Şimdi Ara

Vestel Venus 3 5020 özellikleri ve fiyatı: ilk defa DonanımHaber'de! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Kardeşim , mesleğini ve gelirini öğrenebilir miyim ? Yanlış anlama lütfen, durumu net anlatmak adına soruyorum. Hatta iyi niyet göstergesi olarak ben meslegimi ve gelirimi sen cevaplamadan söyleyeyim. Öğrenciyim ve aylık 1500-2000 civarı gelirim var. Bekliyorum cevabını.

    Durumu net anlatmak adına derken ne demek istedin anlayamadım yani mesleğim maaşımın bu konu ya da Vestel ya da piyasaya sunduğu telefon ile bağlantı kuramadım da kusura bakma..

    Açıklarsan ona göre yazayım..

    Ve bugün tesadüfen arkadaş Türk Telekom bayiine bir şey sormaya gitti bende içeride telefonları gördüm bir bakayım dedim ve Vestel 'in 5040 modelini gördüm kurcalayamadım dış kasasına dokundum malzeme kalitesini elleyerek inceledim malzeme de ilk jenerasyona göre cidden ilerleme var eğer bu firma devam ederse yakalayacak abi sonuçta yatırım yapmazsan sonuç alamazsın.. Daha düne kadar Samsung bada işletim sistemleri ile kaç model telefon çıkardı hep hüsran en sonunda iptal ettide bir ara tzen işletim sistemi dedi onu da rafa kaldırdı, ne oldu az söylenmiyordunuz çabuk unuttunuz galiba işte bu şekilde firma adım ata ata bugüne geldi ilk kez telefon işine girdiğinde samsung sanki bugünün telefonları kalitesinimi çıkartıyordu az duymuyorduk Nokia dan başka telefon yalan diyenleri..

    brktmr bu yazdıklarım sana değil bana yazanlara topluca yazdım yanlış anlama..

    Ha bu arada şimdi aklıma geldi daha düne kadar Casper 'in ilk çıkardığı telefona bakın az sövmüyordunuz şimdi ki telefonuna bakın onu Vestel 'e karşı övüyorsunuz gelelim daha bir iki yıl olmadı General Mobile Discovery telefonu iyi fiyattan aldınız oovv çatır çatır sattı tek firma başkasını tanımam diyenlerler doluyordu sonra bir soket sorunu çıktı üstüne müşterilerden 50 tl tamir parası da alınca ooo bizim dünkü gençliğimiz veryansını gör discovery almaaaa Mesut Çevik Discovery 'i övüyor para almış belli şu bu diyenler siz değil miydiniz ama bugün bakıyorum 50 tl daha verin 2 gb ram li android one alın diyende sizsiniz o yüzden karşılaştırmalar tamamen çıkarlarınıza yani çıkar derken işinize öyle geliyor Vestel 'i kim destekliyor AKP ohoo tamam o zaman saldırrrr, bakıyorum daha düne kadar Turkcell şu bu diye diye öve öve bitiremiyordunuz sonra bakıyoruz ensar vakfı çıktı kim sponsor oldu Turkcell aaa tamam bunlar AKP 'li yardır yaz saldır tam bir komedi tiyatrosu bunlar..

    Kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız işte böyle..

    Ben o yüzden diyorum Vestel bir adım attı ve bu adım yavaş yavaş büyüme çabasında ilerliyor çünkü bende gsm sektöründe pay var yemek istiyorum dedi haklı olarak sonra ilk jenerasyon bir şekilde özellikleri ile çıktı sonra 2. 3. bugün bakıyorsun ilkine göre fark var görmemek abes olur işte bunu anlatmaya çalışıyoruz bana göre android için 2 gb ramli telefondan aşağısı stabillik sağlamıyor sağlamıyor derken kullandığım programların çoğu 2 gb ram de rahat çalışıyor o yüzden yoksa arama için kullanacaksam telefonu bir de kamera falan için bunlar için yetecektir ama benim için yetmez o yüzden benim istediğim özellikleri karşılamadığı için daha beklemede olacağım bu firmanın iyi yönde olmadığı anlamına gelmiyor.. o övdüğünüz firmalarda bu şekilde başladı bu pazara diyoruz onlar ilk başlarda hatalar yaptı zamanla hataları bir sonraki jenerasyonların kapata kapata bugüne geldiler diyoruz ama anlatamıyoruz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 9 Nisan 2016; 1:50:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Tamam Vestel elemanı teknoloji den kafan basmıyor boş laf edip konuyu kirletme. Millet gider mersine Vestel gider tersine.

