Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Sakarya vialle bayiini lpdi ile ilgili bilgi almak için aradım.Aldığım yanıt, bir kaç arabada sıkıntı yarattığı için sistem montajını bıraktık oldu.Brc de yüksekten uçuyor.Sanırım şimdilik en iyisi benzinde kalmak...
    (VW TIGUAN 2012 122PS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seafearer

Dün Sakarya vialle bayiini lpdi ile ilgili bilgi almak için aradım.Aldığım yanıt, bir kaç arabada sıkıntı yarattığı için sistem montajını bıraktık oldu.Brc de yüksekten uçuyor.Sanırım şimdilik en iyisi benzinde kalmak...
    (VW TIGUAN 2012 122PS)

Nasıl bir sıkıntı varmışki acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi aradım meridyeni 1 hafta içinde gdi montajı başlıyormuş saygılar ne yapalım brc bu fiyatla sadece hava takar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seafearer

Dün Sakarya vialle bayiini lpdi ile ilgili bilgi almak için aradım.Aldığım yanıt, bir kaç arabada sıkıntı yarattığı için sistem montajını bıraktık oldu.Brc de yüksekten uçuyor.Sanırım şimdilik en iyisi benzinde kalmak...
    (VW TIGUAN 2012 122PS)

Hocam sıkıntı cıksa simdiye ben basbas bagırırdım buralarda...

Sıkıntı yok yola devam...
  • Eğer GDI montajı başlayacaksa çok iyi. İstanbul'da hangi bayiyi tavsiye edersiniz? İletişim kurabileceğimiz işini iyi yapan usta önerecek var mı?
  • Bugun oz marmara ile gorustum 2 gun icinde kiti getirip takabiceklerini soylediler. Onumuzdeki hafta ici vialle veya prins ile gdi montaj islemine girismis olmayi umuyorum. Suna vialle daha agir basiyor fakat prinsin de motor garantisi cok cazip.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Eğer GDI montajı başlayacaksa çok iyi. İstanbul'da hangi bayiyi tavsiye edersiniz? İletişim kurabileceğimiz işini iyi yapan usta önerecek var mı?

Bir genc arkadasım benden gorup scirocco'suna taktırdı istanbulda.. Cok memnun kendisi. Eger GDI basladıysa o bayiyi onerelim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberter1 -- 30 Haziran 2013; 1:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilyan06

ben şimdi aradım meridyeni 1 hafta içinde gdi montajı başlıyormuş saygılar ne yapalım brc bu fiyatla sadece hava takar

Hocam seni takip ediyorum. Cok bekledin ya. Cidden vialle taktır.. Sıkıntı cıkmaz merak etme.. GDI tamam dedilerse calısıyordur sorunsuz merak etme sen
  • Gercekten de asilyan sen bu konuyu o kadar cok kafaya taktin ki artik lpdi taktirmadan duramazsin. Taktir Vialle yi bak keyfine.Ilk baslarda birkac ufak tefek sıkıntı çıkmıştı ama şimdi hiç sorun yok.Aurica Brc çıkarmış olsaydı inan bana onlar tam alısana kadar daha çok sorun çıkardı.

• liberter1 kullanıcısına yanıt
    o bayiyi banada söyleyebilirmisiniz?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider75

Gercekten de asilyan sen bu konuyu o kadar cok kafaya taktin ki artik lpdi taktirmadan duramazsin. Taktir Vialle yi bak keyfine.Ilk baslarda birkac ufak tefek sıkıntı çıkmıştı ama şimdi hiç sorun yok.Aurica Brc çıkarmış olsaydı inan bana onlar tam alısana kadar daha çok sorun çıkardı.

eyvallah abi kafaya taktım çünki söz benim çok önemli ya yaparsın yada yaparsın ben bunlara güvenip araba aldım kendime kızıyorum sadece kimsenin suçu yok bukadar kafaya takmamım sebebi tayin oldum çok km yapacağım eşim başka yerde ben başka yerde çalışıyorum bu arada derdim amorti etmeksistemi temiz 10000 km yapacağım en azından sistemin yarısını amorti edeyim derdindeyim neyse meridyenden hasan ustayla görüştüm iskenderunda haftaya montaj yapacaklar bizzat kendisi gelecek saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lider75

Gercekten de asilyan sen bu konuyu o kadar cok kafaya taktin ki artik lpdi taktirmadan duramazsin. Taktir Vialle yi bak keyfine.Ilk baslarda birkac ufak tefek sıkıntı çıkmıştı ama şimdi hiç sorun yok.Aurica Brc çıkarmış olsaydı inan bana onlar tam alısana kadar daha çok sorun çıkardı.

