Şimdi Ara

victor bilgisayara dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buradan bilgisayar alırken 2 hatta 3 kere düşünün takoz gibi makinaları forumda satmaya çalışıyolar kimsede sesini çıkartmıyo hiçbiyerde satılmıyo sadece kendi sitelerinde satılıyo pro2000 iz demişler birde pro2000 kadar dandik bi makina yoktu vakti zamanında çalışanlarıda 18 yaşında ergen ergen yorum yapıyor sanki süper bilgisayarları varmış gibi dikkat edin almayın aldırtmayın

• Teknoöneriler yan hesap açmaya başlamış anlaşılan :)
  • adam sırf markayı karalamak için hesap açmış. acaba garezi nedir diye sormak lazım. gerçekten çok merak ettim. ciddi olarak soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

adam sırf markayı karalamak için hesap açmış. acaba garezi nedir diye sormak lazım. gerçekten çok merak ettim. ciddi olarak soruyorum.

nedenini haala görmüyosunuz adamlar paçoz paçoz kasaları itelemeye çalışıyo insanlara her tavsiyede kendi modellerini övüyo burası benim bildiğim donanım haber tavsiye bölümü satış bölümü değil adam msi istemiş onu alma victor al diyo asus diyolar yok o kötü para verilmez victor al diyolar ben daha 1 tane markanın buraya gelipde onu alma bunu al dediğini görmedim buradaki insanlarda buna göz yumuyo ben karşı çıkıyorum diye suçlu oluyorum siz bilirsin alın 3 gün sonra kapatıp gitsinler o zaman görürsünüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.