R

Yüzbaşı
28 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Astra J Sport donanım aracım var stock cd400 ana ünite ve fabrikasyon 7 hoperlör var.

Amfi vs olmadan tizlerini nasıl güçlendirebilrim özellikle tizler biraz boğuk, aşırı bir beklentim yok component,mid-tiz marka model ne tavsiye edersiniz fark yaratabilecek.(kapılar 16cm)

Fiyat abartı olmadan f/p ürünü tavsiyelerinizi bekliyorum birde amfi olmadan orjinali kadar bile çalmaz diyenler var bu konuda tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler.
Arkadaşlar astım vb rahatsızlıklar için verilen bu ilaçla ilgili hiç kullanıcı yorumu yok gerçek kullanıcıların tecrübelerine ihtiyacım var.

Ne süreyle kullanılır ? Tedavi edici özelliği var mı yoksa sadece günü kurtaran bir ilaç mı?

Faydasını yada zararını görenler yorum yapabilirse sevinirim.
Arkadaşlar akşamları spor amaçlı turlamak için ucuz bisiklet bakıyorum şehir içi kullanacağım.
Ümit ve Tunca markaları var gözüme çarpan sitelerde.

Tavsiye eder misiniz ? yüksek tutarlara çıkmak istemiyorum işimi görür gibi geliyor bisiklet konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Örnek olarak aşağıdakileri verdim. 2.modelde ortada amortisör var çok farkeder mi amortisör olması yoksa süs amaçlı mı konulmuş ?

http://urun.n11.com/dag-bisikleti/tunca-ats-512-atlas-26-jant-21-vites-bisiklet-P57128270?cid=700503&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel&utm_content=107_260_3376&utm_term=

http://urun.n11.com/dag-bisikleti/tunca-ats-517-atlas-26-jant-21-vites-amortisorlu-bisiklet-P57114061?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller
........................
Arkadaşlar öncelikle merhaba Golf4 aracıma Pioneer Avh-x1550 dvd model Double din cihaz taktım. hiç kullanan arkadaşımız varmı merak ediyorum bu tarz cihaz.

teybin iphone ile uyumlu çalışıp kablo vasıtasıyla navigasyonu ana ekrana yansıtabilme özelliği var bunu kullanabilmek için hangi kabloyu almamız gerekiyor ? ebay yada alibaba tarzı sitelerden alacam malum yanlış alırsam geri iadesi kablodan pahalı olacak kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Arkadaslar yipranan derinin yerine direksiyonumuzu yeni deri kaplattik iscilik va cok guzel oldu ama eskiyip kararan ve parlak bi hal alan alan airbag ile yeni derinin rengi Pek tutmadi...kullanip zamanla eskimesi haricinde parlayim rengin koyulasmasi icin ne tavsiye edersiniz yag,krem vs?
Arkadaşlar merhaba,

10-15 gün sonra Antalya Kemere gitmeyi düşünüyoruz yerimizi ayırttık.Malum oteller genelde öğlen 12 girişli oldugundan gece saat 3 gibi yola çıkmayı düşünüyorum.Yaz boyunca sürekli ayvalığa gider gelirim fakat kendi arabamla antalya tarafına hiç gitmedim hiç gitmediğim yolu gece gidecek olmam kafamda bira soru işareti oluşmasına neden oldu.

Navigasyondan hesaplattım en yakın yol olarak Sakarya-Bilecik-Afyon-ısparta-Antalya güzergahını çıkardı bu yol hakkında tecrübeleriniz ve önerilerinize ihtiyacım var .Gece olması sebeiyle dikkat edilmesi gereken bir husus varmıdır?yol bozukmudur tek şeritmi yoksa dublemidir ?

şürüş karakteri olarak genelde hızlı kullanırım fakat gerek uzun yol olması gerek gece olması helede yolu bilmemem sebebiyle gereksiz yıl yapmıycam 120-140 arası gitmeyi düşünüyorum.

