Şimdi Ara

Kara sinek musallat oldu , gitmiyor ! [RAHMET ETMİŞTİR, KONU KAPANABİLİR]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler kafayı sıyırmak üzereyim . 2 haftadır odamda hayvan , ne yaptıysam çıkartamadım . Kapıyı , pencereyi açıyorum bi kayboluyor sonra akşam eve geliyorum gece gene kulağımın dibinde vız vız . Yemek yiyorum üzerine konup mundar ediyor . 14 gündür evcil hayvanım gibi oldu . Ben ona sövüyorum , o vızzlıyor. Ne yapmam gerekli , bi süre daha yalnız yaşamak zorundayım ve sinek öldürmeyi de beceremiyorum , kıyamıyorum anlayacağınız ama canıma tak etti . Öldürsem leşini de alıp atamam yani o derece . Fosillenir gider orda hayvan . Ders çalışamıyorum doğru dürüst , yaz okulundayım ve derslerim de kötüleşti bu hayvan yüzünden . Ders çalışırken tam konsantre oluyorum iki dakka sonra vızz vızz ötüyor lavuk . Az önce akşam yemeğim olan " kaşarlı domates çorbamın " içine daldırdı ayaklarını ( o kadar da özenmiştim yaparken ). Bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu . Evet ne yapmam gerekli , acil tavsiyeler . ?

Büyü , şarlatanlık ..vs bu tarz şeylerin kara sinekle alakası var mı ? Musallat olma ihtimali nedir ? Ben inanırım o tarz şeylere çünkü , hayvan ne yaptıysam gitmiyor evden .

Not: Ciddi .

*7-8 lirayı bi tane sinek için ilaca verceğime bi paket sigara alır yolumu bulurum mantığıyla kendimi zorladım , ve saniyelik bir hamleyle konduğu yerden pestilini çıkardım hayvanın , kanatlar biyere anten biyere kafa biyere içindeki kan biyere dağıldı . Islak mendille tane tane topladım . Şu an aspirin'le tekrar üzerinden geçiyorum masanın . Sonuç olumlu . Sineklik yerine terlik kullandım , terliği de çöpe attım direk tekrar kullanamazdım çünkü . Terlikler 2 paket sigara parası yapsa da sonuç olarak mutluyum . Teşekkürler yardımcı olan herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 16 Temmuz 2013; 20:13:22 >

• Besle
  • Bir elham üç kulfu büyü müyü söker atar, şarlatanlığı bilemem ama. :D

Hacıi bi sinek ya, detan metan ilaç yok mu? Sık odaya 4 fıs, kapa kapıyı bir iki saat, leşi nere düşerse düşsün. O kadar da yufka yürek olma canım sen de.
  • girdiği odada sadece cam açık olsun ellerinle yönlendir çıkar o ya, olmazsa doktora git burada bir şey diyemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Bir elham üç kulfu büyü müyü söker atar, şarlatanlığı bilemem ama. :D

Hacıi bi sinek ya, detan metan ilaç yok mu? Sık odaya 4 fıs, kapa kapıyı bir iki saat, leşi nere düşerse düşsün. O kadar da yufka yürek olma canım sen de.

Öğrenciyiz hacı para yok , pahalı oluyo onlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

girdiği odada sadece cam açık olsun ellerinle yönlendir çıkar o ya, olmazsa doktora git burada bir şey diyemeyiz

Ellerinle yönlendir derken hocam , biraz daha açarmısın anlayamadım tam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

quote:

girdiği odada sadece cam açık olsun ellerinle yönlendir çıkar o ya, olmazsa doktora git burada bir şey diyemeyiz

arkasına geçip cama yönlendir işte elinden kaçar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum yine öldü
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahahahahahaha Sivrisinek musallat olsaydı , yemin ediyorum hacı-hoca yollarında yıpranmıştın şimdi . Karasinek hocam , al eline sinek avlama şeysinden bekle herhangi bir yere kondu mu vur öldür bu kadar basit . Ayriyeten sinek ilaçları pahalı olmaz o kadar , abartma .
  • http://www.laleli.com/urun.php?ID=12405

7tl, bir paket sigara almayıver :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

quote:

arkasına geçip cama yönlendir işte elinden kaçar zaten

Hocam denedim o dediğini de , ters yöne kaçıyor hayvan bi tuhaf ben de anlayamadım. Yani ben cama doğru yönlendiriyorum ellerimle hayvan arkama kaçıyor sarhoş gibi . Sineklik deneyeceğim artık son çare, çok fena da ölü sinek fobim vardır ama başka çaresi yok bu işin , teşekkürler tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Ahahahahahaha Sivrisinek musallat olsaydı , yemin ediyorum hacı-hoca yollarında yıpranmıştın şimdi . Karasinek hocam , al eline sinek avlama şeysinden bekle herhangi bir yere kondu mu vur öldür bu kadar basit . Ayriyeten sinek ilaçları pahalı olmaz o kadar , abartma .

Son çare sineklik deneyeceğim artık , arkadaşı çağırıp öldürtmeyi planlıyorum ama lavukla da aramızda manevi bi bağ oluştu 2 haftada kıyamıyor insan , saolasın hocam
  • Sinek ölmüştür yardımcı olan herkese teşekkürler . .
  • Son zamanlarda bu kadar gülmemiştim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Son zamanlarda bu kadar gülmemiştim kardeşim

Allah daha fazla güldürsün inşallah hocam
  • başlığa güldüm cidden
  • No ss no güven!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.