    Iphone amerikanın yerli firması bi onun halkına sattığını gör bir Vestel in. LG samsung Kore nin yerli firması bir onların halkına sattığı cihazlara bak birde Vestel in. Boş laf boş laf ancak şakşakçılık.

    Daha bana iphone ABD 'nin yerli firması diyorsun ama yazılımdan başka hangi parçasını ya da birleştirmesini diyorum daha ABD 'de iphone ler birleştirilmiyor çünkü ucuz işçiliğin peşinde daha büyük karlar peşinde haklı da adamlar laf söyleyemem sen kalkmış ABD 'nin yerlisi diyorsun karşılaştırmalar bile tamamen yanlış ama işte biliyorum diye geçiniyorsun yazık..

    bir phone moedeli 2000 tl nereeee bir vestel telefon 650 tl model nere yani yan yana hiç bir şeyi koyamıyorum ama arkadaş anca koymayı biliyor işte o da ağızı var diye maalesef..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986


    quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    beceriyorsan daha iyisini yapta görelim... zibidi...

    Zibidi arıyorsun aynaya bak. Biz üretici değil tüketiciyiz eleştiri bizim işimiz varsa sen iyisini yap senden alalım.

    Adam kendi diyor biz tüketiciyiz telefon çılgınlığına yenilmiş tüketim çılgınlığından dolayı herhalde çok para çıkmış cebinden o yüzden haklı kuduruyor neye saldıracağını şaşırıyor.. Şimdi bana da diyecek sen ne yapıyorsun diye sana cevap yetiştirmek zorunda kalıyorum çünkü bu hakkı sen verdin ben mi yaz dedim sana ha yazma hakkına sahibim dersen cevapları da sindir bir zahmet..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jhonyfth

    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    quote:

    Orijinalden alıntı: jhonyfth

    Vestel pazarlama alanı olarak ülkede gençleri değil de , sanki daha çok teknolojıden telefondan anlamayan ve piyasa hakkında bilgisi olmayan, bi telefonum olsun kamerası olsun dokunmatık olsun yeter diyen insanları hedefine kestirmiş durumda. bir de operatörler ile anlaşma yaparsa demeyin keyfine . ayşe teyzemiz yada mehmet amcamız gidecek herhangi bir operatör bayiine ve oradaki satış danışmanına "bana bi telefon ver ucuz olsun akıllı olsun" diyecek .fırsat bu ya ... çalışan kendisine verilen emirler doğrultusunda vesteli önericek . bu şekilde vestel ülkemizde satılmaya başlıcak... bide 1 saat yapılma garantisi vermiş. a be insafsız zaten bu telefonu alacak amcalar teyzeler telefonlarına gözü gibi bakıyor . servis durumu belkide hiç olmayacak.tabi aşırı ucuz malzeme kullanmadıysa (ki kullanmıştır )

    Hacı ne diyon sen sana özel telefonmu yapılacak sana göre piyasa oluşturulmuyor ülke ar-ge pazar araştırması yapılıp bu telefon ortaya çıkıyor snaa kalsa onu yapalım bunu yapalım al diyelim sonra Vestel ya ha bak bu da yok şu da olsun bu da olsun dersin hadi tamam bunlarıda yaptılar al diyecekler istediklerini de koyduk aa sonra sen diyeceksin e bu da olsa idi şu da olsa idi sonra sen yine kılıf bulacan amaç Vestel 'e taş atmak olsun ee bari bedava verseydiniz diyeceksin o yüzden senin isteklerin bitmez kardeş çünkü sen Vestel 'e odaklanmışsın gözlerini kapatmışsın Vestel ne yaparsa yapsın senin için değişmeyecek o yüzden seni değiştirmek daha mantıklı hale geliyor biraz hafıza biraz ram kapasiteni arttırırsak anca bir şeyler değişir işte anladın sen ne demek istediğimi..