eyvallah abi kafaya taktım çünki söz benim çok önemli ya yaparsın yada yaparsın ben bunlara güvenip araba aldım kendime kızıyorum sadece kimsenin suçu yok bukadar kafaya takmamım sebebi tayin oldum çok km yapacağım eşim başka yerde ben başka yerde çalışıyorum bu arada derdim amorti etmeksistemi temiz 10000 km yapacağım en azından sistemin yarısını amorti edeyim derdindeyim neyse meridyenden hasan ustayla görüştüm iskenderunda haftaya montaj yapacaklar bizzat kendisi gelecek saygılar

Asilyan bey montaji gerceklestireceginize sevindim sizi cok bekletip oyaladilar brc cok sey kaybetti sizleri kaybetmekle. Gecen sene brc nin yalanlarindan bikip sirali sistemi taktirdim ve inanirmisiniz sistemi amorti ettim nerden baksaniz 1500 tl civari kardayim ve bekleme stresini yasamadim arabama korkmadan binip gaza basiyordum bu bana yeter sivi sistem otursun bir kac ay sonra bende vialle taktiracam

• quote:

Orijinalden alıntı: emp:)

o bayiyi banada söyleyebilirmisiniz?:)

http://viallelpg.com/?s=dealers

buradan erisebilirsiniz
  • Bursa Vialle bayi 5250 TL fiyat verdi. Hani 4500'dü fiyat?

• Arkadaslar aracimla vialle lpdi ile 10.000km.yaptim tikk yok. Sistemde sorun var diyen bayilerin ustaligindan suphe edin. Uzun yolda 18 kurusa kadar dusen rakamlar.Siz olurdu olmazdi derken biz sistemi amorti edecegiz zaten. Bosuna beklemeyin aracinizi usta ellere teslim edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

Bursa Vialle bayi 5250 TL fiyat verdi. Hani 4500'dü fiyat?

arkadaşım şimdi bayiden geldim bir ön görüşme yaptım montajla ilgili hatta hatta meridyende hilmi beyle bile görüştük fiyatta yapacak birşeyleri yokmuş (olmaz tabi brc rakiplerinin ekmeğine yağla bal sürdü) ama nakitte fiyat 5250 değil 5060tl ama şunu da öğrendim yeni güncellenen fiyat listesine göre kitin bayiye geliş fiyatı 4060 tl yani bayinin 1000 tl karı var distbritör kesinlikle taviz vermiyor ne yaparsa bayii yapar diyor saygılar
  • şunuda eklemek istiyorum fiyat bana göre tamamen aracın satış fiyatına göre ayarlanmış neden diyecekseniz kit bir araçtan diğerine nekadar farkedebilir soruyorum size biraz boru metrajı ve yazılım, tabi bana göre bu çünki eski fiyat listesinde 1.4 tsi montaj fiyatı 4500 tl 1.2 tsi montajı ise 3900 tl tamamen fiyat politikası ve gördüğüm kadarıyla bayiye geliş fiyatı en az 1000 tl farkla geliyor hani birşey kazanmıyor diyorlarya saygılar en cukkalısından
  • sayfadaki gelişmeleri ve yorumları takip ediyorum bazen. benim de katkım olsun.
    octavia 1.4 tsi dsg aracımı 10 bin km'den fazladır vialle lpdi ile kullanıyorum.
    gözüm benzin ibresinde olmadan ortalama %40 tasarruf.
    memnunum.
    bilgilerinize..
  • vialle ile anlaşmış bulunmaktayım yarın itibariyle sipariş verilecek montaj için merkezden hasan ustanın gelmesini bekleyeceğiz umarım Allah utandırmaz hilmi beyin söylemesine göre sistem tsi montajlarına bakarak daha stabil çalışıyormuş buda daha umut verici saygılar
  • quote:

vialle ile anlaşmış bulunmaktayım yarın itibariyle sipariş verilecek montaj için merkezden hasan ustanın gelmesini bekleyeceğiz umarım Allah utandırmaz hilmi beyin söylemesine göre sistem tsi montajlarına bakarak daha stabil çalışıyormuş buda daha umut verici saygılar

Daha stabil???? Afedersin ama böyle bir sözü kendi sattığı ürün için kullanan kişinin aklından zoru olsa gerek. Tsi ların ki dtsbil değil mi yani? E stabil değilse neden 5000 lirs para istiyosun? Vslla ben kullandım sattığım arkadaş da kullanıyor ve tsi da gayet stabil. Rahat ol.Sorunsuz olur inşallah

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.