Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canbey85

hayırlı uğurlu olsun asilyan, bizlerde siparişlerimizi verdik. Keşke Brc daha uygun fiyata olsaydı da en azından beklediğimize değseydi...

Neyse artık olan oldu, bundan sonra yolumuza vialle ile devam edicez, yalnız şu fotoğrafları bi elden geçirirmisin rica etsem, bilgisayarın ekranına sığmıyo da

Buarada yakıt tüketimi gibi izlenimlerini de sık sık yazarsan seviniriz, tigucular olarak bizler de yakında geliyoruz..

tigu - spo elele, vialle ile yollara..

Arabanız benim motorla aynı yazılım farklı.. 2. ortalama gostergeniz kac ise %10-15 arası fazla tuketecek ona gore hesap ediniz LPG tuketiminizi

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

hayırlı uğurlu olsun asilyan, bizlerde siparişlerimizi verdik. Keşke Brc daha uygun fiyata olsaydı da en azından beklediğimize değseydi...

Neyse artık olan oldu, bundan sonra yolumuza vialle ile devam edicez, yalnız şu fotoğrafları bi elden geçirirmisin rica etsem, bilgisayarın ekranına sığmıyo da

Buarada yakıt tüketimi gibi izlenimlerini de sık sık yazarsan seviniriz, tigucular olarak bizler de yakında geliyoruz..

Arabanız benim motorla aynı yazılım farklı.. 2. ortalama gostergeniz kac ise %10-15 arası fazla tuketecek ona gore hesap ediniz LPG tuketiminizi

benim araç sizi yanıltabilir turbosuz bir motor olduğu için ama bütün verileri paylaşacağım ix35 ve spocular için bunlar için 1 sene bekledim bekledik , vee lider beye şunu sormak istiyorum 1.2 tsi takılan kitte neredeyse pompanın sesini duymak için tüpe kulağınızı dayamak zorunda kalıyorsunuz ama benim araçta öyle değil sesi rahat duyuyorsunuz sizin araçta tam olarak nasıl? dün şunu söylediler bunlar yeni pompalar eskileri biraz daha sesli çalışıyordu saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: asilyan06

quote:

quote:

benim araç sizi yanıltabilir turbosuz bir motor olduğu için ama bütün verileri paylaşacağım ix35 ve spocular için bunlar için 1 sene bekledim bekledik , vee lider beye şunu sormak istiyorum 1.2 tsi takılan kitte neredeyse pompanın sesini duymak için tüpe kulağınızı dayamak zorunda kalıyorsunuz ama benim araçta öyle değil sesi rahat duyuyorsunuz sizin araçta tam olarak nasıl? dün şunu söylediler bunlar yeni pompalar eskileri biraz daha sesli çalışıyordu saygılar

Hayırlı uğurlu olsun. Bekleyen derviş en sonunda muradına ermiş.
    Pompa sesine gelince, benim araçta pompa sesi 10 saniye filan sonra kesiliyordu.Ancak çok dik bi rampada filan kalkış yaparken tekrar duyuluyordu. Baska şekilde hiç bir ses yok. Ancak başka golfte ve jettada da sistem benimkinden çok daha viziltili çalışıyordu. Muhtemelen Passatin kendi izolasyonunun çok iyi olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arakadaşlar lpdi kullanıp enjektörlerinde sorun yaşayan var mı, lpg ile bir de ulaşılan son km ler nedir?Teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider75

quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun. Bekleyen derviş en sonunda muradına ermiş.
    Pompa sesine gelince, benim araçta pompa sesi 10 saniye filan sonra kesiliyordu.Ancak çok dik bi rampada filan kalkış yaparken tekrar duyuluyordu. Baska şekilde hiç bir ses yok. Ancak başka golfte ve jettada da sistem benimkinden çok daha viziltili çalışıyordu. Muhtemelen Passatin kendi izolasyonunun çok iyi olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum

ses meselesini vialle merkezden hasan ustayla görüştüm 1.2 tsi ile benim aracın lpg pompası aynı imiş hatta hatta hepsi aynı imiş hasan bey şöyle bir şey söyledi ama benim kafama yatmadı 1.2 tsi leondaki tank 60 lık sizdeki 70 lik bundan mütevellit ses biraz daha fazla olabilir dedi 1.2 tsi da ses benim araçtaki sesin en az 3 katı daha az bilmiyorum buunun haricinde ise araç sabah terk marşta çalıştı ve aracım benzinde nasıl çalışıyorsa lpg de aynı şekilde çalışıyor saygılar

• Bugün itibariyle İX35 imi servise teslim ettim, pazartesi vialleli olarak alcam. Uzun bir BRC bekleyişinden ve forum takiplerinden sonra kararımı verdim. Bekleyen arkadaşlar için izlenimlerimi paylaşırım..
    [Kunye=]Hyndai İX35
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Arakadaşlar lpdi kullanıp enjektörlerinde sorun yaşayan var mı, lpg ile bir de ulaşılan son km ler nedir?Teşekkürler.....

