Bildirim
Vi Oyundışı !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Cok hoş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Belliydi. _____________________________ -
Vİ bile bile yemlenmiş. Yazık etmiş kendine. KOrelilere bu yakışmadı. _____________________________ -
korede klasik bir gün _____________________________ -
of süper _____________________________ -
ne aa menzili varmış lb'de arkadaş bi kilometre öteden vurdu minyona _____________________________ ''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112) -
Woow .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ my life ;
rage
flame
blame
Xd -
Video bitince 2 saat ekrana baktım, toparlayamadım kendimi.. _____________________________
Microsoft Lumia -
Oha _____________________________ -
bu videodan cikarabilecegimiz gibi , lb op . _____________________________ -
Aga.. Aga istiyom bu kore kafasından ya. _____________________________ -
Bu videoyu izledikten sonra gidip LB aldım, artık feedleyebilirim. _____________________________ "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
-Mustafa Kemal ATATÜRK -
ben vi oynarken banada yaptilar ama kimse geri gitmedi kule altinda oldurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Drugs are stupid! Doritos are awesome! -
Lb'ye kafa atmanın sonuçları. _____________________________ -
Bunlar tecrübe işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biri videonun linkini atabilir mi _____________________________ -
Video fena ama lütfen türkçesini yazmayın ya _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Darwin's Finches
Bu videoyu izledikten sonra gidip LB aldım, artık feedleyebilirim.
Aranan cevap_____________________________ Sizler özel değilsiniz, sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz! Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz! Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz! -
Ahahah, böyle videolarını bekliyorum.. _____________________________
Benzer içerikler
- troll isimler
- shaco replikleri
- otp ne demek
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- flame atmak ne demek
- afk nedir
- ping düşürme
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X