Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Yazılımı ve turbosu değiştirilmiş orjinal yazılımını görme imkanı olmayan 2.0 tfsi audi'ye bu sistem uygulanır mı acaba :)

Tankin icindeki motor 300 hp ye kadar gucteteki motor icin lpg gonderebiliyor.

Modifikasyondan sonra bundan fazla guc urettiyseniz lpdi sizin icin uygun olmayabilir.

teşekkürler, benimki 312 beygir demek ki olmuyor düz mantıkla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu sistem sadece Yeni nesil motorlara mı oluyor TSİ ve TFSİ ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Yazılımı ve turbosu değiştirilmiş orjinal yazılımını görme imkanı olmayan 2.0 tfsi audi'ye bu sistem uygulanır mı acaba :)

Tankin icindeki motor 300 hp ye kadar gucteteki motor icin lpg gonderebiliyor.

Modifikasyondan sonra bundan fazla guc urettiyseniz lpdi sizin icin uygun olmayabilir.

teşekkürler, benimki 312 beygir demek ki olmuyor düz mantıkla :)

Çok bir fark yok. Bence arastırın derim. Aracınız sehirici 13-15 litrelerde geziyordur muhtemelen. Eger 20000 kmden fazla yapiyorsanız yılda ve uzun yıllar daha sizde olacaksa araba düsünün derim.

• Eğer 2.0 tfsi motora montaj yapilabiliyorsa ve chipli olmasinin bi sakıncası yoksa 12 beygir icin bi sıkıntı olacagini sanmam.gunluk hayatta zaten ne kadar 312 beygiri birden kullaniyorsunuz ki? En kötü pompanin yetisemedigi yerde lpg den benzini gecis olur baska sorun olmaması gerekir

• evet öyle roll falan pek yapmam, yaşım 40, deli değilim yani :) arabadan yakıt harici çok memnunum, ş.içi ortalama tahminlerdeki gibi 12-14 lt arası geziniyor. bana maliyeti 5000 tl olsa herşeyi dahil, 17-18000 km'de parası çıkar gibi ki o km 1-1.5 yıl arası benim için, ortalama 700 TL benzin harcıyorum uzun yollar hariç. uzun yoluda katarsak garanti 1 senede çıkar parası, peki kim var anadolu yakasında bu işten ciddi anlayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryfurious

Bakalım artık Türkiye distribütörü gelecekmis pazartesiye bi de ona göstereceğim.

denk gelirse söyleyin arada foruma uğrasın distribütor...hem bize hem kendisine yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

Merhabalar, hayırlı olsun Hilmi Bey, başarılar.

Yeşilyurt otomotiv Bir sakaryalı olarak Tsi montajlarına başlayın inşallahta bizde arabayı değiştirip Tsi alalım

• fiyatı neden çok yüksek vialle nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

fiyatı neden çok yüksek vialle nin?

Bu su anda sadece Vialle ve prins te var. Yakinda Brc de çıkaracak gibi görünüyor. En ucuz fiyat Vialle de.

• quote:

evet öyle roll falan pek yapmam, yaşım 40, deli değilim yani :) arabadan yakıt harici çok memnunum, ş.içi ortalama tahminlerdeki gibi 12-14 lt arası geziniyor. bana maliyeti 5000 tl olsa herşeyi dahil, 17-18000 km'de parası çıkar gibi ki o km 1-1.5 yıl arası benim için, ortalama 700 TL benzin harcıyorum uzun yollar hariç. uzun yoluda katarsak garanti 1 senede çıkar parası, peki kim var anadolu yakasında bu işten ciddi anlayan?