    Ve şuraya geleceğim ilk Vestel Venüs telefonu belli özellikleri çıktı karşımıza ooo yerden yere vurdular dediler 540 p ekran mı olur 2015 yılındayız millet 2k ekran yapıyor tamam sonra 2. jenerasyonu tanıttılar ooooo busu eksik şusu eksik takoz olamaz bende bu telefon diye aynı ithamlar şimdi 3. jenerasyon tanıtıldı dikkat ederseniz fiyatları ilk jenerasyonda da aynı değerlerde idi son jenerasyonda da aynı fiyatlar ile tanıtıyorlar ama değişen ney özellikler ilk jenerasyona göre ciddi ilerleme var gelelim diğer milletlerin ürettiği telefonlara aynı özelliklerde olan telefonlar daha kaliteli mi eyvallah lafım yok kaliteli fiyat olarak daha uygunu olan var mı var eyvallah ona da lafım yok şimdi hadi bu da olmamış buna da kılıf bulacaksınız pekii 4. 5. jenerasyonlarda o anlata anlaya öve öve bitiremediğiniz firmaları yakalarsa Vestel ve yine aynı fiyat politikası ile gelirse o zaman bu Vestel 'e hayırcılar ne kılıf uyduracak merak ediyorum ve o günü bekliyorum ömrüm olur da inşallah sizleri görürüm neden derseniz ben şimdi buraya yazıyorum büyük ihtimal bu yazılar kalacak burada ve gün gelecek ben bu yazıyı o zaman yine paylaşacağım..

    Azıcık sabırlı olmayı öğrenin tamam o modeli beğenmezsin almazsın kimse sana zorla bir şey satmıyor ama bu firmanın da zamana ihtiyacı var 10 yıl önce Samsung ya da Apple süper firmamıydı ilk çıkardıkları telefonlar deli süper ötesimiydi daha düne kadar nokia cıydınız samsung beş para etmez telefon üretiyor diyen sizler ne oldu bugün Android de Samsung İOS ta Apple dan öte telefon yok diyorsunuz o yüzden bu firmanın da yani VESTEL 'in de bir zamanı var bugün amcana teyzene hitap eden telefon yapar gün gelir sana da yani gençlere de hitap eden telefon yapar hale gelir o yüzden sabırlı olalım zaten gençleri de anlamıyorum neymiş samsung 97000 puan alıyormuş her şeyi açıyormuş önünde hiçbir engel tanımıyormuş ama Vestel 4 te 1 i bile olamıyor niye para vereyim kardeş o bahsettiğin samsung var ya 2300 tl den satılıyor azıcık idrak edin ve tamamen gençlerin en yüksek telefon alıp hava atmaktan başka bir şey yaptığını görmüyorum Allah aşkına kaçınız aldığınız telefonun bütün özelliklerini sonuna kadar gün boyunca kullanıyorsunuzda kalkmış aradaki farklarını bize anlatmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.. Daha yazılır da işte o zaman Vestel 'ci oluyoruz maalesef..

    Ve açıkça belirteyim her markayı denedim Vestel için daha bekliyorum benim için zamanı gelmedi Samsung ta Huawei de LG de Sony Ericsson da Nokia da her markayı kullandım umarım Vestel 'de bu firmalar gibi ürünler çıkarır da ve fiyat olarak bu firmalara göre avantaj sunar da fün gelir Vestel 'de kullanır olurum.. O yüzden bugün belki Vestel maddi olarak desteklemiyorum ama manevi olarak destekleyerek sizlere göre bir adım atmış oluyorum keşke sizlerdende böyle şeyler görsek..

