Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sistem Skoda octavia 1,4 TSİ 140 HP yeni motorlar için takılabiliyormu? taktırıp deneyen tecrübesini paylaşırsa güzel olur
  • Bursa Vialle bayisi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haluk6298

Bursa Vialle bayisi var mı ?

Tur oto lpg var otosansit'te.
    Aracınız nedir, eğer yakın zamanda montaj yaptırırsanız görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim...
  • devir 5bini geçtikten sonra benzine atan oldumu aranızda :(
  • Beyler tiguana vialle takınca lpg tankından motora lpg aktarımı nasıl oluyor ? ve forumda sanırım hep şikayeti olan gelmiş memnun olanlarda bildirse ona göre davransak be ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorduran

devir 5bini geçtikten sonra benzine atan oldumu aranızda :(

6500 de bile LPGde
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

6500 de bile LPGde

tam çözümleyemedim arac herhalde suğukken oluyo diye tahmin ediyorum şuanda 5500 devire geldiğinde benzine gecti bikaç kere :) ama gercekten çok güzel sistem...golfümü değiştirmeyi düşünüyorum lpdi ile satılmassa yeni alacam sıfır golfe söktürüp aktarmak var şuanda aklımda :)
  • 2012 sportage 1,6 GSL plus GDİ motoruna montaj başladımı?
  • quote:

quote:

quote:

6500 de bile LPGde

tam çözümleyemedim arac herhalde suğukken oluyo diye tahmin ediyorum şuanda 5500 devire geldiğinde benzine gecti bikaç kere :) ama gercekten çok güzel sistem...golfümü değiştirmeyi düşünüyorum lpdi ile satılmassa yeni alacam sıfır golfe söktürüp aktarmak var şuanda aklımda :)

Ayın 13 unde ordayım gelince bakalım istersen hocam:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sistemler LPi, LPDi vs sadece alman arabalarına mı takılıyor? Ben peugeot 206 RC almayı düşünüyorum. Bilindiği üzere 2.0 180 beygirlik bir motora sahip. Ona da bu sistemi taktırabilir miyim? Yoksa sıralı sistem mi takılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider75

quote:

quote:

quote:

6500 de bile LPGde

tekrarlarsa bakalım inş abi :) sende olmasan varya ... çok sağol

• antalya vialle ile görüştüm...ömer bey çok ilgili kibar, zeki bir usta..lakin forester ile ilgili tecrübesi yok...konuya hakim, ankarada görmüş izlemiş ama tecrübe etmemiş olması kaygıllandırıyor beni.. lpg işi öyle bişey ki kadın gibi: adamı vezir de rezil de yapar
    ankara da mesut usta var sanırım tecrübeli olarak...ankara da usta tavsiyelerinizi alabilir miyim..alanya dışında ankara yı düşünüyorum...temmuzun ilk haftası iznimde bu işi hallettirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider75

quote:

quote:

quote:

6500 de bile LPGde

tekrarlarsa bakalım inş abi :) sende olmasan varya ... çok sağol

• @tomeri

Aracım 1.2 TSI Seat İbiza ve aracım 2 aylık ( 2000 km de)
    Şu an taktırmayı düşünmüyorum. Km de 28 -30 krş yakıyor.
    Sadece Bursa da Vialle bayisi olup olmadığı öğrenmek istedim.
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
  • An itibariyle aramıza bir tane daha scirocco katılıyor. istanbulda montajı yapılmakta.. 2012 160 HP..Referans oldum.

Soylerim zamanı olursa buraya da uye olup deneyimlerini paylassın.
  • 2.0 tfsi motorlara uygulanabiliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forwett -- 14 Haziran 2013; 21:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forwett

2005-2006 audi a4 2.0 tfsi a bu sistem uygulanabilir mi? bu aralar almayı düşünüyorum kararım lpg durumuna bağlı

Kesin olarak bilmemekle 1.8 lere olup 2.0 lara olmuyodu.yine de Konyaya sormakta fayda var

• wolkwagen 1.6 trendline 2012 model 4100 de lpfı taktırdım hataydakı bayıdenn allllah razı olsun verdıqım parada helal olsun 100 km yolda 19.75 tl gidiyorum cok ama cooooooook memnunum tupun cekısı benzınden daha ıyı sırf reklam olsun dıye yazmıyorum sadece bu sıstemı çıkaranın ellerinden öpüyorum. alllah sızden cook razı olsun... cok memnunum..
  • Arkadaşlar tiguan 1.4 tsi 4X4 almayı düşünüyorum lpdi olurmu bu araçlara acaba.
  • Olur

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.