Lpdi size uygun mu diye motor kodunuzu ilgili bayiyeye sorsasız sonra da montajlasanız ve burada deneyimlerinizi paylassanız cok guzel olurdu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberter1 -- 31 Mayıs 2013; 12:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

Yeşilyurt otomotiv Bir sakaryalı olarak Tsi montajlarına başlayın inşallahta bizde arabayı değiştirip Tsi alalım

çok az kaldı çok az.
  • quote:

quote:

Rene takiptesin :) Yerli pompa çıkmadan bu sistemler beni aşıyor, 3500Tl civarına inse bende sıfır LEON ya da Toledo ile dönebilirim.
  • öncelikle merhaba seat marka 1.4 ti aracıma 6 ay kadar önce vialle marka lpdi kit taktırdım kitle ilgili birkaç sorunum var beni aydınlatabilirseniz mutlu ourum
    1-araç sabah ilk çalışmada 2yada 3 marş ile çalışıyor ancak sorun çözüldümü
    2-lpg ile sürüş esnasında 4000 devire gelene kadar araçta çok azda olsa tekleme oluyor sebebi ne olabilir bujilerimi 100 km önce değiştirdim sorun hala devam ediyor

şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

quote:

Rene takiptesin :) Yerli pompa çıkmadan bu sistemler beni aşıyor, 3500Tl civarına inse bende sıfır LEON ya da Toledo ile dönebilirim.

Aynen onur takipteyim :) bundan sonraki aracım Lpg istenilen randımanda olursa Tsi olmazsa mk6 Tdi , Jetta Tdi , Leon Tdi den birine geçicez..ama acelem yok mk4 ten memnunum beton gibi..ama bu arabadan sonrada anca Tsi keser bence.

sistem bi otursun Sakaryadaki Firmalar özellikle yukarıda msjına alıntı yaptığım Yeşilyurt otomotiv işi çözsün biraz seri montajlara geçip tecrübe kazansın fiyatta belirttiğin gibi 3.500 seviyesine insin iş o zman mantıklı hal alacak yoksa şu an 4.500 tl verilecekse arabanın minimum Scirocco yada Passat cc olması gerek.

• kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum . benim aracıma Hollandadan mühendisler geldi. Onlarda sorunu gidermekte çok uğraştılar . yakıt pompasında bazı araçlarda böyle sorunla karşılaştıklarını söylediler. Bu araçlara özel parça üreteceklerini ve haziran ortalarında göndereceklerini söylediler bende sabırsızlıkla bekliyorum. Size tavsiyem taktırdığınız bayiye söyleyin konyaya bu sorunla alakalı kayıt yaptırsın.
  • Merhabalar.

Aracım Audi A3 1.4 TFSI motor kodu CAXC. Bu motora uygun vialle kiti var. Ancak araç 3 kapı ve ilerde çoluk çocuk durumuna göre aynı aracın sportback 5 kapı versiyonunu alma durumum var. Sorum şu ki, kiti eski araçtan söküp motor kodu aynı olan başka bir araca takmak mümkün olabiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemiadami_

Merhabalar.

Aracım Audi A3 1.4 TFSI motor kodu CAXC. Bu motora uygun vialle kiti var. Ancak araç 3 kapı ve ilerde çoluk çocuk durumuna göre aynı aracın sportback 5 kapı versiyonunu alma durumum var. Sorum şu ki, kiti eski araçtan söküp motor kodu aynı olan başka bir araca takmak mümkün olabiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

Bence aracınızı degistirip yeni aracınıza uygulatın. Sok tak isleri sizi ugrastırır.
  • Anlıyorum. Aracın trigger değişim ve DSG kavrama değişimlerini yapalı bir iki ay oldu o yüzden satmak ta pek istemiyorum açıkçası. Satılırsa az çok kaybım olacak yani. Çok ta memnunum araçtan maşallah.
    Ben pek uğraştıran bir durum olacağını düşünmemiştim.
  • arkadaşlar antalya ya yakın, forester tecrübesi olan vialle bayii tavsiyeniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemiadami_

Anlıyorum. Aracın trigger değişim ve DSG kavrama değişimlerini yapalı bir iki ay oldu o yüzden satmak ta pek istemiyorum açıkçası. Satılırsa az çok kaybım olacak yani. Çok ta memnunum araçtan maşallah.
    Ben pek uğraştıran bir durum olacağını düşünmemiştim.

aracı 25000 km kullanacaksanız sistemi amorti edersiniz. Sizi eger sokturup yeni araca takacaksanız o zaman LPGyi ruhsata isletmeyin derim. Cunku islettikten sonra kaldırmanın proseduru cok pahalı ve uzun suren bir surecmis.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.