    1. Bana özel değil piyasaya uygun, günümüz teknolojisine uygun telefon yapacak.
    2. Vestelin telefon üzerine ar-ge yapmadığını benden iyi kimse bilemez
    3. vestel ürettiği telefonlarda bize ne sunmuş ki biz kanaat getirelim
    4. yazdıkların çok tebiyesizce seni kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum
    5. KESİNLİKLE vestel düşmanı değilim bunu bilmeni isterim.
    6. senin ya teknolojiden anlamayan sıradan yasantılı bi insan olarak aklımda kazıyacağim yada harbi den vestelden para alıp yiyen insanlarımızdan para çalan ve yardım eden ahlak yoksunu terbiye yoksunu biri olarak.
    7.Bize gelip milli değerlerden dem vurarark reklam yapıp sonrada eski donanımları çok pahallıya satmayacak kardeşim. vergi avantajında var neden pahallı ozaman bu telefonlar bunu açıkla.neden bu kadar tabiri caizse külüstür.vestel telefon firması değil artık bunu anlayın . daha yazılım olarak telefonlarına güncellemelerini kendisi veremeyen bir firma . çok mu şey istiyruz biz sanki. üret bize asus zenfone 2 laser gibi telefon aynı fiyat segmentınde de demıyorum bıraz daha pahallı olsun senede bır kere üret , ama bu şekilde üret .yazılım güncellemelerini ver tamam başka bise istemiyoruz.
    8. sen paranın nasıl kazanıldığını bilmessin. kolay para kazanma yollarını deneyen birisin . bilmem anlatabildim mi

    burada gelmiş polyanacılık yapıyorsun.biz sözlere değil yapılanlara bakarız . bize bu yıl bunu vericek seneyede bir üst versyonunu toplayıp verecek . samsung bükülebilir telefon üretmeyi planlıyor biz buarada kalkmış vestelin bu telefonunu konusuyoruz. 5 yıl sonrada burada olacagım ozaman sana bu yazını hatırlatıp yuzune vuracağım . bakalım bana laf yetiştirecek surat kalacakmı sende . insallah zaman özür dileyen ben olurum da vestel şahlanır

    Sen benim bu foruma bakarak kişiliğimi çıkarabiliyorsan kaliteni de göstermiş oluyorsun burada maalesef.. Diğerlerine çok şey yazmaya gerek yok sonuncuna binaen bütün açıklamayı yapmış oldum..




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Konudaki diğer cevaplarima baksaydin biraz fikir sahibi olabilirdin ne demek istediğim hakkında. 500 lira fiyatı olan Lg Magna ve Lenovo A5000 modellerine bakmani istiyorum. Çok ufak değişiklikler var vestelin bu modeliyle fakat fiyat 150 lira daha aşağısında. Asgari ücretli herhangi birini ele alalım. 150 liraya 3 gün boyunca çalışmak zorunda olan bi adam 3 günlük alın terini neden bu firma için akitsin ? Gider başka bi ihtiyacına verir aradaki farkı, sevdikleriyle birşeyler yapar ne bileyim işte yapar birşeyler. Asgari ücretli çalışan için 150 lira çok büyük para demek. 3 günlük alın teri demek. Ha diyelim ki bu asgari ücretli çalışan adam parasını hak eden bir urun alacak ve bütçesi 650 lira. Yahu General Mobile 4g gibi bir rakibi var bu telefonun. Niye vesteli tercih etsin bu adam ? Gözü kapalı general mobile alır. Sadece asgari ücretli olarak düşünmemek lazım aslında. Kim olursa olsun, alın teriyle kazandığı parayı hiçbir firmaya sırf yerli olduğu için vermek zorunda değil. Yerli firma olmanın avantajlarına rağmen, çok büyük firma olduklarını reklamlarında gözümüze gözümüze sokmalarina rağmen milletinin cebini dusunemeyen firma kusura bakmasın ama aklını kullanan adamdan 5 kuruş alamaz. Neresinden tutarsak elimizde kalıyor bu konu. Vestel milleti düşünmüyor. Eğer dusunseydi 1300 liraya çıkardığı modelin fiyatı birkaç ay içinde 1000 liraya dusmezdi(v3 5570). Bu kadar kısa surede bu denli bir dusus resmen fahiş kar oranlarinin göstergesi. Eğer kar yüzdeleri çok fazla olmasaydı bu kadar kısa zamanda 1300 liralık telefonun fiyatını 300 lira birden dusurebilirler miydi ? Telefonu satamayinca anında geri vites yapıp fiyatı dusurdu bu firma. Biraz dikkat edilse herşey açıkça görülüyor aslında.