22.000 sorunsuz..
  • 120 Km sorunsuz :)))) bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum 1.2 tsi leon benim araçtan daha sessiz demiştim 1 saat önce leonun sahibine rica ettim vahit ustanın dükkanda buluşup karşılaştırma yaptık pompa sesleri üç aşağı beş yukarı aynı ogün sessiz dediğimde araç benzinde imiş lpg pompası henüz devreye girmediğinden sessiz sanmışım bunu belirtdikten sonra ,ustalardan birisi çok rice etti abi benden forumda hiç bahsetmemişsin onada burdan hitafen selam söylüyorum ve şöylede bir iddası var iyi ustamıyım sizin taktiriniz ama iskenderun sanayisinin en karizmatik ve yakışıklı ustası benim diye taktir sizin saygılar bu arada siz belki hangisi karizmatik diye çelişkiye düşebilirsiniz sakallı olan behzat ustadan bahsediyorum
  • quote:

120 Km sorunsuz :)))) bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum 1.2 tsi leon benim araçtan daha sessiz demiştim 1 saat önce leonun sahibine rica ettim vahit ustanın dükkanda buluşup karşılaştırma yaptık pompa sesleri üç aşağı beş yukarı aynı ogün sessiz dediğimde araç benzinde imiş lpg pompası henüz devreye girmediğinden sessiz sanmışım bunu belirtdikten sonra ,ustalardan birisi çok rice etti abi benden forumda hiç bahsetmemişsin onada burdan hitafen selam söylüyorum ve şöylede bir iddası var iyi ustamıyım sizin taktiriniz ama iskenderun sanayisinin en karizmatik ve yakışıklı ustası benim diye taktir sizin saygılar bu arada siz belki hangisi karizmatik diye çelişkiye düşebilirsiniz sakallı olan behzat ustadan bahsediyorum

derken ....... aracım geç çalışmaya başladı hatta biraz önce biryere gittim geldim stop marş yaptım tekleyerek çalıştı tekrar stop ettim bu sefer tekleyerek stop etti tekrar çalıştırayım dedim araç çalışmadı birkaç kez marş yaptım yinede çalışmadı bakalım sabah ustayı arayacağım şimdilik bukadar :((( sanıyorum filtre değişecek 20 -30 km sonra gel değiştirelim demişti usta

• asilyan. bir sure kullan. sonra soyledigimi yap.

1. genel ortalama tuketimini sıfırla. km sıfırla.
    2. bir pompadan tam dolum yap.
    3. 300 km kadar git.
    4. yine aynı pompadan tam dolum yap.
    5. genel ortalama tuketimin kac litre ve ornegin 300 km /x litre lpg kac?

karsılastırmasına gore % kac benzine gore fazla LPG tukettigini bizimle paylas

Boylece GDI motorlarda ne kadar fazla tukettigini ogrenelim.
  • quote:

quote:

120 Km sorunsuz :)))) bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum 1.2 tsi leon benim araçtan daha sessiz demiştim 1 saat önce leonun sahibine rica ettim vahit ustanın dükkanda buluşup karşılaştırma yaptık pompa sesleri üç aşağı beş yukarı aynı ogün sessiz dediğimde araç benzinde imiş lpg pompası henüz devreye girmediğinden sessiz sanmışım bunu belirtdikten sonra ,ustalardan birisi çok rice etti abi benden forumda hiç bahsetmemişsin onada burdan hitafen selam söylüyorum ve şöylede bir iddası var iyi ustamıyım sizin taktiriniz ama iskenderun sanayisinin en karizmatik ve yakışıklı ustası benim diye taktir sizin saygılar bu arada siz belki hangisi karizmatik diye çelişkiye düşebilirsiniz sakallı olan behzat ustadan bahsediyorum

derken ....... aracım geç çalışmaya başladı hatta biraz önce biryere gittim geldim stop marş yaptım tekleyerek çalıştı tekrar stop ettim bu sefer tekleyerek stop etti tekrar çalıştırayım dedim araç çalışmadı birkaç kez marş yaptım yinede çalışmadı bakalım sabah ustayı arayacağım şimdilik bukadar :((( sanıyorum filtre değişecek 20 -30 km sonra gel değiştirelim demişti usta

filtren tıkanmıstır. yakıt aldıgın yerden baska bir istasyon kullan.

