerada kötü olan çok ışık veriyormuş gibi gözüküyor.
    Bende iki ampul bir olan h4 kullanıyorum.
    Çin'den zes LED aldım memnunum yolu çok iyi aydınlatıyor.
    LED ampullerin hepsi karşı tarafı rahatsız eder ama cob lar bir başka
    Eğer farınız mercekse xhp50 LED öneririm.
    Ama cob almayın aldırmayın.
    (Şimşek etkisi hikaye satış için yazılıyor benim dedikleriminde selektör leri baya iyi)

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben plaka işinin çalışanların insiyatifine kaldığını bilmiyordum.
    Macunla kapatıp geçemeyen de varmış ki aslında geçmemesi lazım çünkü plakadaki reflektör özelliği gidiyor o kısımda kameralar için sıkıntı
    Yinede o şekilde muayeneye gidin hocam boşuna masraf yeni plaka

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Hocam insiyatif meselesi ben bugün geçebildim mesela ama geçemeyen kaç kişi çıktı yukarıda
    Şansınızı deneyin en kötü yeni plaka çıkartırsınız.

• Stok jant dışında jant ile geçen varmı

• Arkadaşımın plakasının dört köşesinde vida var, geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 22 Nisan 2019; 23:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

benim plakada harflerden uzak ama mavi tr yazan mavi bölgeli alan içerisinde kaldığından yetkili servis geçmez dedi
    ben öyle geçtim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.