    Uzun lafın kısası, parasını hak edene kadar vestele 5 kuruş çıkmaz benim cebimden. Şahsen ben milliyetçi bir adamım. Önceki mesajlarimda eğer fiyatını hakeden bi telefon çıkarırsa vestelden telefon almazsam namerdim dedim. Sözümün arkasındayım. Vestelin niyetinin cebini doldurmaktan önce milletini dusundugunu ancak fiyatını hakeden bi telefon çıkardığında anlarim. O zaman da ilk destekçileri ben olurum. Telefona ayirabilecegim butce 1000 lira civarı. Bu fiyat bandında çıkardıkları ilk fiyatını hakeden modeli alacağım. Bu mesajımi istediğin zaman bana hazırlayabilirsin. Eğer vestel idda ettiğin gibi bir gelişim içindeyse elbet birgün fiyatını hakeden bir model çıkaracaktır. Vestel bana kuru milliyetçilik laflariyla geleceğine biraz icraat göstermeye çalışsın. Gerekirse maliyetlerini dusurene kadar telefondan zarar etsin. Kar ettiği bi suru ürünü var nasılsa. Telefona yapacağı yatırımın maliyetini benim sırtıma yukleyecegine biraz cebindeki paradan fedakarlık edip yatırımını kendisi yapsın.

    Samsung, Nokia kiyaslaman tamamen mantık dışı. Zamanında Nokia Samsung'dan çok daha iyi modellere imza atıyordu ve tercih ediliyordu. Durum buyken tabi ki de Samsung alınmaz demek en doğalı. Şimdi de Nokia alınmaz diyoruz değil mi ? Samsung - Nokia kiyaslamani mantıklı bi hale getirerek vestelin alınmaması gerektiğini bi kere daha güzel bir örnekle açıklayabilirim. Şuan Nokia modelleri stabil ve akıcı çalıştığı için tercih ediliyor. Peki ne kadar satıyor Samsung karşısında ? Tabi ki Samsung eziyor satış olarak. Çünkü insanlar verdiği paranın karşılığını almak istiyorlar ve nerdeyse bütün Nokia modellerinin "aynı fiyat aralığında " daha üstün bir Samsung modeli var. Kişisel olarak stabilite alıcı için 2. plandaysa nokia tercih edilmiyor. Vestelin tercih edilmemesinin ve elestirilmesinin sebebi de tam olarak bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Almayın, Aldırmayın....

    yerli firma ise aynı ya da benzeri özellikteki ürünleri muadil ital ürünlere göre %20-30 daha ucuza satar anlarım. destek olsun diye alırım.

    ancak çinde çinli firmalara üretilen ve sırf vergiden muaf olması için montaj yapılan sonra da insanlara yerli telefon diye satılan bu takozları (evet takoz) almam arkadaş.

    ram çöp
    ekran çöp
    tasarım çöp
    kart yuvası zaten rezalet (32 gb nedir ya küfür gibi)
    pil büyükmüş. daha büyükleri var.

    şimdi anladığım kadarı ile bu telefon üretici firmanın elinde kalan malzemeler ile yapılmış. uygun fiyata satarız demişler. bizim ölücüler de hemen atlamış fiyatı duyunca

    emin olun ellerindeki telefonun %30 unu satsalar kalanını çöpe atsalar yine de sağlam kar edecekler

    apple fabrikası da çinde evet ama adamlar kendi fabrikasında üretiyor. fabrika adamların. çinde olsa dahi hazır telefonu satın almıyorlar. bu yüzden vergiyi yine kendi ülkesine ödüyor.

    bizimkiler ise çinli bir firmaya ürettiyor.

    yani sözün özü ilk cümle

    Vestel Alma, Aldırma




  • Keşke vestel hiç telefon işine girmeseydi.

    Örnek beko arçelik en azından almasam bile alana karışmıyorum. Vestel kendini adeta rezil ediyor. Vestel deyince bende hemen bir antipati oluşuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devil33

    Keşke vestel hiç telefon işine girmeseydi.

    Örnek beko arçelik en azından almasam bile alana karışmıyorum. Vestel kendini adeta rezil ediyor. Vestel deyince bende hemen bir antipati oluşuyor.