• quote:

quote:

quote:

liberter1 bey daha bismillah ilk istasyonda böyle olduysa işimiz var filtrenin hemen tıkanması çok saçma değilmi birde birşey sorucam bu topiği kim açtı? sanıyorumsam meridyen açtı eğer onlar açtı ise neden yazmıyorlar bir fikriniz yada bilginiz varmı saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilyan06 -- 5 Temmuz 2013; 23:02:29 >

• Asılyan öncelikle geçmiş olsun
    Lıbertere tecrübesınden dolayı sormak istiyorum , '' 120 km'de filtre mi tıkanır '' Bu sonuca nasıl vardınız?
  • Lpg forumunu okudukca soyle bir sonuca variyorum:bazi montajlar haric lpg isi genellikle bir ciledir.ornegin ben 4 lpgli araca lpg taktirip ve kullandim sadece c4 umdeki lpgden memnun kaldim.sanirim o da usta farkiydi.sivar erkay lpg de serkan ustam takmisti.asilyan kardesime cok uzuldum o kadar bekledi neden byle olur ki hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

Asılyan öncelikle geçmiş olsun
    Lıbertere tecrübesınden dolayı sormak istiyorum , '' 120 km'de filtre mi tıkanır '' Bu sonuca nasıl vardınız?

takan usta bana söylemişti 20-30 km sonra gel filtreni değiştirelim ama benim fırsatım olmadı bidiğim kadarıyla libertir1 de birkez filtre değiştirdi belki ona dayanarak söyledi ama bukadar kısa sürede filtre değişecekse işimiz var umarım birkereye mahsus bunu yapmıştır bunu şunuda eklemek istiyorum Brc ustalarının, 2A nın, yada hernerenin bizi düşürdüğü durumu görmelerine üzüleyimmi sevineyimmi yada nebileyim aptallaştım kendimi kötü hissediyorum enayi gibi hayatım boyunca bunu unutmayacağım
  • şuan aracımın yanına gitmek istemiyorum eşim in bir bak diye diye dilinde tüy bitti banada hayret ediyor nasıl rahat oturuyorsun diye normalde aracım çalışana kadar yanından ayrılmam ama artık görmek bile istemiyorum eşim şimdi yanından geldi çalıştı diyor ama sevinmek bile istemiyorum ha merak edenler için söyleyim ilk marşta zor çalışmış ikinci marşta çabuk çalışmış eşim öyle söyledi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

Asılyan öncelikle geçmiş olsun

:)

bunu duymustum. ilk montajdaki lpg'de filtrenin tıkanabilecegini. yasanmıs ornek varmıs.

benimki sadece varsayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

liberter1 bey daha bismillah ilk istasyonda böyle olduysa işimiz var filtrenin hemen tıkanması çok saçma değilmi birde birşey sorucam bu topiği kim açtı? sanıyorumsam meridyen açtı eğer onlar açtı ise neden yazmıyorlar bir fikriniz yada bilginiz varmı saygılar

meridyenden kimse yok burada.. biz bizeyiz

• Vialle taktıranları takip ediyorum bayağıdır çoğu kişi ilk çalıştırmada marş sorununu dile getiriyor. Ancak firma yetkilileri sorunun nedeniyle ilgili bir bilgi vermiyorlar. Bir sorun olduğu çok bariz.

Prins ve brc bu sorunu aştığı için fiyat yüksek gibime geliyor. Çift pompa kullanıyor olmaları bu sorunu ortadan kaldırmaya yönelik bir çözüm gibime geliyor. Ancak prins müşteri yaklaşımı çok kötü (forumdan takip ediyorum, hiç güven vermiyor), brc de çok pahalı.

Lpg firmalarına ben teşekkür etmek istiyorum, çünkü fiyatları yüksek tutarak ix35'me lpg taktırmaktan vazgeçirdiler beni. Her işte bir hayır vardır. Bu sorunlara bir çözüm gelirse, hem de fiyatı düşerse seneye ölmessek taktırırım.
  • sabah istemeye istemeye aracımın yanına gittim tek marşta çalıştı sonra soluğu vahit ustanın yanında aldım sistemi pc ye bağladı filtreler tıkalı olduğu ve yakıt gitmediği için lpg basıncının yüksek olduğunu gördüük ve dün bahsettiğim iki filtreyi değiştirdi şuan normal montaj esnasında ve depo içerisinde var olan partiküller ilk 20-30 kmde bu filtreleri tıkıyormuş gözümle gördüm ve depoyu fulledim yakıt verilerini paylaşırım saygılar
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.