Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
329.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bizimde derdimiz sorunsuz araç kullanmak hesabımız kimseyi yada markayı karalamak değil, çok meraklı değilim gittiğim tatil beldesinde çoluk çocuk yolun ortasında kalıp dakikalarca marşa basıp aracı çalıştıramayıp hanıma sen direksiyona geç ben sıfır aldığım aracı bir iteyimde kenara çekelim yol açılsın rezilliğini çekmek zorunda değilim , kimse kusura bakmasın ya adam gibi yapsınlar yada adam gibi yapsınlar bana bedavaya yapmadılar 5000 tl para verdim, karsiliginida adam gibi isterim. siz ne yapıyorsunuz firmanın takipçisi reklam müdürümüsünüz, tavsiyeniz varsa dinleyelim yoksa lütfen susun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asilyan06

Bizimde derdimiz sorunsuz araç kullanmak hesabımız kimseyi yada markayı karalamak değil, çok meraklı değilim gittiğim tatil beldesinde çoluk çocuk yolun ortasında kalıp dakikalarca marşa basıp aracı çalıştıramayıp hanıma sen direksiyona geç ben sıfır aldığım aracı bir iteyimde kenara çekelim yol açılsın rezilliğini çekmek zorunda değilim , kimse kusura bakmasın ya adam gibi yapsınlar yada adam gibi yapsınlar bana bedavaya yapmadılar 5000 tl para verdim, karsiliginida adam gibi isterim. siz ne yapıyorsunuz firmanın takipçisi reklam müdürümüsünüz, tavsiyeniz varsa dinleyelim yoksa lütfen susun

tamamen haklısın arkadaşım geçmiş olsun işallah problemin düzelir bende taktırmayı düşünüyordum vazgectim gibi ne bilecem ustanın iyiliğini fiyat politikası belli bulunduğum yerde bir tane vialle takan yer var malı satacak onlar ben peşlerinde koşuyorum şehir şehir ustamı arıyacam marka dediğin firma dediğin yaptığının sattığının bayisinin yaptığının arkasında durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damar80 -- 10 Temmuz 2013; 9:14:17 >

• quote:

Bizimde derdimiz sorunsuz araç kullanmak hesabımız kimseyi yada markayı karalamak değil, çok meraklı değilim gittiğim tatil beldesinde çoluk çocuk yolun ortasında kalıp dakikalarca marşa basıp aracı çalıştıramayıp hanıma sen direksiyona geç ben sıfır aldığım aracı bir iteyimde kenara çekelim yol açılsın rezilliğini çekmek zorunda değilim , kimse kusura bakmasın ya adam gibi yapsınlar yada adam gibi yapsınlar bana bedavaya yapmadılar 5000 tl para verdim, karsiliginida adam gibi isterim. siz ne yapıyorsunuz firmanın takipçisi reklam müdürümüsünüz, tavsiyeniz varsa dinleyelim yoksa lütfen susun

Asilyan aramızda GDI motorlu tek kullanıcı sen varsın gibi gorunuyor. Sistem yeni cıktı diye anladım zaten GDI'lar icin. Benim 20 gun sonra 1 yıl olacak sistemi kullanma surem. İlk zamanlarda benim aracta hava filtresi altına yag akıtması yapıyordu. Onu iptal ettiler mesela. Benim ilk calıstırmada problemim yoktu zaten ama o filtre modifikasyonu iptalinden sonra gelen yazılım benzinden daha iyi calıstırmakta arabayı su an. Ben ilklerdendim aramızda. Ugrastım ilk zamanlar. Ornegin gectigimiz ay bir scirocco'suna montajlayan arkadasım benim ilk baslarda yasadıgım hicbir problemi yasamadı. Bende cok uzun suredir bir problem yasamıyorum. Ustana isteklerini bildir onlar merkezle ve hatta hollandayla paylassın cozum uretilmezse iptal ettirirsin. Buna tuketici olarak hakkın var.

Birde enjeksiyonlu arabalar ittirerek calıstırılmaz diye biliyorum. Bunu denemelisin bence. Eger soguk motor calıstırma problemin varsa aksam kapatmadan once benzine al simdilik sorunun cozulene kadar. Boyle kapatırsan arabayı ertesi sabah benzinle calısır yine lpgye alırsın. Ayrıca soyle dusun bir kere bir stabil hale gelsin bir daha bayi usta vs yuzunu gormeyeceksin ne ayar ne bakım nede baska bir konu icin.

Performans olarak bir eksiklik hissediyor musun arabada? Birde yakıt tuketim farkın %20den fazla olmamalı o hosuma gitmedi benim mesela.