    Tabi Vestel vergi istiyorum dedi, hükümete yakın oldu diye adı çıktı ama hâlbuki Beko ve Arçelik Koç holding sol partiler zamanında sol partilerin destekleri ile bugüne gelmesi normal görülüyor fakat bugün Vestel de aynı şekil de ilerlemesi normal olmuyor sol görüşlüler için rahatsızlık veriyor eee o yüzden bu işler parayla değil sırayla diye boşuna dememiş büyüklerimiz..

    Şimdi diyeceksin benim ne sağ ne de sol görüşüm var beni ilgilendirmiyor dersen görüşünde tarafsız olmasını umut ederim neden diyeceksin meselâ ben bugüne kadar android tarafın firmalarını kullandım huawei den samsunga kadar ama bu iphone şöyle böyle kötülemem anlamına gelmiyor çünkü her firma ekmeğinin peşinde ve gün gelir paramı cebime koymusumdur telefon alma vaktim gelmiştir 3 5 gün ya da bir ay araştırma yaparım o zaman hangi marka bana yakınsa onu alırım, ios ya da android fanboylugu yapmam ne bana para ya da ne de başka bir değer kazandıracak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaan Terzioğlu, hediye edilen 001 kodlu telefonu, kutusunu açmadan çöpe atmıştır sanırım. Satsa satılmaz, başkasına hediye etse ayıp olur, milyoncudan salatalık soyacağı götür daha makbule geçer...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın size yerli. Adamlarda potansiyel var zeka yok. Zihinsel engelliyi koysan vea gelin başına bu telefonu çıkartalım demez. Hakaret gibi ürün çıkartıp sonra yerliye destek. Neyini destekleyeceksin ki bunların. Yaptıkları ürünlerin çok dandik olduklarını kabul edip tamir edemezsem değiştiririm faktörü ayrı bir fiyasko. Sinbo yapmıştı zamanında tutmadı bu da yemez (:

  • Bu mesajdaki vestel savunucularının çoğu açık bir şekilde art niyetli. Sorduğum sorular gayet açık. Neden cevabını alamadigimi öğrenebilir miyim ? Bana cevap vermeyenler benim mesajimdan sonra yazanlara catir catir cevap yazmışlar. Savundugunuz şeyin arkasında durun, mert olun ve sorularıma cevap verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazifcigim almiyoruz bosuna ugrasma....

  • Bu nedir ? Tam bir çöp. Bedavaya verseler kullanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşaallah Vestel i en iyi kötüleyene madalya veriyorlar sanırsın..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo01470

    Maaşaallah Vestel i en iyi kötüleyene madalya veriyorlar sanırsın..

    Ah ah durup durup geliyorsunuz Vestel elemanları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel telefon ureticileri bu yazimi okuyorsaniz Allah Belanizi versin. Bu millet gereken cevap i insallah almayarak verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Teknik bilginin zayıf olduğu çok belli. Bildiğinden değil savunmak istediğinden savunuyorsun sadece. Açıkça belli oluyor. Aynı fiyat aralığındaki Lenovo A7000, Lenovo P70 , General Mobile 4G gibi telefonlarla kiyaslayip hangisinin üstün olduğunu "sebepleriyle" yazar mısın ?

    Sana teknik bilgimi ispatlicak halim yok bi yorumumdan bunu cikartamazsin. Ben fiyatına göre güzel olduğunu ve turkiyede birleştirmenin bile bir değer olduğunu dusundugum icin yazdim. Ayrıca tercih meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak cevap verme. Tercih edebilirsin, kimse tercih edemezsin demedi. İstersen gidip en ise yaramaz telefona 5000 lira para ver. Bana sadece saygi duymak duser. Biz burda vestelin parasına değecek telefon uretmedigini söylüyoruz. Aksini idda ediyorsan ispatlarini koymak zorundasın. Tercih meselesi diyip kenara cekilemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel ülkemizin gururu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 liraya gm one, p70, laser satılıyor. Daha iyi markaları daha donanımlı satın alabiliyoruz. Bunlar premium olmaya çalışıyorlar galiba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.