Şimdi Ara

Vicdan azabım? Vebale mi.girdim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya Çok büyük bir vebal altına mı girdim bana yardım edin sabredin okuyun lütfen.

Ben onu tanıdığımda 24 yaşındaydım.İşim oldu,karşıma düzgün bir insan çıksın yuva kurayım istiyordum.sonra o çıktı karşıma. sırılsıklam aşık oldum.

Bu kız babası tarafından terk edilmiş, annesi alkolik, sokağa dahi atılmış ama bir şekilde hayata tutunmuş güler yüzlü neşeli bir kızdı. Muhteşem bir insandı hala daha da öyle benim için. Ona hayran oldum. Güçlüydü, onca kötü hayatın içinfe en iyi üniversitede öğrrtmenlik okuyordu.

Çok sevdim onu. O da beni sevdi. Çok sevdi. Bana güvendi, güvendikçe bütün yaralarını gösterdi. Omzumda ağladı, zayıflıklarını gördüm, acısını paylaştım. İlk ilişkimizdi ikimizinde. Bana çok bağlandı ben de ona. Bazen babası gibiydimz annesi gibi.. terk edilmekten korkardı ona seni asla bırakmam ben derdim. Öyle hissetmiştim.3 sene harika bir ilişki yaşadık. her şeyiyle de benim oldu. Kendini bana teslim etti. Ona hep eşim nazarından baktım, okulu da biter bitmez evlenecektik. Ama öyle olmadı.. Beni çok seviyordu, gözü benden başkasını görmezdi ben dr öyle ama çok fazls yaralıydı ve hırçındı. Zamanla öfkesi ortaya çıktı. Sevgi açlığı, sürekli. ilgi isteği, kendisini odak nokta yapması..

Çok istedim onu o hayattan kurtarayım, yaralarını sarayım. Hayatta kendimden ailemfen önce o mutlu olsun isterim. Ama olmadı yapmadım. Yoruldum çok yoruldum.. Ve ondan 3 sene sonra ayrıldım.. 1 sene çok yalvardı çok peşimden koştu güzellikle anlatayım dedim anlamadı. Hakaretler ettim uzaklaşsın benden nefret etsin bari.dedim ol adı.Kabullenemedi..

Sonra durdu birdenbire..yazmaz oldu, aramadı. Aylar geçti ses çıkmadı. Çok özledim onu, çok pişman oldum. Sonra bir mesaj geldi aylar sonra havalara uçtum. Özürler diledim affetti beni. İnandım çok seviyordum onu yapabilirdik. Ama olmadı işte yine olmadı. Sen beni bıraktın diye yüze vurmalar, bana hakaret ettinler. Aşamadı... Ayrılma da ayrılmadı. Kabgalar oldu yine. Artık uzatmak istemiyor evlenmek istiyordu. Ama ben ömce atanmasını istiyordum. Biraz daha gezmek istiyordum beklemek istemiyordu. Dayanamadım en son bitirdim.

En başa.döndük.. Nasıl oldu ayrılırsı, ikinci defa yıktın hayatımı demeler.. Anlaşamıyorduk, olmuyordu işte ayrılmalıydık. Üstelik sevgim de bitti. Dürüst oldum. seni sevmiyorum arrık dedim inanamadı.. Kızdı bağırdı ağladı. En son her yerden engelledim ama her yerden. Fake hesaplar açıp açıp takio etti beni mesajlar attı. 5 ay oldu böyle.

En son dün yazdı. Eşyalarını vericem 10 dk ayır bana dedi. İstemiyorum at çöpe dedim. Başladı yine 5 senelik ilişkiye reva gördüğün son bu mu diye. Biliyorum son değil ki o umut arıyor. Ama en son attığı mesaj çok dokundu kalbime.

Hani bana omzuma yaslandığında baban oluyorum, annen oluyorum, her şeyin oluyorum demiştin ve ne istersen ben sana o olurum demiştin. Hatta seni herkes bıraksn ben seni bırakmam demiştin. Sen o sözleri unuttun. Varsın olsun, ben seni her şeye rağmen o adam olarak hatırlayacağım ve sana daha fazla bunu yapmayacağım artık hayatından çıkıyorum dedi. Çok.kötü hissettim. Onu yarı yolda bırakmışım gibi...İçime dokundu.

Beceremedim ben. ona sahip çıkamadım. Ama beraber olsak sonumuz yoktu, kavga dolu, huzursuz bir evlilik olacaktı. Boşanacaktık hatta... Aşkım da bitti. Duyduğım sadece sevgiydi, ama o da iyiliği içindi. Beraber olamazdım.

Ben şimdi çok üzülüyorum. Bu kız bana ahlar etti ama her defasında da ben sana içten ah edemiyorum sen mutlu ol kırgın da olsam sana ah etmek gene beni üzer brnim her hakkım helal dedi. ben yanlış mı yaptım arkadaşlar. Vebal mi aldım?

Belki beni kınarsınız.. Ama o kadar zordu ki ona yetemiyor olmak.. Asla yaralarını saramamak, hatta giderek onunla dibe batmak... Sevmek yetmedi. Ben napmalıyım? Vicdan azabı çekiyorum.. Ama ona dönmeyi istemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabah sabah daraldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver iyi yapmışsın fazla ilgiye muhtaç insandan hayır gelmez. Orta şekerli olsun.

Edit : Anne baba sevgisi olmayan kızlarla ilişki düşünmeyin bile genel olarak psikolojik problemleri oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 23 Ocak 2019; 11:5:20 >
  • yapamacağın sözler vererek. evlilik vaadiyle kandırarak büyük hak yedin bence. Tabi işin sadece günah boyutundaysan daha kötü. insanlık boyutunu da düşün empati kur
  • Madem beceremeyecektin kızı niye kendine bağladın?

Kusura bakma ama o kız şimdi kimseye güvenemeyecek ve bunu sebebi kim biliyor musun? Biliyorsun...

• CSB olmasını o kadar çok isterdim ki , moralim bozuldu öğlen öğlen

• konuşarak çözmen lazımdı ben olsam bırakmazdım öyle bir kızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda hiç ilişkim olmadı. Ama nedense üzüntünü anlamış gibi oldum. Her şeye rağmen bir şans ver kıza be.

• Neden kandırmış oluyorum? Yalan bir şey söylemedim. O an onunla bir.ömür olacağıma inanıyordum. İlişki bu bitedebiliyor.. Nerede vaat var kandırma var? Günah değil tabi sadece üzücü bir durum onun için biliyorum ama zorla mı yaşayacağım. Sevgi de bitebilen bir şeymiş. Neyapabilirim?

• İlişki bu. Ben de bağlandım amacım onu bana baağlayıp terk etmek değildi. Napabilirim sevgim bitmez sandım ama yaşanan olumsuzluklarla bitti işte. Yoruldum. Tükendim. Bağlı olmakla bbağımlı olmak apayrı. O resmen bağımlıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.