• Bu değerler için tam değerlerdir demek yanlış olur zaten bir iki defa ustanın yanına uğradım yolda çalışmamazlik yaptı birsürü boşta gaza bastık vs vs neyse tam ölçümler sistem tamamen oturduğu zaman olur bence ama depo bittikce verileri paylaşacağım saygılar

• Işte keyfimizden yazmiyoruz buralara insanlar okusun ona göre para versin ne ustasindan bahsediyorsunuz sistemi vialle merkezden hasan usta kontrol etti ustalık bir sıkıntı yok sistemi karalayacak olsam 5000 tl para vermeden verir veristirim. Mal ortada sıkıntımda ortada ee ozaman çözümü mezardaki babam mi üretecek okadar sıkıntısız kullaniyordunuzda buzamana kadar neden yazmadaniz insanlara ışık tutmadiniz sizin soylemnizle karakadigim sistemi övmek şimdimi aklınıza geldi aracimla sıkıntiyi çeken benim siz değilsiniz lütfen kelimelerinizi seçerek kullanın benim kimseyi karaladigim felan yok ortada bir sıkıntı var herkes bilsin diye yazıyor paylaşıyorum saygılar sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: eraydem

quote:

Işte keyfimizden yazmiyoruz buralara insanlar okusun ona göre para versin ne ustasindan bahsediyorsunuz sistemi vialle merkezden hasan usta kontrol etti ustalık bir sıkıntı yok sistemi karalayacak olsam 5000 tl para vermeden verir veristirim. Mal ortada sıkıntımda ortada ee ozaman çözümü mezardaki babam mi üretecek okadar sıkıntısız kullaniyordunuzda buzamana kadar neden yazmadaniz insanlara ışık tutmadiniz sizin soylemnizle karakadigim sistemi övmek şimdimi aklınıza geldi aracimla sıkıntiyi çeken benim siz değilsiniz lütfen kelimelerinizi seçerek kullanın benim kimseyi karaladigim felan yok ortada bir sıkıntı var herkes bilsin diye yazıyor paylaşıyorum saygılar sadece

Sevgili kardesim ben yazdığım mesajda kendi dusuncemi paylastim ama sen israrla kendi ustune alinip tartisma modundan kurtulamadin. Ben de senin gibi siradan bir musteriyim.sagolsun liberter ve liderin paylasimlari sonucu bu sistemi aracima taktirdim. Ogunden buyanada sorunum yok.Hatta benim gibi ankara asil otogazda taktirip memnun kalan ve foruma uye dahi olmayan insanlar var. Sizin araclariniza zannedersem yeni takilmaya baslandigi icin sorun olabilir. Ama muhakkak çözülür. Cozulmez ise tuketici olarak her turlu hakkiniz var. Bu yuzden burda tartismak cok gereksiz oldu. Umarim sıkıntıniz biran once çözülür. ..

benim sıkıntım olduğu için ben üstüme alındım ki yazınızı birdaha okuyun lütfen bende herkes gibi düşüncelerimi aracımla ilgili sıkıntılarımı yazıyorum birilerine bir faydam olur diye, birileriyle tartışma MODU oluşturup kurtulmak için değil neyse uzatmak istemiyorum umarım aracınızla ilgili sıkıntı çıkmaz kazasız belesız binersiniz saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

şu sistemi takmak için neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamıyorum,çok değil 2 sene sonra ayağa düşecek sorunda kalmayacak. bu durumlar bana sıralı sistemin ilk günlerini hatırlatıyor.

aslında yıllardır olan bir sistem bu 2010dan beri. bence turkiyedeki ustaların adam gibi egitim alıp yada bizim stil deneme yanılmayla ogrenmesiyle alakalı birsey bu bence. bu yuzden ben ilk cıktıgında merkeze konyaya kadar gidip taktırmıstım. asilyanın sorunu montajla ilgili kucuk bir detay belkide.

benden gorup sciroccosuna taktıran var. yine sciroccolarına taktırmak icin soranlar var. bana danısıp golfune ve tiguanina taktıranları saymıyorum burada.

bugun benzine 11 kurus zam gelmis 4.84 benzin su an. en fazla tasarruf saglanan ve en stabil sistem. neden acele edilmesin ??

http://www.opet.com.tr/tr/PompaFiyatlariGuncel.aspx?cat=4&id=33&city=8&sehir=ANKARA

• sanıyorum arızayı tespit ettiler bugün saat beş gibi motorun üzerindeki yüksek basınç yakıt pompasını değiştirecekler inşallah düzelir gelişmeleri payaşırım saygılar birde ben şöyle birşey yapmak istiyorum içerideki yakıt değişim anahtarının rengi mavi aracın tüm iç ışıkları kırmızı tonda söküp ledlerini kırmızıyla değiştireyim diyorum nasıl olur acaba ?
  • Evet arkadaşlar 13.06.2013 - 11.07.2013 tarihleri arasında yapmış olduğum 1695 km. yolda (şehir içi - şehir dışı karma) 127,18 LT. LPG ve 40,41 LT. BENZİN tüketimim olmuş benim aldığım fiyatlara göre 313,56 TL LPG ve 200,02 TL BENZİN ve genel toplamda 513,59- TL tutarında bir yakıt tüketimim olmuş aracımın yol bilgisayarı 9,8 yakıt ortalaması görünmekte bu verilere dayanarak aracım km. 0,30 krş yakıt yakmış yakıt verilerini litre olarak paylaştım. Bu kapsamda kendi bölgenizdeki yakıt fiyatları ile siz kendi aracınızın yakıt tüketimini hesaplayabilirsiniz ARACIM İX35 VE SIRALI SİSTEM LPG SİSTEMİ MEVCUT
    3

