|
Bildirim
Vestel bayi satar 2000e telefoncu satar 1600e hb satar 1350ye
|
Geçen sene hükümete baskı ile yabancı telefonlara Vergi getirmende ki sebep çok belli oldu vestel umarım bir tane bile satamazsın !!!
|
45 yaş üstü akpli dayılara satarlar belki %100 yerli diye
|
Eskiden venus tv vardı izlerdik, o daha iyidi..
|
Çöp.
|
Hocam telefon almasam bile sürekli modelleri takipteyim. Xiaomi kullanıcılarının ortak bir yorumu varsa kameranın tamamiyle vasat olduğudur. Gerek mi note 3 gerekse mi 6 da. Tabi s3 mini'den geçen adam anlamaz bunu. Üst seviye telefon kullanan anlar. Genel kanı şu şekilde ; kamera öncelikse xiaomi'ye bulaşma. Kasa kalitesi tartışılır ama elime aldığım ön arka cam olan xiaomi'ler hep çıt kırıldım algısı yaratmıştır. Komple metal kasa olanların aluminyumu o kadar kalitesiz işlenmiş ki yüzeyin dokusundan bile belli. Fırçalanmamış gibi. Bunlar benim görüşlerim. Daha kullananların birçok yorumları var ses konusunda cihazların kötü olduğu, çekim gücünün sorunlu olduğu, bataryalarının gerçek değerini yansıtmadığı gibi. Bu yüzden ben xiaomi almıyorum. Yoksa çoktan almıştım bi tane :)
Vestel'e gelince yapması gerekenler aşağı yukarı belli işte. Ama xiaomi ile yine kapışacak gücü yok. Neden derseniz xiaomi mesela qualcomm'dan yüz bin sd660 sipariş ediyorsa bizimkiler olsa olsa 5 bin ancak sipariş edebilirler. Yani maliyeti aşağı düşürüp sürüm yapacak kadar bir talep söz konusu olamaz. Ha belki o günler de gelir bilemem. Ama bu haliyle zor. Mesela ben daha z20'yi kimsenin elinde görmedim. Sonuç olarak ne kadar çene patlatırsak patlatalım şirkette önemi yerlerde görev alan boğaziçi ya da galatasaray işletme vs. mezunu 25 yaşındaki gençler toplumu okuyamıyor. Ya da 60 yaş üzeri amcalar var bilmiyorum artık :D vestel'in de kamuoyu araştırması yaptırması lazım kesinlikle çünkü departmanların aktif çalışmadığı belli rakamlardan :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 10 Mayıs 2018; 13:30:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 10 Mayıs 2018; 13:34:49 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|