Yanımda eşim olacak,navigasyon cihazımda var ona güveniyorum :) ,arabam 2001 Golf 1.6.
Arkadaşlar arabamda Pioneer Deh 6750 mp kullanıyorum zamanın üst düzey bi teybiydi 5-6 yıldır kullandım arabamda tesisat yok fakat arabada fabrika çıkışı orjinal 8 Philips hoperlor var ( 2001 Golf Comfortline) bu mevcut hoperlorlerle Pioneer Deh 6750 gayet çılgın çalıyor çogu bass bulununa arabadan çok bas vuruyor üstelik temiz olarak bozmadan ufaktan bir sinema sistemi gibi çok memnunum sesinden :) fakat usb yok ve artık cd gözüde iflas etmek üzere aşağıdaki Sony teybi tavsiye edermisiniz deh 6750 yi aratırmı ? sony nin tipi hoşuma gitti hem kırmızı ışıkları gece klima ışıklarınada uyum sağlar diyorum 210 TL ye alıcam ne dersınız kullanan yada bilgisi olanlar tavsiye edermi ?

ayrıca bu hassaslık db sinin düşük olmasımı iyi yüksek olmasımı araba teyplerinde ?

http://www.sony-asia.com/product/cdx-gt500us
Arkdadaşlar öncelikle merhaba,

2001 Golf mk4 + Lpg li aracım var bu hafta muayeneye girecek.Fakat kafamı kurcalayan bazı noktalar var,

1)Xenon far geçermi? (far ayarım yapılı ama geçmez diyende var ben tek seferde sonradan takılmış xenonla geçtim diyende)

2)arabamda tampon sisi mevcut fakat orjinalde on tamponda sis yok ben biri su aldıgı için iptal ettim şase falan yapmasın diye ama dışardan orjinal gibi duruyor adam tutup bu neden yanmıyor diyebilirmi?

3)2 numara açık ton cam filmi mecut sorun olurmu

4)aracımda amerikan sinyal(far içi sinyalin parklarla beraber kısık yanması) var ve çamurluk sinyalleride parkalara bağlı...Fakat sinyal verince çamurluk sinyali yanıp sonüyor far içi sinyallerde kısılıp artıyor yani sinyal verildiği net şekilde belli oluyor.(en merak ettiğim nokta bu şekilde geçermi kuzenim istanbulda geçmiş aynı şekilde)

5)krom egzost ucu var (fakat abartı vs değil ona ragmen Sr motorlar üst devirde zaten çok bağrıyor adam gorüntüsüne aldanıp abartı bu diyebilrmi ?

6)aracın orjinal jant ebatı 15' ben 16' pacific jantları hoşuma gidiyor diye onlarla değiştirmiştim bu sorun olurmu? ayrıca stepnem 15' bu durumda 16 inc mı olması gerekir onunda ?
2 gün önce kaza geçirdim aynama çarptılar rapor tutuldu karşı taraf suçlu verdim servise karşı tarafın sigortasından telefon geldi sigortamın olmadıgını bu yüzden hasarımın
karşılanmayacağını söylediler.Az önce trafik sigortamı yaptırdığım yere gittim parası peşin ödenmiş sigorta poliçemide yanıma aldım olmaz öyle şey vs dedi sonra bi kere daha oldu
sigorta düzeltti falan dedi mail atacakmış poliçeyi cuma olduğu için pazartesi arıycam ben seni dedi bende özellikle gerçek tarihine yapılmasını kesinlikle yeni bir tarihle yapmamasını
söyledim '' bi birbirlerine baktılar hiç olurmu öyle şey vs zırvaladılar'' sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum hakkımda olumsuz bişey çıkması durumunda kafamdan o kadar çok şey
geçiyoki hangisini yapsam diye düşünüyorum.Bi ayna en son yaptırırsın diyebilirsiniz ama değil ben Allah korusun birine çarpmış olsaydım yada 2010 S 600 e arkadan çarpıp haksız
durumda olsaydım ne olcaktı?Ben söyleyim hayatım ufaktan kaymıştı...

Başına banzer durum gelen varmı arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Not:Mutlaka ve mutlaka Trafik sigortanızıda Kasko sigortanızıda kontrol ettirin elimde poliçe var demeyin.
Hakkında
Meslek: Muhasebe FI
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 513
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 33.913 (Bu ay: 494)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.