Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omercan6327

merhabalar.gaziantepte vialle montajı konusunda adres verebilecek var mı?.herkese tşkler

tem otogaz aytekin usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurtulmus

quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

quote:

Orijinalden alıntı: zkurtulmus

Hocam sadece Tsi - Tfsi için demişsiniz ama benim sivasta vialle taktırmayı düşündüğüm ustam Gdi lerede takıldığını söyledi

Slm ...sivasta vialle sistemi takan bayi var mi?hangi usta bu?bilgi verir misiniz

Erkay lpg , serkan usta numarasına ulaşmak isterseniz yardımcı olurum...

Cevabiniz icin tesekkurler.internetten buldum numarasini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam taktırmayı düşündüğünüz araç ve motoru ne ? Ben sıfır alacağım golf 1.4 122 hp taktırmayı düşünüyorum. Taktıracak olursanız banada haber verirmisiniz :)
  • Ben de sifir 1.2 tsi jettaya dusunuyorum ama henuz karar veremedim

• 1.2 tsi zaten az takiyor. O arabaya montajlanirsa polo bluemotion'la tuketim konusunda yarisabilir.

Ama o arabanin lpdi amorti kmsi 30.000'i bulabilir. Cunku zaten az yakiyor yani km basi kari da daha az olacaktir.
    1.2 tsi montaj ucreti 1.4'lerle ayni olmamali bence bu yuzden. Ama uzun vadede hepimizden az yakar o motor o baska.

Benimki 25-27 kuruslarsa km basi kar.

Ama 1.2 tsi 15 kuruslarda olur diye dusunuyorum.

122 tsi'larda ise bence 20 kurus kar/km ortalama olur diye dusunuyorum.

• takmayı düşündüğüm aracım vw jetta 2012 1.4 tsi 122 hp manuel comfortline
  • Selamlar, sitedeki ilk yorumumu yapayım :)
    peki lpdi taktıran arkadaşlar araçlarınızda start&stop teknolojisi varsa nasıl etkileniyor bu sistemden?
  • Hic bi fark yok benzinde nasılsa lpg de de öyle. Yani etkilenmiyo

• arkadaşlar gdi motor sportage aracım var henuz montaj başlamadımı ?
  • Hesaplarıma göre sistemi amorti ettim

4900 sistem +350 tank ustu doseme: 5250

Km bası 25 kurus tasarruf

Lpdi ile 21000 km..

Geriye donup bakıyorum.. İyikide yaptım bunu.

bu güçte bit arabada TDI gibi yakıta para veriyorum an itibariyle

• quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

Hesaplarıma göre sistemi amorti ettim

4900 sistem +350 tank ustu doseme: 5250

Km bası 25 kurus tasarruf

Lpdi ile 21000 km..

Geriye donup bakıyorum.. İyikide yaptım bunu.

bu güçte bit arabada TDI gibi yakıta para veriyorum an itibariyle

• Arkadaşlar merhaba. Aracım Golf 6 TSI 2010 model. Yaklaşık iki hafta önce Ankara da vialle sistemini taktırdım aracıma. Ama son günlerde aracımda geç marş sorunu var. Sabahları 2. marşta alıyor. Ama gün içinde aracı stop ettikten 1-2 saat sonra, özellikle de güneş altında kalırsa gazda çalışmıyor. Taktırdığım ustaya gittim 2 saat bekleyip denedik ama orda çalıştı. Bu sorunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • Gaz vererek çalıştırmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: scaryfurious

Arkadaşlar merhaba. Aracım Golf 6 TSI 2010 model. Yaklaşık iki hafta önce Ankara da vialle sistemini taktırdım aracıma. Ama son günlerde aracımda geç marş sorunu var. Sabahları 2. marşta alıyor. Ama gün içinde aracı stop ettikten 1-2 saat sonra, özellikle de güneş altında kalırsa gazda çalışmıyor. Taktırdığım ustaya gittim 2 saat bekleyip denedik ama orda çalıştı. Bu sorunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

bujileriniz veya atesleme bobinlerinizde bir sıkıntı olmasın?
  • Gaz vererek de denedim ama oda olmuyor. Bujileri felan da kontrol ettik onlarda da sıkıntı çıkmadı. Zaten marş aldıktan sonra stop edip tekrar deneyince sorunsuz hemen çalışıyor. Usta da bi anlam veremedi zaten.
  • Merhaba arkadaşlar:
    Konuyu en baştan beri takip ediyorum, Bursa'da bu kiti taktıran varmı acaba yada takan vialle bayisi varmıdır?

• Yazılımı ve turbosu değiştirilmiş orjinal yazılımını görme imkanı olmayan 2.0 tfsi audi'ye bu sistem uygulanır mı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Yazılımı ve turbosu değiştirilmiş orjinal yazılımını görme imkanı olmayan 2.0 tfsi audi'ye bu sistem uygulanır mı acaba :)

Tankin icindeki motor 300 hp ye kadar gucteteki motor icin lpg gonderebiliyor.

Modifikasyondan sonra bundan fazla guc urettiyseniz lpdi sizin icin uygun olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: scaryfurious

Gaz vererek de denedim ama oda olmuyor. Bujileri felan da kontrol ettik onlarda da sıkıntı çıkmadı. Zaten marş aldıktan sonra stop edip tekrar deneyince sorunsuz hemen çalışıyor. Usta da bi anlam veremedi zaten.

Bence bir sure kullanin. Zaman icinde degismezse bayiye merkezdeki teknik ekibin yardimci olmasini isteyin.

• Bakalım artık Türkiye distribütörü gelecekmis pazartesiye bi de ona göstereceğim.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.