Orijinalden alıntı: HUNDAİ_İX35

Evet arkadaşlar 13.06.2013 - 11.07.2013 tarihleri arasında yapmış olduğum 1695 km. yolda (şehir içi - şehir dışı karma) 127,18 LT. LPG ve 40,41 LT. BENZİN tüketimim olmuş benim aldığım fiyatlara göre 313,56 TL LPG ve 200,02 TL BENZİN ve genel toplamda 513,59- TL tutarında bir yakıt tüketimim olmuş aracımın yol bilgisayarı 9,8 yakıt ortalaması görünmekte bu verilere dayanarak aracım km. 0,30 krş yakıt yakmış yakıt verilerini litre olarak paylaştım. Bu kapsamda kendi bölgenizdeki yakıt fiyatları ile siz kendi aracınızın yakıt tüketimini hesaplayabilirsiniz ARACIM İX35 VE SIRALI SİSTEM LPG SİSTEMİ MEVCUT
    3

bence süper 100 kmde ortalama 7.5 litre lpg 2.5 ltde benzin kullanmışsınız bence süper neredeyse ortalama yakıt gösterkesindeki rakamı tutturmuşsunuz hatta tam olarak 100 kmde 9.8 lt karma yakıt yakmışsınız benimde bu şekilde olsa bu kullanım detaylarıyla aynı şekilde 10 lt lpg yaksam yaklaşık 25 kuruş yakarım ortalama 420 tlde yakıta para veririm yaklaşık 100 tl az yakmış olurumki neredeyse amorti etme zamanımız ve km miz aynı olur ama altına düşerse işte ozaman vialle zamanı başlar bakalım yakın zamanda tatile çıkacağım beyaz siyah ozaman belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilyan06 -- 12 Temmuz 2013; 0:58:36 >

• quote:

Evet arkadaşlar 13.06.2013 - 11.07.2013 tarihleri arasında yapmış olduğum 1695 km. yolda (şehir içi - şehir dışı karma) 127,18 LT. LPG ve 40,41 LT. BENZİN tüketimim olmuş benim aldığım fiyatlara göre 313,56 TL LPG ve 200,02 TL BENZİN ve genel toplamda 513,59- TL tutarında bir yakıt tüketimim olmuş aracımın yol bilgisayarı 9,8 yakıt ortalaması görünmekte bu verilere dayanarak aracım km. 0,30 krş yakıt yakmış yakıt verilerini litre olarak paylaştım. Bu kapsamda kendi bölgenizdeki yakıt fiyatları ile siz kendi aracınızın yakıt tüketimini hesaplayabilirsiniz ARACIM İX35 VE SIRALI SİSTEM LPG SİSTEMİ MEVCUT
    3

ve % 35 tasarruf etmişsiniz yine söylüyorum tek kelimeyle nazar değmesin

• quote:

3

Sayın HUNDAİ_İX35 yaptığımız km nin tahmini nekadarı şehir içi veya şehirler arası birde sisteminizde herhangi bir sorun yaşadınızmı şimdiye kadar çekişte düşüş varmı birde sisteminiz lovato zovolli veya landi hangis bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damar80 -- 12 Temmuz 2013; 15:31:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraydem

Seat leon 1.4 tsi aracimi 10.000 km.dir vialle ile kullaniyorum. Sabah aracimi montaja birakip aksam aldim.Ertesi günü bile beklemedim, hicbir sorun yok. %40 net tasarruf ile 3-4 aydır kullaniyorum. Sistemi karalamaya gerek yok araci sabah gec calisanlar ustasina pompa sesinden rahatsiz olanlar izolasyoncuya basvurabilir. Sonucta her guzelin bir kusuru olur... dizel arac gürültüsü cekmektense viallenin 30snlik ilk calisma gürültüsüne raziyim.

Dizelin ne gürültüsü var traktörden indin leona mı bindin
  • dün aracımın yüksek basınç benzin pompası değişti, herkesin aksine benim aracım soğuk motorda değil sıcak motorda çalışmama problemim vardı şuan itibariyle bir sorun yok gibi gözüküyor, 120 km değil 120000 km sorunsuz binmek nasip olur inşallah, bu depodan sonra yakıt verilerini tam olarak paylaşacağım çünki çok dur kalk çok start stop yapıldı boşta çok gaza basıldı ortalama yakıt durumu 14 lt felan gösteriyor ama usta şunu söylüyor yanlış anlamadıysam tsi motorda 1 e 1,12 lt lpg gdi motorda ise 1 e 1,2 lt lpg yakıyormuş diye söyledi bilginize saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeri -- 12 Temmuz 2013; 21:21:31 >

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun sıkıntısız biter inşallah kazasız bol tasarruflu günleriniz olması dileğiyle saygılar

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.